Nazın ona geçiyor diye ona surat yapıyorsundur ben kendim eşimi soğutmasam iyi yatıyorum bebek kalkıyorum bebek . Ağzımdan bebekle ilgili olmayan bişey çıkmıyor.bi sürü gereksiz detay veriyorum çoğunu anlamıyordur bile ben yine de anlatıyorum
Ayyyyy aynı ben. Tek konum var bebek iyi midir nasıldır mutlu mudur şunu alcam bak bunu alcam şöyle yapalım böyle yapalım. Bebek için şunu yemem lazım ama yiyemiyorum napcam hep böyle
Canım fırçana su dökme o şekilde fırçala öyle miden bulanmaz sanıyorum, hem öyle daha sağlıklı su dökünce fırça yumuşuyor iyi fırçalanmıyor. Yalnız öğrencilerime anlatıyormuşum gibi hissettim sınıf öğretmenliği ruhuma işlemiş
Test ver canım karaciğer enzimlerine bakılsın genelde A vitamini fazlalığında bu tarz şeyler oluyor ya da karaciğerle alakalı durumlarda. Progestan ilaçları da karaciğer enzimlerini etkileyebiliyor ve bazi vitaminler de etkiliyor o yüzden baktırmakta fayda var
Test ver canım karaciğer enzimlerine bakılsın genelde A vitamini fazlalığında bu tarz şeyler oluyor ya da karaciğerle alakalı durumlarda. Progestan ilaçları da karaciğer enzimlerini etkileyebiliyor ve bazi vitaminler de etkiliyor o yüzden baktırmakta fayda var