Çok saolun inşallah hepsi adıyla yaşasın inslalah16. Hafta daha guvenilirdir canimsende kendini belki kiza alistirdiysan o yuzden boyle hissediyosundur ama icin rahat etmezse baska bir doktora daha gore 1 hafta sonra en kesin o olur Rabbim hayirli uzun omurler versin bebislerimize ❤
Adiyla yaşasın güzel kızcemiz@cnsub bizimde kesinleşti Eymen olacak insallah oglusumin adı
İçine kanayan kistiniz var ise ya hemorajik kist yada çikolata kistidir. Hangi tür olduğunu söylemediler mi?Canım sen hamileyken mi kisti ogrendin yoksa hamilelik öncesi varmıydı? Bi de kistin benimkiyle aynı mi acaba içine kanayan kistmi ? Muayenede filan illa ki kiste ilgili bilgi verirler sana da şu durumda diye soylenilmedi mi cnm
Ben geçmiyorum canımkızlar size bişey sormak istiyorum, AVM lerde falan geçilen xray cihazlarının bebeğe bir zararı var mı?
Canım ben hamile olduğumu söylüyorum. mümkün olduğunca geçmiyorum.kızlar size bişey sormak istiyorum, AVM lerde falan geçilen xray cihazlarının bebeğe bir zararı var mı?
Yok söylemedi doktor. Zaten bana direk değerlerim yüksek diye tüp bebek önerdi acil bi şekilde. Bu değerler ile gebe kalmam da mümkün değilmiş + bi de kist var. Ama çikolata kisti olsa söylerdi heralde ismi bilindik ve duyulmuş bi kist olduğu için benimki muhtemelen hemorajik kist. Nasıl bi kist bilginiz var mı acaba sizin bu konudaİçine kanayan kistiniz var ise ya hemorajik kist yada çikolata kistidir. Hangi tür olduğunu söylemediler mi?
kızlar size bişey sormak istiyorum, AVM lerde falan geçilen xray cihazlarının bebeğe bir zararı var mı?
Benimde kanamalı kist en son 8 cm idi ,bir de 4 cm myom var iken doğal yolla hamile kaldım , bebek düşünüyorsan kistler için sadece 6 ayda bir kontrol ediyor doktor ameliyat yapmıyorlar, bende doğumda sezeryan olucak kist ve myom alacaklar aynenCnm hamile kaldıgımda o kist varmış
Oyuzden bısey yapılamadı
Bi tedavısı yok, küçülmesını bekledım ve küçüldü 11. Haftada 4,5 cm'e düştü
14. Haftada yıne büyümüş dediler
Dün farklı bi doktor bn kist göremedim dedi, doğumda alınacak kistım
Senin durumun farklı cnm, sen tedavi olacaksın, bnım kistım hemorajık yani kanamalı kist
Bende geçmiyorum Havaalanında , avm de , x-ray cihazı gördüğüm heryerde hamile olduğumu söylüyorum üstümü arıyorlar gerekirsekızlar size bişey sormak istiyorum, AVM lerde falan geçilen xray cihazlarının bebeğe bir zararı var mı?
Canım benim 8 yıl önce 5 cm hemorajik kistim vardı maalesef benim ki 1,5 yıl da kayboldu. Tedavi olarak 6 ay doğum kontrol hapı kullandım 3cm e düşürdüm sonra kendi haline bıraktım ve kayboldu benim boyutu büyük olduğu için biraz uzun sürdü.Yok söylemedi doktor. Zaten bana direk değerlerim yüksek diye tüp bebek önerdi acil bi şekilde. Bu değerler ile gebe kalmam da mümkün değilmiş + bi de kist var. Ama çikolata kisti olsa söylerdi heralde ismi bilindik ve duyulmuş bi kist olduğu için benimki muhtemelen hemorajik kist. Nasıl bi kist bilginiz var mı acaba sizin bu
15+2 teşekkür ederizhayırlı olsun kaç haftalıksınız :)
Ayni doktora gitmedim iste bide goruntu kalitesi kotuydu ama bana pipi olarak bisey gosterdi belki kordonudurda dedi net emin degildi yanibayan cok gencti ay iki oglum var benim allah erkek isteyenlere versincanım ultrasonların görüntü kalitesi vs çok etkiliyormuş bilemedim şuan ne diyeceğimi bilemedim aynı doktorunuza mı gittiniz?
Bende şimd doktorumun asistanina danıştimKızlar bu arada ben detaylı randevusu aldım
8 kasım, 21+4 oluyorum
Çoğu yrde 1800 tl
Burası 2.000 tl
Ben güvenliğe hamileyim diyorum ve geçmiyorum yandan giriyorum zararı olan bir şeyi bu kadar her noktada kullanmazlar diye düşünüyorum ama yine de tedbir almak lazımkızlar size bişey sormak istiyorum, AVM lerde falan geçilen xray cihazlarının bebeğe bir zararı var mı?
ya o cıkıntı işte kızda da oluyormuş doktorun onu yorumlaması önemli kızda da genital organ oluşuyor çünkü klitorisAyni doktora gitmedim iste bide goruntu kalitesi kotuydu ama bana pipi olarak bisey gosterdi belki kordonudurda dedi net emin degildi yanibayan cok gencti ay iki oglum var benim allah erkek isteyenlere versinhayirlisi olsun insallah haftaya yine randevu aldim
Kizlar bana 14 haftalikken kiz dediler bugunde erkek dedi ay cok kafam karisti simdi 16 haftaligim ama ben kiz hissediyorum ya netti nedir bunun bence bugunki kiz tam emin degildi
kız hangsine gittin bu sefer ismi Hanım olan grnç bir doktor var orda o mu ki asistan ama sanırım ama erkek dediyse bu haftada muhtemelen erkektir LcmvldldAyni doktora gitmedim iste bide goruntu kalitesi kotuydu ama bana pipi olarak bisey gosterdi belki kordonudurda dedi net emin degildi yanibayan cok gencti ay iki oglum var benim allah erkek isteyenlere versinhayirlisi olsun insallah haftaya yine randevu aldim
canım ben daha 13 haftalığım ama doktorum bana da 19-20. haftadan sonra ancak hissedersin dediberenikaa bebeğin hareketlerini hissediyor musun ? ben hala belirgin bir şekilde hissetmiyorum ya doktor da 20.haftada hissedersin dedi ama yine de şubat grubuna baktım benden 9.gun once son adet tarıhı olan bir hamile bebeğin yerini göstermiş sağlık ocağına gittiğinde sen anlayabiliyor musun bende mi gariplik var merak ettim.
Bana da aynısını söyledi de işte yine de endişe ediyor insan :)canım ben daha 13 haftalığım ama doktorum bana da 19-20. haftadan sonra ancak hissedersin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?