16+4 den selamlar. Hareketini 15+3 de falan hissettim. Ama tam hareketi diyemem. Bikac gundur yerinde durmuyor minik ama babasi elini koyunca tık yok.
bide ben grip olmusum ya. Ilac iciyorum doktor icebilirsn dedi. Baska neler yapabilirim.
16+4 den selamlar. Hareketini 15+3 de falan hissettim. Ama tam hareketi diyemem. Bikac gundur yerinde durmuyor minik ama babasi elini koyunca tık yok.
bide ben grip olmusum ya. Ilac iciyorum doktor icebilirsn dedi. Baska neler yapabilirim.
Korkma canım genel anlamda doğum yapan çoğu kişinin yorumu "kucağınıza bebeğinizi verdiklerinde her şey geçiyor" demeleri oluyor. Kavuşunca tüm acılar da geride kalacak
Valla bilmiyorum ki canım ben ilk kızımda 19 haftalıkken artık bariz tekmelerini falan bile hissediyordum. Bu oğlan daha sakin tabiki ara ara hissediyorum ama hala öyle pek hareketli değil
Kızlar 19+3 oldum hala hiç hareket hissetmedim ben. Normal mi ya. doktor zayıf olduğun için artık hissedersin demişti ama bunu diyeli 2 hafta oldu tık yok.
Selam kizlar benim genetikte 2 hemozigot cikti gentk dr kan sulandrici kullanmalisin dedi
Kadin doğumcu kan sulandiricinin net bir koruyuculğu olmadigini gerek gormedigini soyledi baska dr gitsem mi 2 dusuğun ardindan hamile kaldim
Korkma canım genel anlamda doğum yapan çoğu kişinin yorumu "kucağınıza bebeğinizi verdiklerinde her şey geçiyor" demeleri oluyor. Kavuşunca tüm acılar da geride kalacak
Benim de vardı işte takayım dedim takamadım. Lastikli değildi ayarlıydı. Ayarlarını da sona getirip denemedim dedim daralırım böyle herhalde en iyisi takmayayım
ben pantolonları bıraktım beli lastikli giyiyorum hep ya da tulum. Biraz daha soğusun triko takımlarım canım olur en rahat şey triko takımlar bence Kızlar seneye de olur hem
Tecrübeli annişlerimizi lütfen piste alalım. Bence çok elzem bir konu. Birçok siteyi araştırdım. Özellikle bu konu için ne başlık açılmış ne blog yazılmış. 2012 yılında yazılan bir başlığın içinde bir şeyler buldum. Onun dışında detaylı bir konu bulamadım. Şimdiye kadar az çok okuduklarımdan...
www.kadinlarkulubu.com
Kızlar link olarak eklemeye çalıştım ama ilk defa link ekledim bilmiyorum açılacak mı. Toplam 8 sayfalık baya güzel bilgiler yazılmış. Göz atmak istersiniz belki diye düşündüm.