2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben de tuhaf kıpırtılar hissettim birkaç kez ama kendi bedenimdeki hareketler mi emin olamadım . Şu an 15+1im . Bebek de 3 gün ilerdeydi en son15+4 e uygun. Ama sağ kasık üstünde geçen gün ceviz gibi sertlik geldi elime sonra yer değiştirdi yerini bulamadım.bi daha.

Cnm her cinsiyette çıkıntı oluyor
Bna 14+2de erkege bnzıyor dedi, çıkıntı var ama net değil dedi, bak resmınıde atım

Ama 15+2de başka bi doktor kesin kız dedi, hatta bnde gördüm çıkıntı vardı ama erkek bebektekı gbi sivri değildi
Sonraki randevuda netleşir inşaşlh artık

Eklentiler

• IMG_20230920_102037.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 63
Belli belirsiz şeyler bende de oluyor bende 17+1 im az kaldı sanırım tekmelere

Evet canım hissediyorum. Şuan yazıyorum ya yine hareketlendi. Hatta bugün bir ilk oldu hareketlerini çok daha net hissediyorum. Tekme gibi. Belki şuan anlayamamanın sebebi iç karnın ile ilgilidir. Bundan öncekiler benim de sık ve belirgin değildi ama yinede ona odaklanınca anlıyordum.

En son kontrolüme 15+0 da gitmiştim. Doktor da yavaş yavaş hissetmeye başlarsın demişti. O hafta içinde hareketlerini hissettirmişti.

Allah allah ya karnımda baya çıktı iç karnım geniş değil bence ya hissediyorum evet birşeyler oluyor ama net değil hareketlendi diyorsun şaka gibi bir sorun yoktur dimi seninle aynıyız biz endişelendim bak

Allah allah ya karnımda baya çıktı iç karnım geniş değil bence ya hissediyorum evet birşeyler oluyor ama net değil hareketlendi diyorsun şaka gibi bir sorun yoktur dimi seninle aynıyız biz endişelendim bak
Düne kadar benimde net değildi hatta dün çok çok azdı. bugün maşallahı var. Okadar büyük bi mucize ki yani bir günü bile farkettiriyor. Endişelenme yine de hissediyormuşsun. 17+2 yim seninde yarın bi bakmışsın kıpır kıpır. Kontrolde sata göre 3 gün ileriydim eğer ki hala aynıysa o da mı etkiliyor acaba ?

Belli belirsiz şeyler bende de oluyor bende 17+1 im az kaldı sanırım tekmelere
İlk gebelik benim haftalarda hissedilmezmiş ben şüpheliyim o yüzden. Gaipten mi hissediyorum acaba diyorum çok hissetmek istediğimden. 17 de yine hissetmek daha mümkün olabilir bebek 20 cm civarı oluyormuş o zaman baya yer kaplıyor ama plesentası karnın ön tarafına bebeğin önüne yerleşmişse de biraz geç hissediliyormuş. Bebek önde plesentası arkadaysa daha erken hissediliyormuş

Canım ben hamile kalmadan 1 sene önce kanamalı kist geçirdim normal bir tane olurmuş bende iki taneydi 5 cm uzeriydi ikiside, biri malesef patladı ben bilmiyordum öyle bişey olduğunu ve gazdan oluyor sandım inanılmaz aciliydi ağlayarak kıvranarak uyudum zorla sonra doktora gittim karnıma kan sızmaya başlamış Allah'tan kanama durmuş yoksa iç kanama gecirecekmişim. Bunun tedavisi yok kendiliğinden dusucek yada küçülüp gidecek dediler benim ilk adetimde düştü pedimde gördüm heryeri damarli içi full kan dolu ufak bı yumurta gibiydi çok dikkat et karın ağrısı hissettiğin an doktora git geçmiş olsun

Kızlar bebek bikaç gün ya da bikaç hafta öne geçiyor ya hani. Kullandığınız gebelik takip uygulamalarında ultrason haftasına göre değişiklik yapıyor musunuz?

Kızlar bebek bikaç gün ya da bikaç hafta öne geçiyor ya hani. Kullandığınız gebelik takip uygulamalarında ultrason haftasına göre değişiklik yapıyor musunuz?
Bende oluyor kuzum iki üç gün oynuyor ama en fazla ben tahmin ettigimle doktorunki tutmuyor bir türlü çünkü benim ne zaman regl olduğum belli değil ondan kaynaklı genelde.

Ben pipiye benzettim sanki yaaa

Bende oluyor kuzum iki üç gün oynuyor ama en fazla ben tahmin ettigimle doktorunki tutmuyor bir türlü çünkü benim ne zaman regl olduğum belli değil ondan kaynaklı genelde.
Evet canım benimki de 2-3 gün oynuyor. Regl günüm belli olduğu halde sabit değil.

Canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Bende 1 tane sol yumurtalıkta 3-3.5 cm civarı var ama bu bi daha olmayacağı anlamına gelmez yani ilerde tekrarlama durumu da oluyormuş doktor sana gene kalmaya engel mi degil mi onu söyledi mi acaba ? Çok büyük tehlike atlatmışsın çok geçmiş olsun. Benimkide içe kanıyor dedi doktor umarım bir an evvel yok olur gider sen ilaç filan mi kullandın cnm yoksa doğal yöntem mi ? (Adette olamıyorum ki kesildim adetle çıksın gitsin) bana ilaç yazdı doktor 2-3 aya gider dedi ilaçları kullan dedi ama bilemiyorum. İlaçlardan biri doğum kontrol hapı zaten doktor bana dün normal yolla gebe kalmamın mümkün olmadığını ülkeniz olduğunu söyledi. Acilen Tüp bebek tavsiye etti onu da şu an düşünmüyoruz kararsiziz. Fsh ve lh degerimin yüksekliğinden ötürü

Kızlar beni toplum sağlıkları hizmetlerinden aradılar. Astımım olduğu için riskli gebelik grubundaymışım. Sağlık ocağı da kontrol edecekmiş sık sık

Evet canım sana yazmıştım becerememişim . Çok geçmiş olsun . Bu ara hastalanan çok . Sizinki de mi grip gibi . Hamileyken çoğu kadın grip ya da başka hastalık geçiriyor canım korkma bişey olmaz

yok
Evet canım sana yazmıştım becerememişim . Çok geçmiş olsun . Bu ara hastalanan çok . Sizinki de mi grip gibi . Hamileyken çoğu kadın grip ya da başka hastalık geçiriyor canım korkma bişey olmaz
yok canın grip gibi de değildi sabah bir kslktom bsşım, bacaklarım inanılmaz ağrıyor bir ysndan ateşim çıktı tir tir titredim hala geçmedi ams azaldı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…