2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İlk gebelikte ne zaman olur peki bende sırt üstü yatıp elimi koyuyorum ama sadece damar atması gibi yaşadğım şey sanırım hareket değil
Canım damar atması gibi oluyor zaten pıt pıt ama ben 18 hiss etdim rahat ol

Sanırım benim şuan hala damar atması inşallah farkı ayırt edebilirim
Canım ilk gebelik bendede 18 hiss etdim ben sen azcık bekle anlıcaksın hemen..bende sandımki anlamıcam hatda kendimi 20 hazırlamıştım birde ben zayıfım onunda etkisi ola bilir

Canım ilk gebelik bendede 18 hiss etdim ben sen azcık bekle anlıcaksın hemen..bende sandımki anlamıcam hatda kendimi 20 hazırlamıştım birde ben zayıfım onunda etkisi ola bilir
Bende zayıf değildim de aylardır süren şiddetli bulantı ve kusmam var zayıfladım belki bende 18leerde hissederim

Kızlar yaaa, dün eşim sporda yanlış hareketten dolayı belindeki kasları zedelemiş, doktor ilaç ve kas gevşetici krem vermiş. Kas gevşetici kremi benim sürmemde sakınca olur mu ?

Kızlar yaaa, dün eşim sporda yanlış hareketten dolayı belindeki kasları zedelemiş, doktor ilaç ve kas gevşetici krem vermiş. Kas gevşetici kremi benim sürmemde sakınca olur mu ?
Ben de sabah eşime krem sürdüm hemen elimi yıkadım 1 dk bile sürmedi. Sanmıyorum o kada rsorun olacağını. İçin rahat edecekse kullan at eldiven kullan.

Eldiven giy bence krem elden de emiliyor sonuçta. Yada ince poşetlerden geçir eline öyle sür. Tedbirden zarar gelmez.

Ben de sabah eşime krem sürdüm hemen elimi yıkadım 1 dk bile sürmedi. Sanmıyorum o kada rsorun olacağını. İçin rahat edecekse kullan at eldiven kullan.
Ben şüphe de kalınca annesi sürdü zaten, eldiven yoktu o an Allah'ım bazı endişeler eşime krem bile sürdürtemiyor

Kizlar Chicco da indirim varmış, ben cam antikolik biberon aldım, son dk lazim olursa hastanede falan rasgele eczaneden almasın eşim diye, hazırda bı tane 250 ml aldım.

Aldım ve az önce içtim bakalım şifa olsun bebeğime ama psikolojik olarak bekliyorum acaba bulantı olacak mı diye inşallah olmaz bakalım içinde demir olmasına da sevindim B Buddy x

Eklentiler

• PXL_20231015_125507982.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 39
Ayvayla ilgili hadisler varmış Google den baktım bende bizimkilerden biri de yemişti kızı gamzeli oldu gerçekten
Benim annem de yemiş dudaklarının kenarına da elini bastırmış benim dudak kenarlarında gamzem var, ben de deneyeceğim bakalım

Aldım ve az önce içtim bakalım şifa olsun bebeğime ama psikolojik olarak bekliyorum acaba bulantı olacak mı diye inşallah olmaz bakalım içinde demir olmasına da sevindim B Buddy x
Süper valla sevindim bana çok iyi geldi inşallah sana ve bebişe de şifa olur bulantıyı düşünme kız yoksa psikolojik bulanır unut onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…