2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar gyno Ferro dışında demir ilacı kullananlar var mı ama bulantı yapmayan bir ilaç arıyorum. Kaşık ilaç var diyorlar ama markası ne ya da şurup kullanan var mı? Vitamini hallettim bunu da bulursam çok sevinirim 20. haftaya geldim artık başlamam gerekiyor. Bir el atın bu konuya da

Ben bunları kullanıyorum canım kan ilacı ve vitamin d

Eklentiler

• IMG20231002140701.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG20231002140649.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar bana kendi fikrinizi söyleyin doktoruma sabah yazdımki vajinada batmam oluyor ara sıra bana şimdi cevab yazdıki bakmadan söyleyemem hiçbir şey bende sandımki yazıcakki normal bu korkma..şimdi ne edeyim bilmiyorum offf şimdi ama batmam yok

Vajina bolgenize dıştan masaj yapın, idrarinizi çok tutmayın, bol su için, idrar yollarında enfeksiyon varsa o batmalar yapar, ılık duş alın geçmiş olsun, çok sıkıntı yasarsaniz acile gidersiniz telaş yapmayin

Enfeksiyon olub olmadığını bilmiyorum en son 5 haftamda bakılmış o zaman çıkmadı hiçbir şey şikayetim olmayıncada tekrar doktor istememiş benden idrar sonucunu.Su az içiyorum başlayım içmeye.Çok sağ olun

Günde en az 8 bardak su icmelisiniz rica ederim

Ben aksine şurup içemiyorum
Onu da denemek istiyorum benimki çok bulantı yapıyor, senin ilacın yan etkilerinde mide bulantısı yazıyor mu canım benim maalesef ilaç hassasiyetim var ve yan etkileri şiddetli yaşıyorum

Onu da denemek istiyorum benimki çok bulantı yapıyor, senin ilacın yan etkilerinde mide bulantısı yazıyor mu canım benim maalesef ilaç hassasiyetim var ve yan etkileri şiddetli yaşıyorum
Hangisinde okuyayım ben hemen

Kuzum Vitamin d olanın malesef kağıtını evde bulamadım ama internetten baktım öyle bir şey yazmıyor.Ferrum baktım yayğın olmayan mide bulantılar ola bilir yazıyor ama çok nadir yani
Tamam canım çok teşekkür ederim, başka yazan olmazsa bunu da bir deneyeyim ben

Kızlar ya ilk kez başıma geliyor. Evde plastik bi kapta ceviz vardı salataya ceviz koyacaktım kapağı açtığım gibi 5-6 tane küçük kelebek gibi ama internetten araştırdım güve kelebeği diye bir şeymiş 5-6 tanesi bütün mutfakta uçmaya başladılar bende korkuyla mutfaktan çıktım eşimi bekliyorum yakalayıp atarım dışarı dedi ama onları nasıl bulacak mutfakta çıldırmak üzereyim bu arada küçüklük fobim kelebeklerden ve ona benzer böyle uçan şeylerden çok korkuyorum yani o an çığlık attım bir anda her yere uçunca

Tamam canım çok teşekkür ederim, başka yazan olmazsa bunu da bir deneyeyim ben
Ben de bulantıdan ziyade kabızlık sorunu çok yapmıştı kullandıklarım en son tab ilacın ‘osende demir c’ takviyesini aldım bir sorun yaşamadım. İnternet sitesinden bakabilirsiniz özelliklerine. Hem c vitamini emilimi artırıyor demişti doktorum.

Ona da bakayım canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…