2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar sizce omega 3 kullanmak gerekli mi ? Bana önceki doktorum decavit vermisti icinde folik asit omega 3 falan yok standart gebelik icin vitaminler vardi simdiki doktorum ya omega 3 kullan yada icinde omega 3 olan vitamin vereyim dedi elenatal2 yazdi ama kararsizim suan folikasit gerekli bisey degil omega 3 de haftada 2 kere balik yiyorum ceviz yiyorum onlar yeterli sanki ekstra dısardan almaya gerek varmi ki

Canım omega nın içinde farklı vitaminler de var. Mesela benim ki imom omega diye geçiyor ama içinde baya başka vitaminlerde var

Doktorum banada Omega 3 verdi ama beslenmen iyiyse 3 günde 1 falan içsen yeterli dedi

Kızlar hamile kıyafeti aldınız mı? Nerden alabiliriz. Benim artık hiç birseyim olmuyor.

Benim batmalarım 13. Haftadan beri var . Doktora da sordum . Vajinal enfeksiyon yok dedi muayene edince. İdrar yolu kısmı ile pek ilgilenmedi nedense. Rahim büyümesi kaynaklı dedi. Rahim ağzı normal bebek de iyi diye rahim esnedikçe olur demişti bana . Batmalarım hep oluyor. Yorulduğum zaman daha fazla oluyor. Sonraki randevumda yine sorucam ama çok var. Yine de hala korkuyorum batmalardan

Benim annem de yemiş dudaklarının kenarına da elini bastırmış benim dudak kenarlarında gamzem var, ben de deneyeceğim bakalım
Ben sabahtan buzdolabı poşetine doğrayıp koyuyorum ayva elma havuç muz mandalina gün içinde iş yerinde aklıma geldikçe yiyorum evde olsam yiyemem baya iyi oluyor bakalım benim oğlan nasıl olacak

Bende aslında 3 gün önce doktordayım yani 3 gün içinde ne deyişe bilirki o zaman her şey yolunda gidiyordu.Bende korkuyorum ne yalan söyleyim

Kızlar hamile kıyafeti aldınız mı? Nerden alabiliriz. Benim artık hiç birseyim olmuyor.
Ben geçen gardropstan aldım çok ucuza elbise. Dışarıda gereksiz pahalı geldi sadece hamileliğimde giyeceğim bir şeye dünya para vermek. Ancak yeni bişi alırsam da LCW ve defacto dan alırım sanırım.

H&m'in mama ürünlerine bakabilirsiniz. Birçok markanın taytları polyester, burada pamuklu bulabildim. En güzel yanı da before&after ürünleri var. Gebelikte ve gebelikten sonra da kullanabiliyorsunuz. Neredeyse her üründen sipariş ettim. Bugün yarın gelir bilgileri güncellerim memnuniyet açısından

Ben sabahtan buzdolabı poşetine doğrayıp koyuyorum ayva elma havuç muz mandalina gün içinde iş yerinde aklıma geldikçe yiyorum evde olsam yiyemem baya iyi oluyor bakalım benim oğlan nasıl olacak
Çocuk doğduktan sonra bu konuda yorum yapalım tamam mı bakalim kimlerin olmuş kimlerin olmamış

Aaaa bende bakayım, çok teşekkür ederim

Kızlar Niqu gibi benimde 17+4 bugün vajinada batmalarım oldu gün içinde 3 kez normal midir? Akşam vakti de sol tarafımda artık yumurtalıklarım mı rahmim mi bilmiyorum sol tarafımda bıçak gibi ara ara batmalar yaşıyorum 2-3 dk bir batmalar oluyor ama bir de aşırı gaz problemim var bugün salata yedim içinde yeşil soğan vardı sanırım o yaptı o da rahimde batma hissetmeme neden oluyor olabilir gaz sancısı demi? Bir de bugün regli günüm normalde ama artık 4 ay oldu vücut alışmamış mıdır bu regli günlerine

Ben ferrum housmann fort kullanıyorum kahvaltıdan bir saat sonra içiyorum. Bende hiç bulantı yapmadı

Valla ben artık normal olarak karşılıyorum hep kendime diyorum bebiş büyüyor ondan.Birde dün bende nohutlu çorba yedim aşırı gaz vardı bende gazdan dolayı ağrımda çoktu ondan kendime söz verdim nohut fasulye yemicem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…