Çok güzel duruyor ama önden soğuk alırım benKızlar H&M bu elbisenin bayıldım şahane
Tesettür sitelerinde fiyatlar çok uyğun Trendyol tesettür giyimlerini nedense çok yüksek fiyata satıyor ve seçim çok az.Ayy ben bilemedimki normaldede bu sene kışı pek çıkmıcam hem çalışmadığım için 1 tane pantolon almak istiyorum çünkü ben ne alsam sonra giyinememDaha çok seçenek var bunlar sadece benim beğendiklerimben düz olanları kemerle kullanırım diye düşündüm gebelik iyice ilerleyince de kemersiz de kullanırım diye düşünüyorum bakalım
Ben montu denemeden almamTrendyolda böyle bir mont buldum hamile iken bu parçasıyla kullanıyor daha sonra çıkıyor ama guvenemiyorum kalitesine
Zaten ben de bazen trendyoldan bakınca markayı öğrenip kendi sitelerine bakıyorum Google dan öyle gerçekten daha uyguna alıyorum marka keşfi için Trendyoldan bakıyorum ilk amaTesettür sitelerinde fiyatlar çok uyğun Trendyol tesettür giyimlerini nedense çok yüksek fiyata satıyor ve seçim çok az.Ayy ben bilemedimki normaldede bu sene kışı pek çıkmıcam hem çalışmadığım için 1 tane pantolon almak istiyorum çünkü ben ne alsam sonra giyinemem
Aynen ondan pek almıcam sonra kalıcak dolabta..hastane çıkışı için güzel takım istiyorum hem sonrada giyinmek için.Elbise kemer çok güzel oluyor benim vardır kalın uzun..ben hep diyordum Allahım hamileliğim kışta olsun giyim boşuna almayım diyeZaten ben de bazen trendyoldan bakınca markayı öğrenip kendi sitelerine bakıyorum Google dan öyle gerçekten daha uyguna alıyorum marka keşfi için Trendyoldan bakıyorum ilk amadışarı çıkmayacaksan çok gerek yok zaten ben aldıklarımı doğumdan sonra da kullanacak şekilde alıyorum bol olanları da kemerle giyerim diye düşünüyorum elbise kemer hoşuma gidiyor
Ay bir de hastane için alışveriş yapacağız dimiAynen ondan pek almıcam sonra kalıcak dolabta..hastane çıkışı için güzel takım istiyorum hem sonrada giyinmek için.Elbise kemer çok güzel oluyor benim vardır kalın uzun..ben hep diyordum Allahım hamileliğim kışta olsun giyim boşuna almayım diyesonrasını daha çok düşünüyorum şimdiden güzel yazlık giyimleri
2 tane pijama aldım sabahlıkta alıcam bu kadar çekim hastanede olmucakAy bir de hastane için alışveriş yapacağız dimiben de hastane odasındaki çekim için güzel bir lohusa takım istiyorum bakalım bir de doğum anında video çekim istiyorum, eşimle benim yüz ifadelerimiz bebeği kucağıma veriliş anı falan çok heyecanlı ve unutulmaz bir an bence
Bakmasın kana sana baksın2 tane pijama aldım sabahlıkta alıcam bu kadar çekim hastanede olmucakbende isterim beni çeksinler ama eşim girmez kesinlikle biliyorum geçen gün bir doktorun sahifasına bakıyorduk paylaşmıştı nasıl doğum gercekleşiyor kesinlikle bakamadı kana hiç bakamıyor bende ısrar etmiyorum çünkü şimdiden soruları beni deli ediyor orda çok panik yapar
Amin AllahBakmasın kana sana baksınbenim eşimde kötü olur muhtemelen baksa ama ben yalnız olmak istemiyorum o an bilmiyorum ikimizin de yaşamasını istiyorum ilk kavuşmayı inşallah istediğimiz gibi ilerler süreç
Amin AllahYok benim eşim girmese daha iyi benim için bir ufacık iğneyi bile kendime vurarken abartıyor
Tolga hoca ile devam ediyorumbulabildiniz mi acaba ben de şu an aynı arayıştayım tüp bebek doktorumla devam edemeyeceğim.
Ya bu çok faydalı olmuş. Direkt bu mesajı kaydedilenlerime ekledim. İLeride tekrar okurum.Kızlar link olarak eklemeye çalıştım ama ilk defa link ekledim bilmiyorum açılacak mı. Toplam 8 sayfalık baya güzel bilgiler yazılmış. Göz atmak istersiniz belki diye düşündüm.Bebek büyütürken keşke almasaydım dediğiniz neler var?
Tecrübeli annişlerimizi lütfen piste alalım. Bence çok elzem bir konu. Birçok siteyi araştırdım. Özellikle bu konu için ne başlık açılmış ne blog yazılmış. 2012 yılında yazılan bir başlığın içinde bir şeyler buldum. Onun dışında detaylı bir konu bulamadım. Şimdiye kadar az çok okuduklarımdan...www.kadinlarkulubu.com
Bugün kemerle birşey giyeyim dedim kemer kapanmadıDaha çok seçenek var bunlar sadece benim beğendiklerimben düz olanları kemerle kullanırım diye düşündüm gebelik iyice ilerleyince de kemersiz de kullanırım diye düşünüyorum bakalım
Ben de eşim girsin çok istiyorum. Bir de çok endişe etmeye başladım vakit geçtikçe korkum artıyorBakmasın kana sana baksınbenim eşimde kötü olur muhtemelen baksa ama ben yalnız olmak istemiyorum o an bilmiyorum ikimizin de yaşamasını istiyorum ilk kavuşmayı inşallah istediğimiz gibi ilerler süreç
Benim ilkide Buda erkek. Kendim zayifim ondanmi bilmiyorum erken hissediyorum. Hareketini. Yani 20 haftalara kadar beklemiyorum hareketi için.Birde ne derece doğru bilmiyorum ama erkek bebekler daha az hareket eder anne karnında diyorlar.
Bakicam canım teşekkür ederimBoyu hiç düşünemedim bilmiyordumsen kısalarını alırsın Kore tipi mont yaz görsellere çok tatlış duruyor o tarzlar
Evet Allah'tan iade şansı var trendyolda bende öyleyim denemem onu ellemem falan lazımBen montu denemeden almamya da sipariş et beğenmezsen iade edersin aynı gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?