Hamileyken hiç yemedik şeyler bile can çekiyormuş. Kuzenim hayatında hiç bamya yememişti onu çekmişti. Bir de ben de hiç yemediğim halde nohut cipsi al demişti biri bulamamıştım sonra nasıl canım istedi onu nasıl. Ama hiç yemedim hayatımda
Bende kullandım birde ben sağlık ocağında bütün değerlerime baktırmıştım d vitamin içinde vardı o zaman çok güzeldi değerlerim ne ara düştü..güneş almıyorum tabi hem kapalıyım.Bende baktırayım gerek
bunu geçen bende eşime diyorum çok haklısın diyo. Kızsa yüz çirknleşir dedikleri gib birde vücutta çirkinleşir diyolar yok kalçaya kilo alınır yok yanlara genşlenir. Hurafe işte
Ama ben neden baktırmadım çünkü doktorum değerlerimi görünce şaşırdı hemen ilacı yazdı ve ben kaç defa sordum acaba daha bir serium taktırayımmı çok düşük dedim hayır kaç defa dedi bu yeter..hatda bana dediki lekelenmen d vitaminle alakalı ola bilir dedi kesinlikle kullan yeticek sana bende inandım hiç takmadım kafama
Kızlar ben geldim. Herşey yolunda bebeğin kilosu 119 gr çıktı. Haftasına göre üç gün ileride gidiyor. Plesentam rahim ağzından uzaklaşmış şükürler olsun en korktuğum konuydu. Progestanı da bu haftadan sonra keseceğim artık kullanmama gerek olmadığını söyledi.
Kızlar ben geldim. Herşey yolunda bebeğin kilosu 119 gr çıktı. Haftasına göre üç gün ileride gidiyor. Plesentam rahim ağzından uzaklaşmış şükürler olsun en korktuğum konuydu. Progestanı da bu haftadan sonra keseceğim artık kullanmama gerek olmadığını söyledi.
Ama ben neden baktırmadım çünkü doktorum değerlerimi görünce şaşırdı hemen ilacı yazdı ve ben kaç defa sordum acaba daha bir serium taktırayımmı çok düşük dedim hayır kaç defa dedi bu yeter..hatda bana dediki lekelenmen d vitaminle alakalı ola bilir dedi kesinlikle kullan yeticek sana bende inandım hiç takmadım kafama
Ben de sevindim vallahi Minnoşum hep iyi olsun yaaa kafamda hep kız var ama erkek olursa da üzülmem her türlü aşkım benim çok istedim çok bekledim ben bu minnoşu
ah ah ben 3 kız kardeşten 3.yüm dayımkn eşi bazen bana sennkız oldun diye yüzüne bakmadılar diyo dkclslskgkgldldkkgmfd şakasına mı gerçek mi bilmem de hiç de sanmıyorum yani babam oğullarındsn daha çok kızlarına düşkün. Anneme soruyorum gerçek mi diye yok uyduruyor o diyor