- 16 Mart 2022
- 3.287
- 3.266
- 83
- 33
Ben de tuhaf kıpırtılar hissettim birkaç kez ama kendi bedenimdeki hareketler mi emin olamadım . Şu an 15+1im . Bebek de 3 gün ilerdeydi en son15+4 e uygun. Ama sağ kasık üstünde geçen gün ceviz gibi sertlik geldi elime sonra yer değiştirdi yerini bulamadım.bi daha.berenikaa bebeğin hareketlerini hissediyor musun ? ben hala belirgin bir şekilde hissetmiyorum ya doktor da 20.haftada hissedersin dedi ama yine de şubat grubuna baktım benden 9.gun once son adet tarıhı olan bir hamile bebeğin yerini göstermiş sağlık ocağına gittiğinde sen anlayabiliyor musun bende mi gariplik var merak ettim.
Cnm her cinsiyette çıkıntı oluyorAyni doktora gitmedim iste bide goruntu kalitesi kotuydu ama bana pipi olarak bisey gosterdi belki kordonudurda dedi net emin degildi yanibayan cok gencti ay iki oglum var benim allah erkek isteyenlere versinhayirlisi olsun insallah haftaya yine randevu aldim
Belli belirsiz şeyler bende de oluyor bende 17+1 im az kaldı sanırım tekmelereBen de tuhaf kıpırtılar hissettim birkaç kez ama kendi bedenimdeki hareketler mi emin olamadım . Şu an 15+1im . Bebek de 3 gün ilerdeydi en son15+4 e uygun. Ama sağ kasık üstünde geçen gün ceviz gibi sertlik geldi elime sonra yer değiştirdi yerini bulamadım.bi daha.
Evet canım hissediyorum. Şuan yazıyorum ya yine hareketlendi.berenikaa bebeğin hareketlerini hissediyor musun ? ben hala belirgin bir şekilde hissetmiyorum ya doktor da 20.haftada hissedersin dedi ama yine de şubat grubuna baktım benden 9.gun once son adet tarıhı olan bir hamile bebeğin yerini göstermiş sağlık ocağına gittiğinde sen anlayabiliyor musun bende mi gariplik var merak ettim.
Allah allah ya karnımda baya çıktı iç karnım geniş değil bence ya hissediyorum evet birşeyler oluyor ama net değil hareketlendi diyorsun şaka gibiEvet canım hissediyorum. Şuan yazıyorum ya yine hareketlendi.Hatta bugün bir ilk oldu hareketlerini çok daha net hissediyorum. Tekme gibi. Belki şuan anlayamamanın sebebi iç karnın ile ilgilidir. Bundan öncekiler benim de sık ve belirgin değildi ama yinede ona odaklanınca anlıyordum.
En son kontrolüme 15+0 da gitmiştim. Doktor da yavaş yavaş hissetmeye başlarsın demişti. O hafta içinde hareketlerini hissettirmişti.
Düne kadar benimde net değildi hatta dün çok çok azdı. bugün maşallahı var. Okadar büyük bi mucize ki yani bir günü bile farkettiriyor. Endişelenme yine de hissediyormuşsun. 17+2 yim seninde yarın bi bakmışsın kıpır kıpır. Kontrolde sata göre 3 gün ileriydim eğer ki hala aynıysa o da mı etkiliyor acaba ?Allah allah ya karnımda baya çıktı iç karnım geniş değil bence ya hissediyorum evet birşeyler oluyor ama net değil hareketlendi diyorsun şaka gibibir sorun yoktur dimi seninle aynıyız biz endişelendim bak
İlk gebelik benim haftalarda hissedilmezmiş ben şüpheliyim o yüzden. Gaipten mi hissediyorum acaba diyorum çok hissetmek istediğimden.Belli belirsiz şeyler bende de oluyor bende 17+1 im az kaldı sanırım tekmelere
Canım ben hamile kalmadan 1 sene önce kanamalı kist geçirdim normal bir tane olurmuş bende iki taneydi 5 cm uzeriydi ikiside, biri malesef patladı ben bilmiyordum öyle bişey olduğunu ve gazdan oluyor sandım inanılmaz aciliydi ağlayarak kıvranarak uyudum zorla sonra doktora gittim karnıma kan sızmaya başlamış Allah'tan kanama durmuş yoksa iç kanama gecirecekmişim. Bunun tedavisi yok kendiliğinden dusucek yada küçülüp gidecek dediler benim ilk adetimde düştü pedimde gördüm heryeri damarli içi full kan dolu ufak bı yumurta gibiydi çok dikkat et karın ağrısı hissettiğin an doktora git geçmiş olsunMerhaba kıstınız için tedavi uygulandı mi ? Benim 3.5 cm sol yumurtaligimda icine kanayan kıstım var. Ne uygulamam lazım bilmiyorum doktor benim hormon değerlerinden ötürü normal yolla gebe kalamayacağım tup bebek merkezine basvurmami soyledi. Ama sağlığım daha önce geliyor o yüzden bu kisti nasıl yok edebilirim bilmiyorum doğum kontrol hapı verdi ama siz ne kullandınız acaba ve gitti mi kıstınız
Bende oluyor kuzum iki üç gün oynuyor ama en fazla ben tahmin ettigimle doktorunki tutmuyor bir türlüKızlar bebek bikaç gün ya da bikaç hafta öne geçiyor ya hani. Kullandığınız gebelik takip uygulamalarında ultrason haftasına göre değişiklik yapıyor musunuz?
