2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Hemen hemen aynıyız bence yarın söz bir tane resim çekicem değerlendirin sizler
Bak dedim sana kuzum ki bana bile bu karın çok geliyor bence diyorum iç karnım dar değil üzülme yani kuzum bırak zaten karnın küçük olsun en güzeli inan ki büyük karın iyi değil ki çatlamaya müsait olur. Doktor bana büyük olmasını çok istemeyiz dedi

Banada doktorum öyle dedi biz istemiyoruz dedi bu haftalarda büyük karın hatda sert şekilde dediki beni dinle.Bu gün rahat uyuya bilirim.İyiki varsınız kızlar özelden yazan kızlarda çok çok sağolun duyğulandım

Tabiki canım kıyamam seni çoook iyi anlıyorum. Bende bu ara öyle duygusalım ki. Akşam eşim geldi bir kaç birşey almış oğluşumuza oturdum ağladım

Tabiki canım kıyamam seni çoook iyi anlıyorum. Bende bu ara öyle duygusalım ki. Akşam eşim geldi bir kaç birşey almış oğluşumuza oturdum ağladım
Aynen canım her şeye ağlıyoruz duyğusal olduk..geçen gün bebişin odasına tadilat yapmak için eşim ustaları arıyor kimsenin vakti yok gelmeye en sonda ustanın biri geldi eve anlaştılar bende ağladım sonda dedim sandımki odası yapılmıcak

Çok şükür olsun kontrol iyidir seninde için rahat etsin, benim bugündü kontrolüm haftaya yine görmek istiyor, hem senin hem benim içim rahat etsin diyor, yarın da güzel haberlerle geleceksin
Aa seni neden 1 haftaya yine görmek istedi canım

Kıyamam annelik ne güzel duygu işte canım. İsme karar verdimiz mi canım

Kuzum Allah sağlıklı sıhhatli versin bebeğimi inşallah 2.yi düşünmüyorum ben açıkçası tek çocuk istiyorum. Ama dediğin gibi süt gelmezse de gelsin diye de kullanılıyor bu napsam bilemedim

Canım maşallah baya çıkmış kaç haftalık oldun sen
Cnm akşamları davul gbiyim ellesen taş gbi, 17+0 ultrasonagöre Bugün.

Hani sonlara doğru bebek yukarda olurda mide ile birleşir, mide 2ye katlanır tıkarya orayı aynı öyle işte

B Buddy x kuzum özellikle akşam yemeklerinden sonra ben hep öyleyim . Hatta alt karnımı tutmak zorunda hissediyorum yürürken falan çünkü öne doğru çok ağırlık ve gerginlik oluyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…