2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
E bebekten düşünüyorum ben almayı internetten alsam bile kesinlikle canım tarihe bakılmalı 2025 olursa daha iyi

Yok canım sıfır tad mavi bi hap zencefilli ama zencefil tadı yok asıl mide bulantısını kesen o zaten bir de kabızlığa iyi geliyor probiyotikli olduğu için emziren anneler de çok kullanıyor hamileler de
Fotoğrafını da atar mısın kuzum

Bu demir ilacı HGB degerini mi etkiliyor yoksa demir ve demir bağlama kapasitesi olan degeri mi etkiliyor ki bende dün kan vermistim demir ve baglama kapasitesi güzel çikmis da hgb sınırın 1 altinda
Ben onu bilmiyorum tam haftaya doktoruma soracağım

Kızlar ben göbeğimin altında yumru gibi sertlik hissediyorum ve yer değiştiyor sağdan sola, soldan sağa, ve sabahtan beri de kasık ağrım var, sertliği daha önce de hissediyordum ama ağrı olmuyordu, şimdi ağrı da eşlik ediyor. Sizce neden, rahim kasılması mı bu?

Ben ilacı bıraktığımda yükseliyor, ilaçla düşüyor her ay kontrol ediliyor ben yaşıyorum yani maalesef ama kontrol altında ve
Ya doğumdan sonrada devam edilcek mi bu yedavıye sonra doguma kadar mı bunu sormadım ben kafama takıldı
Gebelik troidi dimi bu sonra düzelir heralde

Ya doğumdan sonrada devam edilcek mi bu yedavıye sonra doguma kadar mı bunu sormadım ben kafama takıldı
Gebelik troidi dimi bu sonra düzelir heralde
Benim gebelik sonrası bitecek çünkü benim normal değerlerde zaten gebe olmayan biri için 5in altı normal ama hamilelik için 2buçuğun altında olmasını istiyoruz demişti doktorum ben o yüzden kullanıyorum

Evet sola yatış deniyor ama bende sırt üstü hissetmiştim inşallah sahada netleşir gün geçtikçe çok teşekkür ederim

Yaa kızlar bende kaşıntı vs yok ama çok açık yeşil akıntım hiç bitmiyor yaa, her ay idrar tahlili yaptırıyorum geçende de yaptırdım bir şey çıkmadı, bu normal mi acaba yine doktora soracağım gittiğimde mantar olsa idrar tahlilinde çıkar mıydı ? Doktor idrar yollarında enfeksiyon gözükmüyor demişti

Bu yeşil akıntı bazen bende de oluyor ya kafama takıyorum dediğin gibi tahlil yaptırıyorum bir şey de çıkmıyor inşallah normaldir

Bu yeşil akıntı bazen bende de oluyor ya kafama takıyorum dediğin gibi tahlil yaptırıyorum bir şey de çıkmıyor inşallah normaldir
Evet tahlilde çıkmaması çok enteresan aslında benimde bazen çok az bazense çok yoğun oluyor ama kaşıntım vs yok, önceden vardı ama geçti. Bebeklerimize zararı olmuyordur inşAllah yaaa

Evet tahlilde çıkmaması çok enteresan aslında benimde bazen çok az bazense çok yoğun oluyor ama kaşıntım vs yok, önceden vardı ama geçti. Bebeklerimize zararı olmuyordur inşAllah yaaa
Benimde aynıı kaşıntım olmuyor arada yeşil akıntı gelip kesiliyor kanda da bakıldı orda da bişey çıkmıyor inşallah bir zararı yoktur bişey olsaydı testte çıkardı bol su içelim

Benim de hiçbir şey çıkmıyor ama bende de var, hatta bazen o kadar çok oluyor ki. Tam yeşil diyemem ama daha çok beyaz gibi katı bir şey. Doktora söyledim kokusu yoksa normal dedi

Benim de hiçbir şey çıkmıyor ama bende de var, hatta bazen o kadar çok oluyor ki. Tam yeşil diyemem ama daha çok beyaz gibi katı bir şey. Doktora söyledim kokusu yoksa normal dedi
Aynenn canım benimde değişiyor, bazen sarı gibi bazen beyaz gibi, amaa bazen de yeşile dönük yoğun oluyor. Doktora her ay da kan ve idrar tahlili veriyorum aslında.

Gittim bir sorun yok dedi enfeksiyon varmış ondan olmuştur dedi
benim de sabahtan beri kasık ağrım var, böyle adet sancısı ya da gaz sancısı gibi, bi de yatınca göbeğimin altında yumru gibi sertlik hissediyorum, hareket ediyo üstelik sağa sola. Doktora gideyim desem yurtdışındayım, pazar döncem, napsam bilemedim.

Kasık ağrısı her gebede oluyo bence . Bendede arada oluyo adet ağrısı gibi bazen batmalar oluyor doktorum ağrılar normal demişti ama siz korkuyorsanız bi doktora görünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…