Kızılcık şerbeti diye bir dizi varta şuan açik kız tesettürlü olan bir aileye gelin gidiyor bebeğinin odasına duvar kağıdı yapıyor duvar kağıdında domuz resmi var diye kayınvalidesi duvar kağıdını söküyor falan baya gündem olmuştu
Şimdi yeni yeni içmeye başladım kuzum ilacı. Ama ben sabah uyanır uyanmaz yerine öğleden sonra açken içiyorum. Eğer sabah mideniz bulanıyorsa öyle yapın diyordu okudum da
Ben öyle de yaptım bana hiç etkisi olmadı ya bildiğin serum almadan kendime gelemedim her içtiğimde mideme nasıl etki yapıyorsa gecelere kadar ne yesem çıkıyordu ayyy o ilacı görmek bile öğürme etkisi yaratıyor
Ben öyle de yaptım bana hiç etkisi olmadı ya bildiğin serum almadan kendime gelemedim her içtiğimde mideme nasıl etki yapıyorsa gecelere kadar ne yesem çıkıyordu ayyy o ilacı görmek bile öğürme etkisi yaratıyor
Cansub vitamin atmıştı gruba eşim yarın onu alacak eczaneden, onu deneyeceğim ben. Benim kullandığım vitamin de bana bulantı yaptı o yüzden bıraktım. Şu an d vitamini ve prilam hariç hiçbir şey kullanmıyorum
Cansub vitamin atmıştı gruba eşim yarın onu alacak eczaneden, onu deneyeceğim ben. Benim kullandığım vitamin de bana bulantı yaptı o yüzden bıraktım. Şu an d vitamini ve prilam hariç hiçbir şey kullanmıyorum
En sağdaki kasa hamileler bebek arabalı olanlar ve bi kaç şey daha yazıyordu unuttum şimdi. Bu kişiler için öncelikli kasa oluyor canım. Kasanın yukarısında yazıyor zaten
En sağdaki kasa hamileler bebek arabalı olanlar ve bi kaç şey daha yazıyordu unuttum şimdi. Bu kişiler için öncelikli kasa oluyor canım. Kasanın yukarısında yazıyor zaten
En azından şimdiye kadar kullanmadık kar sayıyorum çok midemi bulandırdı benim o ilaç onun da bulantı yapmayan alternatifini bulmam lazım bakalım haftaya detaylı ultrasonum var artık o zaman soracağım doktoruma
Bu demir ilacı HGB degerini mi etkiliyor yoksa demir ve demir bağlama kapasitesi olan degeri mi etkiliyor ki bende dün kan vermistim demir ve baglama kapasitesi güzel çikmis da hgb sınırın 1 altinda
Yok canım sıfır tad mavi bi hap zencefilli ama zencefil tadı yok asıl mide bulantısını kesen o zaten bir de kabızlığa iyi geliyor probiyotikli olduğu için emziren anneler de çok kullanıyor hamileler de