2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok saolun inşallah hepsi adıyla yaşasın inslalah

Canım sen hamileyken mi kisti ogrendin yoksa hamilelik öncesi varmıydı? Bi de kistin benimkiyle aynı mi acaba içine kanayan kistmi ? Muayenede filan illa ki kiste ilgili bilgi verirler sana da şu durumda diye soylenilmedi mi cnm
İçine kanayan kistiniz var ise ya hemorajik kist yada çikolata kistidir. Hangi tür olduğunu söylemediler mi?

İçine kanayan kistiniz var ise ya hemorajik kist yada çikolata kistidir. Hangi tür olduğunu söylemediler mi?
Yok söylemedi doktor. Zaten bana direk değerlerim yüksek diye tüp bebek önerdi acil bi şekilde. Bu değerler ile gebe kalmam da mümkün değilmiş + bi de kist var. Ama çikolata kisti olsa söylerdi heralde ismi bilindik ve duyulmuş bi kist olduğu için benimki muhtemelen hemorajik kist. Nasıl bi kist bilginiz var mı acaba sizin bu konuda

kızlar size bişey sormak istiyorum, AVM lerde falan geçilen xray cihazlarının bebeğe bir zararı var mı?

imminnie bahsetitği videoyu bende görmüştüm . Zararı yok deniliyor. Ama bende hamile olduğumu söyleyip geçmiyorum. Gerçi dün göbeğim nasıl şiştiyse görevli sormadı bile

Benimde kanamalı kist en son 8 cm idi ,bir de 4 cm myom var iken doğal yolla hamile kaldım , bebek düşünüyorsan kistler için sadece 6 ayda bir kontrol ediyor doktor ameliyat yapmıyorlar, bende doğumda sezeryan olucak kist ve myom alacaklar aynen

Canım benim 8 yıl önce 5 cm hemorajik kistim vardı maalesef benim ki 1,5 yıl da kayboldu. Tedavi olarak 6 ay doğum kontrol hapı kullandım 3cm e düşürdüm sonra kendi haline bıraktım ve kayboldu benim boyutu büyük olduğu için biraz uzun sürdü.
Yapmanız gereken ilaçlarınızı kullanıp akışına bırakmak.

canım ultrasonların görüntü kalitesi vs çok etkiliyormuş bilemedim şuan ne diyeceğimi bilemedim aynı doktorunuza mı gittiniz?
Ayni doktora gitmedim iste bide goruntu kalitesi kotuydu ama bana pipi olarak bisey gosterdi belki kordonudurda dedi net emin degildi yanibayan cok gencti ay iki oglum var benim allah erkek isteyenlere versin hayirlisi olsun insallah haftaya yine randevu aldim

kızlar size bişey sormak istiyorum, AVM lerde falan geçilen xray cihazlarının bebeğe bir zararı var mı?
Ben güvenliğe hamileyim diyorum ve geçmiyorum yandan giriyorum zararı olan bir şeyi bu kadar her noktada kullanmazlar diye düşünüyorum ama yine de tedbir almak lazım

ya o cıkıntı işte kızda da oluyormuş doktorun onu yorumlaması önemli kızda da genital organ oluşuyor çünkü klitoris hayırlısı olsun inşallah

Kizlar bana 14 haftalikken kiz dediler bugunde erkek dedi ay cok kafam karisti simdi 16 haftaligim ama ben kiz hissediyorum ya netti nedir bunun bence bugunki kiz tam emin degildi

kız hangsine gittin bu sefer ismi Hanım olan grnç bir doktor var orda o mu ki asistan ama sanırım ama erkek dediyse bu haftada muhtemelen erkektir Lcmvldld

berenikaa bebeğin hareketlerini hissediyor musun ? ben hala belirgin bir şekilde hissetmiyorum ya doktor da 20.haftada hissedersin dedi ama yine de şubat grubuna baktım benden 9.gun once son adet tarıhı olan bir hamile bebeğin yerini göstermiş sağlık ocağına gittiğinde sen anlayabiliyor musun bende mi gariplik var merak ettim.

canım ben daha 13 haftalığım ama doktorum bana da 19-20. haftadan sonra ancak hissedersin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…