2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar benim temmuz da d vitamini 27 çökmüştü Ağustos da 24. İlaç da kullanıyorum ama düşüyor. Napcaz bu konuda biz Niqu sen baktırdın mı

Burada yorum yapıp tahmin yürütenler oluyor aslında ve çoğunlukla doğru çıkıyor, hiç tahmin eden yok mu acaba
Bana erkek gibi geldi canım nubu net değil ayakları kapatmış ama alın yapısı bana öyle geldi

Kuzum memleketten gelmeden baktırmıştım fakülte hastanesinde. Benim de 2.5 sene önce 9du. İlaçlarla anca bu kadar yükseltebildim
Yine şükür 20 yukarı canım..benimki 20 kalksa şükür ederim..sağlık ocağı bilmiyorum alıyormu sormam lazım

Yine şükür 20 yukarı canım..benimki 20 kalksa şükür ederim..sağlık ocağı bilmiyorum alıyormu sormam lazım
Yok kuzum sağlık ocağı almıyor. 2.5 senedir ilaç kullanıyorum kuzum ben. Yükselsin diye. Güneşe çıkmayı da hiç sevmem. Kaldı ki hamilelikten beri fenalaşıyorum sanki çıkınca

ayy benim canım sabah sabah tatlı ve balık çekti. Ben balıktan nefret ederimonu geçtim bu saatte ne alaka
Hamileyken hiç yemedik şeyler bile can çekiyormuş. Kuzenim hayatında hiç bamya yememişti onu çekmişti. Bir de ben de hiç yemediğim halde nohut cipsi al demişti biri bulamamıştım sonra nasıl canım istedi onu nasıl. Ama hiç yemedim hayatımda

Yok kuzum sağlık ocağı almıyor. 2.5 senedir ilaç kullanıyorum kuzum ben. Yükselsin diye. Güneşe çıkmayı da hiç sevmem. Kaldı ki hamilelikten beri fenalaşıyorum sanki çıkınca
Bende kullandım birde ben sağlık ocağında bütün değerlerime baktırmıştım d vitamin içinde vardı o zaman çok güzeldi değerlerim ne ara düştü..güneş almıyorum tabi hem kapalıyım.Bende baktırayım gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…