Canım bende 1.73 boyum 58 ile hamile kaldım 62 oldum. İnsallaj bende 70i geçmem ;( geçecek gibi duruyor benimde bakalımKızlar ben 11 yıl önce 60 kg ile hamile kaldım, 75 ile doğum yaptım
Boyum 1,70
Şimdi yine 62 kg ile hamiş kaldım, bebiş düşünürken 10 kg verdım buarada
İnşallh 75i geçmem dıye düşünüyorum ama şimdiden 67 oldum
Ay bu nasıl 10 kilo+10 kilo ile ben ve göbişim
Günaydın canım . Ben hamileliğin başından beri öyleyim. Uyku düzenim allak bullak oldu. Hatta burda da bahsetmiştim 9.10. Hafta civarları 1-2 saatlik uykuyla günü bitiriyordum :). Şimdi yine hep erken kalkıyorum 6-7 gibi ama en azından geceleri uyuyorum . O uyuyamadığım haftalardan sonra bu halime şükrediyorumKızlar günaydınnn, normalde 10 buçuk 11 gibi uyanan biriyim ama iki gündür sabah 7 gibi uyanıp bir daha uykuya dalamiyorum yaaa:/ böyle uykuya dalmakta uyku problemi yaşayan var mı acaba ?
Ayy çok zor kuzumm yaa, ben normalde geceleri uyuyordum da iki gündür erken kalkmak zorluyorGünaydın canım . Ben hamileliğin başından beri öyleyim. Uyku düzenim allak bullak oldu. Hatta burda da bahsetmiştim 9.10. Hafta civarları 1-2 saatlik uykuyla günü bitiriyordum :). Şimdi yine hep erken kalkıyorum 6-7 gibi ama en azından geceleri uyuyorum . O uyuyamadığım haftalardan sonra bu halime şükrediyorum
Gece kaçta uyuyorsun canım .uyuduğun saat de önemli erken yatıyorsan erken kalkman normalAyy çok zor kuzumm yaa, ben normalde geceleri uyuyordum da iki gündür erken kalkmak zorluyorhurma pekmezi kullanıyorum kansızlık için acaba o mu enerji yapıyor anlamadım ki ya da anksiye sahibi olduğumuz için mi artık bilemiyorum yani. Eşim de seviniyor kahvaltı hazırlıyorum ya bak senin için çok iyi diyor tabi tabi dedim bir de ben gündüz de uyuyabilen bir insan değilim yaaa
Canım gece 2 yi buluyor uyumam benim yaaa. Ben demir ilacı kullanmadığım için hurma pekmezi yiyorum suyla karıştırıp. Bakalım inşAllah böyle devam etmez çünkü sevmiyorum erken kalkmayıGece kaçta uyuyorsun canım .uyuduğun saat de önemli erken yatıyorsan erken kalkman normalbak olabilir yeni başladıysan hurmaya enerji veriyor olabilir . Doktor bana OMEGAyı akşam içebilirsin mide bulantısı yaparsa demişti. Ben enerji verir uyuyamam diye mide bulantısını göze alıp sabah içiyorum ben de gündüz hiç uyuyamam.
İnşallah kuzum benim de tek temennim o ,bebeklerimiz etkilenmesinCanım gece 2 yi buluyor uyumam benim yaaa. Ben demir ilacı kullanmadığım için hurma pekmezi yiyorum suyla karıştırıp. Bakalım inşAllah böyle devam etmez çünkü sevmiyorum erken kalkmayıbir de uyanıp tekrardan uyumaya çalışmak daha sıkıntı o yüzden bugün kalktım hemen şimdi de enerjim bayağı iyi yani inşAllah bebeklerimiz etkilenmiyordur yaa bu dengesizlikler sen
Zaten ikimizi çok merak ediyorum çünkü ikimizde hep aynı şeyleri yaşıyoruz. Ama alıştık galiba böyle yaşamayaİnşallah kuzum benim de tek temennim o ,bebeklerimiz etkilenmesinhurmayı da sabah erken iç belki akşama enerji düşer .
Zaten ikimizi çok merak ediyorum çünkü ikimizde hep aynı şeyleri yaşıyoruz. Ama alıştık galiba böyle yaşamayaöyle yapayım kuzum
Eveeet balık burcu olmak demek fazla hassaslık, duygusallık her şeyi düşünmek demekaynen kuzum zaten ikimiz de balık burcuyduk yanlış hatırlamıyorsam . İnşallah kızım benim gibi takıntılı olmaz
Detaylı ultrasonu risk olsa da olmasa da perinatolog yapmalıdır.Kızlar içinizde perinatoloji bölümüne giden oldu mu? Benim bir arkadaşıma doktoru önermiş. Riskli bir durumu da yoktu. Acaba yaptırmakta fayda var mıdır.
Hayırlı güzel haberlerle gel canım inşallahKızlar dünde benim kontrolüm vardı haftasonumda yoğundu afyon denizli düğün filan derken baya yoruldum şükür bebisim iyi 18+0 aslında 18+6 çıktı 260 gram dedi doktorum ve dörtlü tarama testi için kan verdim bugün doktorum arayıp bilgilendirecek inşallah dörtlü taramamda güzel gelir ikili taramada ve ense kalinligimizda filan bir sorun yoktu
Öğrendiğim iyi oldu, sağol kuzumDetaylı ultrasonu risk olsa da olmasa da perinatolog yapmalıdır.
ayy cok güzel isimmmm
şu an şubat grununda da aynı konusşmalar var ben de de ciddi uykusuzluk başladı normal galiba :)) doğumdan sonraki uykusuz gecelere hazırlıkmış :)) artık öyle uyudum prenses gibi sabah kalktım yokkkkkAaa niye öyle olduk yaaayaşasin yalnız değilmişim. Benim bugün terapim var sorcam psikoloğuma bakayım. Bende sinirleniyorum insan uyumak isteyince daha çok uyuyamıyor hatta bende kalktım kahvaltı hazırlıcam eşime şu anda müzik dinliyorum aynı zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?