Benimde randevum 2 gün sonra doktoruma vajinal batmayı soracağım ilk kez oldu önceden hiç sormamıştım ama sürekli olmadı şükür normal karşıladım sende de olmuştu ya bu haftalarda oluyor demek ki. Gaz galiba ağrı gibi anlık batmalara sebep oluyorValla ben artık normal olarak karşılıyorum hep kendime diyorum bebiş büyüyor ondan.Birde dün bende nohutlu çorba yedim aşırı gaz vardı bende gazdan dolayı ağrımda çoktu ondan kendime söz verdim nohut fasulye yemicem artık.
Canım ben bugün aldım deposite var ikitellide outlet bütün markalar var bende geçici giyeceğim için çok para vermek istemedim.. LCW outletten hamile taytı iki tane sweat aldım normalde bir tanesi 400-500 lira arası oluyor ben üç parçayı 650 ye aldım. İki tanede oil parktan aldım sweat bu kış beni çıkarırlar daha önceden aldığım 3 tane hamile pantolonu da var. Ben asıl mont işini nasıl yapicam onu düşünüyorum hamileliğe uygun alsam doğumdan sonra çok bol duracak öteki türlü önü kapanmazKızlar hamile kıyafeti aldınız mı? Nerden alabiliriz. Benim artık hiç birseyim olmuyor.
Bu da hap şeklinde değil mi? Teşekkür ederim bu aradaBen ferrum housmann fort kullanıyorum kahvaltıdan bir saat sonra içiyorum. Bende hiç bulantı yapmadı
Niye ki doğumdan sonra da kullanırsın ben bol seviyorum Kore tipiCanım ben bugün aldım deposite var ikitellide outlet bütün markalar var bende geçici giyeceğim için çok para vermek istemedim.. LCW outletten hamile taytı iki tane sweat aldım normalde bir tanesi 400-500 lira arası oluyor ben üç parçayı 650 ye aldım. İki tanede oil parktan aldım sweat bu kış beni çıkarırlar daha önceden aldığım 3 tane hamile pantolonu da var. Ben asıl mont işini nasıl yapicam onu düşünüyorum hamileliğe uygun alsam doğumdan sonra çok bol duracak öteki türlü önü kapanmaz
Kuzum benim vajinamda dışdan iğne gibi batma ilk defa dün başladı ve bu gün sabah oldu şimdilik yok çok şükür ama ben bu gün hiç kalkmadım hep uzandım..senin haftalarda bende bir defa içten vajinada sızlama olmuştu.Ben birde 3 gün önce doktordaydım bana her şey iyi gidiyor demişti ondan artık takmıcam bende.Gaz ama bencede ağrılara sebep oluyorBenimde randevum 2 gün sonra doktoruma vajinal batmayı soracağım ilk kez oldu önceden hiç sormamıştım ama sürekli olmadı şükür normal karşıladım sende de olmuştu ya bu haftalarda oluyor demek ki. Gaz galiba ağrı gibi anlık batmalara sebep oluyor
Benim montlarımda bol sanki tamda hamileler için ondan o konuda sorunum yokNiye ki doğumdan sonra da kullanırsın ben bol seviyorum Kore tipio yüzden benim var almayacağım ama bence normalde de bol montlar güzel duruyor diz altı ben seviyorum
Canım ben lcw den hamile pantolonu ve bol 2 gömlek, trendyoldan hamile taytı, trendyoldan yine bol 2 gömlek aldım gömlekleri işe giderken giyiyordum şimdi raporluyum ama o an gerekiyordu kısa kollularım çok dardı. Trendyoldan triko alt üst takım aldım siyah hamileler için değil ama gayette rahat. Kışlık kazaklarım boldur genelde tayt üstü bol kazak ve çizme giymeyi çok severim o yüzden üst almam daha aşırı var zaten kabanlarım olmuyor malum ama mont 1 tane siyah bol var o yeter zaten uzun bir süre evdeyim sanırım bana yeterli yani şuan kıyafetlerim daha da almam kışlık pijama da hamile kalmadan almıştım s bedenim ama L beden almıştım iyiki diyorumKızlar hamile kıyafeti aldınız mı? Nerden alabiliriz. Benim artık hiç birseyim olmuyor.
Canım ben hamilelikten sonra da kullanabileceğim şekilde alıyorum yeni aldıklarımı . Mesela lcwden bi pantalon aldım beli lastikli . Sonrası için de kullanabilirim . Bir de triko takım aldım . O da aynı şekilde . Linklerini atıyorum . Fikir olsun sana daKızlar hamile kıyafeti aldınız mı? Nerden alabiliriz. Benim artık hiç birseyim olmuyor.
Şimdi kişiden kişiye değişir kilo alma ama ben 2 gebeliğim de 10 kilo verip 8 kilo ile doğuma gittim suanda 80 den 72 ye düştüm 74 olmuşum 2 kilo diyetisyenim normal dediKızlar ben kilolu hamile kalanlardanim 98 ile hamile kaldim 15+2 yiz 101 kilo oldum sizce artış nasıl
Aynısını aldim bende ama cam olmayani
Kız yok ben açığım ama hep sepetime eklediğim elbiseler tesettür giyimBenim montlarımda bol sanki tamda hamileler için ondan o konuda sorunum yokama mesela kapalılar için güzel hamile giyimleri malesef yok elbiseler çok kısa ondan kışı kot tulumla kazak idare edicem mecbur
Bacım bende boy yok yürüyen mont gibi olurumNiye ki doğumdan sonra da kullanırsın ben bol seviyorum Kore tipio yüzden benim var almayacağım ama bence normalde de bol montlar güzel duruyor diz altı ben seviyorum
Yeşil olan güzel ondan ben gördüm sadece karın büyük olunca sanırım çok farklı durucak yaKız yok ben açığım ama hep sepetime eklediğim elbiseler tesettür giyimdur atayım bak bunlara ben hep tesettür triko elbise diye aratma yapıyorum bol olsun diye
Benim de batma değil ama ağrı var kasıklarımda. Sanki hamile değilken olan ağrılarım gibiKızlarNiqu gibi benimde 17+4 bugün vajinada batmalarım oldu gün içinde 3 kez normal midir? Akşam vakti de sol tarafımda artık yumurtalıklarım mı rahmim mi bilmiyorum sol tarafımda bıçak gibi ara ara batmalar yaşıyorum 2-3 dk bir batmalar oluyor ama bir de aşırı gaz problemim var bugün salata yedim içinde yeşil soğan vardı sanırım o yaptı o da rahimde batma hissetmeme neden oluyor olabilir gaz sancısı demi? Bir de bugün regli günüm normalde ama artık 4 ay oldu vücut alışmamış mıdır bu regli günlerine
Daha çok seçenek var bunlar sadece benim beğendiklerimYeşil olan güzel ondan ben gördüm sadece karın büyük olunca sanırım çok farklı durucak yaama kahve olan kısa bana göre göbüş oluncada dahada kısalıcak
Boyu hiç düşünemedim bilmiyordumBacım bende boy yok yürüyen mont gibi olurumbol gitmiyor bana hafif dökümlü oluyor ama bol olunca kayboluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?