Kızlar internetten bakım seti almayın ya da aldınız diyelim mutlaka son kullanma tarihine bakın bilerek mi yapıyorlar bilmiyorum ama yakın tarihlileri gönderiyorlar. Misal şampuan son kullanma tarihi şubat 2024tü e zaten bebiş Şubat'ın sonu gelecek çöp yani, aynı şekilde vücut yağı Nisan 2024tü e 2aydan uzun kullanılıyormuş yani o da sonra çöp olacaktı ve bunların hepsi 2021de üretilmiş ve satılamamış ürünler tarihi geçmeden elden çıkarmaya çalışıyorlar o yüzden iade hepsi. Mağazadan alacağım siz de bakın mutlaka siparişlerinizin son kullanma tarihine
Yaa gerçekten mi ben çok seviyorum onu o kadar hızlı yükseltiyor ki kanı bana çok şükür yan etkide yapmıyor sanırım kaşık seklinde olanlarda varmis hiç denedin mi onlardan canim
Kız hadi bana yer vermediler engelli insanlara da vermezlerdi biliyormusun öyle zordu ki o dönem benim için hem fiziksel hem psikolojik savaş vermiştim Allah'tan bunda evdeyim çalışmıyorum
En iyisini yapıyorsun zaten ben indirimli gıda ürünlerinden ve böyle kişisel bakım ürünlerinden korkuyorum o yüzden tercih etmiyorum pek ama bu aldığım indirimde değildi kendimin olsa neyse de bebişle alakalı olunca daha da dikkat ediyor insan o yüzden internetten bir daha bu tarz şeyler almayacağım iadesiyle uğraşıyoruz bir de
İyi akşamlar kızlar 16.haftam bitti biraz önce lavaboda 2 damla Kahverengi leke geldi birazda kasık ağrısı var bu lekelemeyin normalmi yaşayan var mı acaba
Doktoruna bilgi vermelisin mutlaka benim de çok oldu ve ben her defasında acile gittim içim rahat etmedi ultrasonda görene kadar ve iğne vuruldum hep gittiğimde
Çok enteresan, en korktuğum şeydi gerçekten ve bacak arasını gösterdiyse ayrımı çok net aslında muayenelerinde tahmini mi denildi yoksa çocuk bacak arasını gösterdiği halde mi böyle farklı yorumlar yapıldı
Benimde en korktugum şey aslinda kizlari hep tahmin ettiler erkekte yani bugun dr net gosterdi yani tabi Allah bilir benimde iki oğlum.var ben kıza kendimi çok hazirlamistim hatta butun herkese kiz dedim.yani her seferinde bacaklari kapali net bisey soylemediler yani ne yapalim hayirlisi olsun
Kızılcık şerbeti diye bir dizi varta şuan açik kız tesettürlü olan bir aileye gelin gidiyor bebeğinin odasına duvar kağıdı yapıyor duvar kağıdında domuz resmi var diye kayınvalidesi duvar kağıdını söküyor falan baya gündem olmuştu
Kızlar yaaa elim kolum bacağım böyle bi kaşınıyor sürekli. Sanki hani cildimiz kurur ve kaşıntı yapar ya öyle gibi . Niye oluyo ki bu böyle. Suyu da çok içiyorum aslında artık nem için ama bilemedim
Benimde en korktugum şey aslinda kizlari hep tahmin ettiler erkekte yani bugun dr net gosterdi yani tabi Allah bilir benimde iki oğlum.var ben kıza kendimi çok hazirlamistim hatta butun herkese kiz dedim.yani her seferinde bacaklari kapali net bisey soylemediler yani ne yapalim hayirlisi olsun
Anladım canım işte doktorların hatası bacak arası kapalıysa tahmin yapmamaları gerekiyor benim daha cinsiyeti belli olmadan önce bebiş hep göstermiyordu doktor zorla bakmaya çalıştı çıkıntı görünüyor gibi ama göstermiyor yorum yapmak yanlış olur demişti ben de erkek diye düşünmüştüm aynı gün akşamı muayene hakkım olan hastanede acil doktoruna gittim çikolata yiyip o baktığında bebiş açmıştı bacak arasını doktor kız demişti ama benim ilk bebeğim o yüzden kız erkek çok fark etmiyordu ona rağmen bile hayal kurup sonra başka bir şey çıkmasını istemem yani senin için kötü olmuş umutlanmışsın ama hayırlısı olsun inşallah
Yaa gerçekten mi ben çok seviyorum onu o kadar hızlı yükseltiyor ki kanı bana çok şükür yan etkide yapmıyor sanırım kaşık seklinde olanlarda varmis hiç denedin mi onlardan canim
Şimdi yeni yeni içmeye başladım kuzum ilacı. Ama ben sabah uyanır uyanmaz yerine öğleden sonra açken içiyorum. Eğer sabah mideniz bulanıyorsa öyle yapın diyordu okudum da