2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Bnde
İyi başladın canım ben evden çok çıkmadığım için hiç giyinib süslenib çekemedim hala
Daha hiç guzel giyinip süslenip dışarı çıkamadım, hep evde bol bol pijamalar, tişortlerle gezıyorum, daha kıyafet bıle almadım

Bnde

Daha hiç guzel giyinip süslenip dışarı çıkamadım, hep evde bol bol pijamalar, tişortlerle gezıyorum, daha kıyafet bıle almadım
Bende almadım canım 2 tane pijama aldım hastane için bu kadar..karnım çıkan gibi alıcam şimdi dışarıyı idare ediyorum pantolonlarım hep lastikli ondan

maşallah çok tatlııı

İyi başladın canım ben evden çok çıkmadığım için hiç giyinib süslenib çekemedim hala
Başla kuzum bulantın yoksa evde süslen ki ben mesela bu fotoğrafın çekildiği gün ondan önceki gün hep kustum
Göbüşlü durmak istemiyorsanız siz de böyle bol giyinin kıssslaaar
Ben de normalde bol giyiniyorum bazen de dar giyiyorum

Bnde

Ben dar kotlarımı giymiyorum çünkü sıkıyor. Beli lastikli 2 tane pantolon aldım şimdilik onlarla takılıyorum bir de böyle tulumlarım vardı zaten

Başla kuzum bulantın yoksa evde süslen ki ben mesela bu fotoğrafın çekildiği gün ondan önceki gün hep kustum

Ben de normalde bol giyiniyorum bazen de dar giyiyorum
Yok çok şükür bulantım yok üşeniyorum süslenmeye kapalı olduğum için daha zor geliyor..ama bundan sonra dışarıya çıkınca çekicem kendimi

ben internetten aldım. Beli lastikli şeyler hayat kurtarıcı bu dönemde. Üstler zaten oluyor az çok e kazak mevsimi de geliyor kazaklar hep olur sıkıntı yaşamam diyorum
ben eskiden beri sevmem pantolon vs giymeyi şimdi gerginleşti ya karnım o lastik batıyır eşim kapıdan çıkar çıkmaz komple içimdekileri atıyorum ifil ifil bir elbise sadece öyle rahat ediyorum külotu. lastiği inanılmaz rahatsız ediyor hele o hamile iç çamasırı ve taytları ne öyle ya az daha çeksem yüzüme gelecek beni çok rahatsız etti (

Kuzu ben de aldım hamile külotu ama çok çok rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…