2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
16+4 den selamlar. Hareketini 15+3 de falan hissettim. Ama tam hareketi diyemem. Bikac gundur yerinde durmuyor minik ama babasi elini koyunca tık yok.
bide ben grip olmusum ya. Ilac iciyorum doktor icebilirsn dedi. Baska neler yapabilirim.

Kızlar benim de artık ders anlatmam çok zorlaştı. Nefes nefese kalıyorum ya konuşurken

2.gebeliklerde biraz daha erken hissediliyormuş sanıırm. İlk hamileliğinizde kaçıncı haftalarda hssetmeye başlamıştınız

2.gebeliklerde biraz daha erken hissediliyormuş sanıırm. İlk hamileliğinizde kaçıncı haftalarda hssetmeye başlamıştınız
Bana doktor 22 de bekliyoruz demişti. 2.gebelikler için 17 itibariyle gözlenebilirmiş. Zaten ben tombiş olduğumdan 22 den önce beklemiyorum

Ben de eşim girsin çok istiyorum. Bir de çok endişe etmeye başladım vakit geçtikçe korkum artıyor
Korkma canım genel anlamda doğum yapan çoğu kişinin yorumu "kucağınıza bebeğinizi verdiklerinde her şey geçiyor" demeleri oluyor. Kavuşunca tüm acılar da geride kalacak

Benim ilkide Buda erkek. Kendim zayifim ondanmi bilmiyorum erken hissediyorum. Hareketini. Yani 20 haftalara kadar beklemiyorum hareketi için.
Valla bilmiyorum ki canım ben ilk kızımda 19 haftalıkken artık bariz tekmelerini falan bile hissediyordum. Bu oğlan daha sakin tabiki ara ara hissediyorum ama hala öyle pek hareketli değil

Bana doktor 22 de bekliyoruz demişti. 2.gebelikler için 17 itibariyle gözlenebilirmiş. Zaten ben tombiş olduğumdan 22 den önce beklemiyorum
Kuzum bende hissetmiyorum hiç . Hatta şu birkaçg gündür göbeğim aşırı küçüldü. hiç hamilelik belli olmuyor. Bi tırsmaya başladım artık :)

Selam kizlar benim genetikte 2 hemozigot cikti gentk dr kan sulandrici kullanmalisin dedi
Kadin doğumcu kan sulandiricinin net bir koruyuculğu olmadigini gerek gormedigini soyledi baska dr gitsem mi 2 dusuğun ardindan hamile kaldim

Korkma canım genel anlamda doğum yapan çoğu kişinin yorumu "kucağınıza bebeğinizi verdiklerinde her şey geçiyor" demeleri oluyor. Kavuşunca tüm acılar da geride kalacak
Ya beni korkutan ya yapamazsam ya doğuramazsam kısmı çünkü panik bir insanım

ben bel kemerleri kullanıyorum ayarı var zaten uygun olana takıyorum ama ilerleyen aylarda bebiş iyice yukarı çıkınca o da kullanılmaz
Benim de vardı işte takayım dedim takamadım. Lastikli değildi ayarlıydı. Ayarlarını da sona getirip denemedim dedim daralırım böyle herhalde en iyisi takmayayım

Kozlar grip oldum aşırı derece de öksürük var karnımın içi acıyor artık bebeğe bir zararı yok yazıyor internette yoktur dimi

Benim de beli biraz bol olan pantolonum vardı kemerle destekleyip giyiyordum. O pantolonu kapatınca karnım sıkıştı zor kapattım çıkardım giymedim
ben pantolonları bıraktım beli lastikli giyiyorum hep ya da tulum. Biraz daha soğusun triko takımlarım canım olur en rahat şey triko takımlar bence Kızlar seneye de olur hem

Şimdilik biraz okudum ve anladımki gerçekten cok heves ediyorum bu kadar lazımsız olucaksa bende almıcam dediklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…