Ben pipiye benzettim sanki yaaaCnm her cinsiyette çıkıntı oluyor
Bna 14+2de erkege bnzıyor dedi, çıkıntı var ama net değil dedi, bak resmınıde atım
Ama 15+2de başka bi doktor kesin kız dedi, hatta bnde gördüm çıkıntı vardı ama erkek bebektekı gbi sivri değildi
Sonraki randevuda netleşir inşaşlh artık
Evet canım benimki de 2-3 gün oynuyor. Regl günüm belli olduğu halde sabit değil.Bende oluyor kuzum iki üç gün oynuyor ama en fazla ben tahmin ettigimle doktorunki tutmuyor bir türlüçünkü benim ne zaman regl olduğum belli değil ondan kaynaklı genelde.
Canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Bende 1 tane sol yumurtalıkta 3-3.5 cm civarı var ama bu bi daha olmayacağı anlamına gelmez yani ilerde tekrarlama durumu da oluyormuşCanım ben hamile kalmadan 1 sene önce kanamalı kist geçirdim normal bir tane olurmuş bende iki taneydi 5 cm uzeriydi ikiside, biri malesef patladı ben bilmiyordum öyle bişey olduğunu ve gazdan oluyor sandım inanılmaz aciliydi ağlayarak kıvranarak uyudum zorla sonra doktora gittim karnıma kan sızmaya başlamış Allah'tan kanama durmuş yoksa iç kanama gecirecekmişim. Bunun tedavisi yok kendiliğinden dusucek yada küçülüp gidecek dediler benim ilk adetimde düştü pedimde gördüm heryeri damarli içi full kan dolu ufak bı yumurta gibiydi çok dikkat et karın ağrısı hissettiğin an doktora git geçmiş olsun
canım bsna yazmıs gibi görünüyosun ams etiket yok üstüme slınscağımCanım sen naptın bebek nasılmış
Evet canım sana yazmıştım becerememişimcanım bsna yazmıs gibi görünüyosun ams etiket yok üstüme slınscağımbugün çok kötü hastslsndık eşimde bende sonuçlar pazartesiye kaldı artık bugün hiçbir şey yiyrmedim yedğimi çıkatttım tek korkum bebeğe bir şey olması
yok canın grip gibi de değildi sabah bir kslktom bsşım, bacaklarım inanılmaz ağrıyor bir ysndan ateşim çıktı tir tir titredim hala geçmedi ams azaldı gibiEvet canım sana yazmıştım becerememişim. Çok geçmiş olsun . Bu ara hastalanan çok . Sizinki de mi grip gibi . Hamileyken çoğu kadın grip ya da başka hastalık geçiriyor canım korkma bişey olmaz
Ateşini kontrol altında tut csnım ateş tehlikeliymiş gebelikteyok
yok canın grip gibi de değildi sabah bir kslktom bsşım, bacaklarım inanılmaz ağrıyor bir ysndan ateşim çıktı tir tir titredim hala geçmedi ams azaldı gibi
Ben yapmıyorum kafamda +7 ekliyorum sadeceKızlar bebek bikaç gün ya da bikaç hafta öne geçiyor ya hani. Kullandığınız gebelik takip uygulamalarında ultrason haftasına göre değişiklik yapıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?