2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Allah allah ya karnımda baya çıktı iç karnım geniş değil bence ya hissediyorum evet birşeyler oluyor ama net değil hareketlendi diyorsun şaka gibi bir sorun yoktur dimi seninle aynıyız biz endişelendim bak
Benimde bugün 17+1. Karnım baya bi çıktı. Karnımın içinde arada bir şeyler oluyor sanki ama henüz bende daha net hissedemedim . İlk hamilelikte bu şekilde oluyormuş

Yenidoğan kıyafetler 50 cm oluyor içinde yazar sanırım cm si ben 56 cm alıyorum hep ama birkaç hafta erken doğma ihtimaline karşılık 1-2 parça 50lik de alacağım

Yenidoğan kıyafetler 50 cm oluyor içinde yazar sanırım cm si ben 56 cm alıyorum hep ama birkaç hafta erken doğma ihtimaline karşılık 1-2 parça 50lik de alacağım
Evet bu 50lik. Bir bebek 50 cm mi oluyor oyyyy eriyorummmö olur mu ya bu. Çok beğenerek aldım. Zaten ilk hafta giydiklerini bir daha giyemiyor deniyor bunu biliyorum ama gözüme çok küçük geliyor

İlk ne zamsn hissettin canım
Aslında 1-2 hafta bir şeyler hissediyor gibiydim ama hayal kuruyorumdur diye üstünde durmadım ama ilk16+3'te ama ultrasona göre 17+3'te yani 3 gün önce net olarak yumuşak bir kıpırtı hissettim hatta şaşırdım biraz sürdü sonra durdu o gün bir daha hissetmedim ertesi günü yine bu tarz oldu bugün 17+6'da her yemekten sonra hissettim hatta enteresan bir şekilde bir ara eşim elini karnıma koydu ben dalgalanma hissettim ama eşimin hissedeceğini düşünmedim göz göze geldik çok duygusaldı

Evet bu 50lik. Bir bebek 50 cm mi oluyor oyyyy eriyorummmö olur mu ya bu. Çok beğenerek aldım. Zaten ilk hafta giydiklerini bir daha giyemiyor deniyor bunu biliyorum ama gözüme çok küçük geliyor
Benim yeğenim 2 hafta erken doğmasına rağmen 52 cm doğdu yani bebekten bebeğe değişiyor irilik bizde de herkes uzun özellikle eşimin ailesi, artık bilmiyorum kaç cm doğar o yüzden ben çok 50 almayacağım hep 56 alıyorum bir de erkek çocukları daha uzun doğuyor

Yaaa nasıl bi hareket oluyor bize de anlatın. Biz daha hissedemedik. Tembel heralde bizimkiler
Sanki içerden biri okşuyor gibi yumuşak yumuşak şaşırtıcı bir şeydi nasıl tarif edilir bilmiyorum yaşarsın sen de kısa zamanda senin de haftan ileride diye hatırlıyorum

yok
yok canın grip gibi de değildi sabah bir kslktom bsşım, bacaklarım inanılmaz ağrıyor bir ysndan ateşim çıktı tir tir titredim hala geçmedi ams azaldı gibi
Kuzum bu aralar salgın bu şekilde, ishal de oluyor sanırım. İnşAllah çabucak atlatırsın yaaa. Bol bol meyve yemeye çalış vitamjn al kuzum

Ya bebeğin ne boyutta doğacağı belli olmuyor ki, 46 santim doğan da var 57 santim doğan da var. Son haftalarınızda aşağı yukarı belli olur. Belki hani çok sayıda almazsınız da, birer ikişer farklı boylarda alırsınız

O zaman benim bunu vermem lazım ya hiç giyemezse e bebek de iade var mı

Bir tane aldım ama hastane çıkışı. 50 cm. Giyemezse çöp olur üzülürüm

Kızlar ben bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım daha önce hafif hafifti ve günde 1-2 idi ama bugün artık daha sık oldu çok güzel bir duygu
Cnm bnım 2. Gebeliğim bnde bikaç gundur hissettım ama emin olamadım çunku çok gazlıyım, gaz olabılır sureklı bağırsaklarım guruldar

Bebiş hareketi vajinanın üstünde kelebek kanadı çırpıyormuş gbi pıt pıt..
Damar atıyormuş gbi pıt pıt olur

Her gören pipiye benzetir tabi
Ama 15+2 de 2 doktor bırden gördü, biri ötekıne yuzde yüz kız bu dedi, ötekıde bn yuzde yüz dıyemem sonradan bısey sivrilebılır ordan dedi
Yani sonradan dedi, yani sivri bişey yok henüz umarım şu haftadan sonra çıkmaz o sivrilik
Ben pipiye benzettim sanki yaaa

Bana da bir kere oldu damar atıyor gibi pıt pıt pıt oldu. Başka da olmadı ama. Bir kere öyle birşey hissettim anneme sordum evet öyle oluyor demişti ama daha da olmadı iyidir inşallah minik kelebeğim

Ben de ilk hareketlerimi bağırsak hareketi gibi hissettim geçen haftalarda ama bebek değildir dedim ama 1 kaç gündür arasındaki farkı ayırt edebiliyorum özellikle sola doğru yattığım zaman artık hissediyorum çok tuhaf bir şey tarif olarak bir şeye benzetemiyorum ben yumuşak yumuşak arka arkaya dokunma gibiydi ilki ama bugün daha net

O zaman benim bunu vermem lazım ya hiç giyemezse e bebek de iade var mı
Zaten hastane çıkışı değil mi o zaman giyebilir bence herhalde bilemedim sen yine de çoğunlukla 56lık al son haftalarda bakarsın bebeğin boyu kaç söylüyor zaten doktorlar ihtiyaca göre küçük de alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…