2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Sabah sabah sadece fotoğrafınu gördüm hiçç sevmem ama şimdi nerden bulcam ben onu yapmayı d abeceremem zaten

Baktır kuzum. Çünkü d sürekli değişiyor baksana ilaçla düşüyor yani ne alakaaa

Baktır kuzum. Çünkü d sürekli değişiyor baksana ilaçla düşüyor yani ne alakaaa
Ama ben neden baktırmadım çünkü doktorum değerlerimi görünce şaşırdı hemen ilacı yazdı ve ben kaç defa sordum acaba daha bir serium taktırayımmı çok düşük dedim hayır kaç defa dedi bu yeter..hatda bana dediki lekelenmen d vitaminle alakalı ola bilir dedi kesinlikle kullan yeticek sana bende inandım hiç takmadım kafama

Kızlar ben geldim. Herşey yolunda bebeğin kilosu 119 gr çıktı. Haftasına göre üç gün ileride gidiyor. Plesentam rahim ağzından uzaklaşmış şükürler olsun en korktuğum konuydu. Progestanı da bu haftadan sonra keseceğim artık kullanmama gerek olmadığını söyledi.

Harika haberr sağlıkla gelsin bebitolarımız

Ay çok şükür canım sevindim adınaDarısı bana banada kessin ilacları

Bana ilk 9ken hem ilaç hem iğne başlattı kuzum. Ama hamile değildim. Hamile kalmak istiyorum demiştim kimyasal da olmuştu o zaman yaptı bunu

T tweeetyyy canım gözün aydın sonuçların iyi olmasına coook sevindim, ben senin bebişi erkek hissediyorum
Ben de sevindim vallahi Minnoşum hep iyi olsun yaaa kafamda hep kız var ama erkek olursa da üzülmem her türlü aşkım benim çok istedim çok bekledim ben bu minnoşu

Valla kız çocukları daha doğmadan çile çekmeye başlıyor
ah ah ben 3 kız kardeşten 3.yüm dayımkn eşi bazen bana sennkız oldun diye yüzüne bakmadılar diyo dkclslskgkgldldkkgmfd şakasına mı gerçek mi bilmem de hiç de sanmıyorum yani babam oğullarındsn daha çok kızlarına düşkün. Anneme soruyorum gerçek mi diye yok uyduruyor o diyor

Bana ilk 9ken hem ilaç hem iğne başlattı kuzum. Ama hamile değildim. Hamile kalmak istiyorum demiştim kimyasal da olmuştu o zaman yaptı bunu
Bence ben hamile olduğum için kesinlikle hiçbir şeye izin vermedi..Allah nasip etsin doğumdan sonra bu işi Hall edicem

Oyyy 119 gr mıııı yerimmm şükür kuzum sen kaç haftalıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…