2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Sizin bebiş kız mı benim ki kız hep solda oynuyor sanki sağ tarafı başkasına tahsis ettik kizlar solda oynar dedi annemde

Canım maşallah hemen hemen karınlarımız aynı, benimde senin gibi kuzum oyyy oğluşlarımız büyüyor. Bence çok büyük olmayacak karnımız.
Aynen bizimki benziyorBencede büyük olmucak yani öyle hiss ediyorum.Çok çok şükür büyüsünler

Aynen bizimki benziyorBencede büyük olmucak yani öyle hiss ediyorum.Çok çok şükür büyüsünler
Aynen canım şükür büyüsünler inşallah sağ Salim kucağımda alalım, hamileliğin keyfini süremiyoruz inşallah doğumda sonranın keyfini süreriz insallaj

Aynen canım şükür büyüsünler inşallah sağ Salim kucağımda alalım, hamileliğin keyfini süremiyoruz inşallah doğumda sonranın keyfini süreriz insallaj
Amin canım Amin.Aynen ya dün doktora gitdim eve dönerken kasıklar başladı ağrımaya hala sızlıyorEşimin ısrarı ile çocuk dükanına girdik ama izin vermedim almaya dedim yok detaylıyıdaatlatak ama o kadar güzel giyimler vardıkiçok çok minik hele 0-3 olanlar bakıyorum diyorum çocuk nasıl bu kadar ola bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…