2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Eşimin tarafının kulakları baya etli böyle kepçe değilde büyük kulak memeleri falan hatta dalga geçiyordum eşimle inşallah kulakları bana benzer diye eşimde seviyorum ama başkasında acayip takıyorum bende

Çok düşünme çekersin Hani diyorlar ya kime çok bakarsan ona benzermiş diye, sen doğurana kadar beğenmediğin hiçbir şeye bakma

Travel bende çok beğeniyorum malesef evet hiç iyi şeyler söylenilmiyor kesin karar almadım en sona sakladım ben.
Kız kardeşiminde travel yeğenim 2 yaşında hala kullanıyor. Genelde biraz ağır olduğu için falan zor geliyormuş insanlara ama benim aracım var zaten. Sürekli eve çıkarıp indirme derdim falan da olmayacak. Bagaja koyucam. Bakalım bebiş bi doğsun kullanmaya başlayınca daha iyi tecrübe edilir

Selam kizlar benim genetikte 2 hemozigot cikti gentk dr kan sulandrici kullanmalisin dedi
Kadin doğumcu kan sulandiricinin net bir koruyuculğu olmadigini gerek gormedigini soyledi baska dr gitsem mi 2 dusuğun ardindan hamile kaldim
Kan sulandırıcı konusunda doktorların çok ayrı fikirleri var. Şu an ben de her gün 100 mg Coraspin kullanıyorum hamilelik başından beri. Hatta hemozigot çıkmamasına rağmen. Ama kullan diyen var kullanma diyen var. Çok arada bir mevzu

Tabi öncelik sağlıkla doğsunlarda insan kime benzeyecek nasıl olacak merakta etmiyor değil hani
Tabi ilk önce sağlık benim için cinsiyet bile önemli diğildi bir tık tabi erkek istiyordum ama hiç demiyordum kimseyeerkek kardeşim yok belki ondan sonra kardeşimde 2 kız oldu

O zaman senin için sıkıntı olmaz ben birde biraz zaman geçince ikinciyi düşünüyorum malum yaş 35ve çok zor hamile kalıyorum hem memlekete gidib gelmek uçakla sanırım ben almıcam travel

O zaman senin için sıkıntı olmaz ben birde biraz zaman geçince ikinciyi düşünüyorum malum yaş 35ve çok zor hamile kalıyorum hem memlekete gidib gelmek uçakla sanırım ben almıcam travel
Aaa evet uçakla travel zor olabilir. Benim ailemde uzakta ben Antalyadayım onlar Kocaelide ama ben 6 yıldır 2 kızımla birlikte araçla gidip geliyorum. Yine o şekilde gidip gelmeye devam ederim

Aaa evet uçakla travel zor olabilir. Benim ailemde uzakta ben Antalyadayım onlar Kocaelide ama ben 6 yıldır 2 kızımla birlikte araçla gidip geliyorum. Yine o şekilde gidip gelmeye devam ederim
Yok senin için sıkıntı olmucak bana kesin olucak eminim buna..benim Azerbaycan'a araçla gitme şansım yok

Ben de çok beğeniyorum bu tarz

Yok senin için sıkıntı olmucak bana kesin olucak eminim buna..benim Azerbaycan'a araçla gitme şansım yok
Oyyyy Azerbaycan mııı. Evet evet sen kesin 0 aydan itibaren kullanılabilen rahat kullanabileceğin bi bebek arabası bak canım

Oyyyy Azerbaycan mııı. Evet evet sen kesin 0 aydan itibaren kullanılabilen rahat kullanabileceğin bi bebek arabası bak canım
Aynen öyle normalde nasıl kendime zor giyim beğeniyorumşimdi çocuğumada dış görünüşü arabanın basit istemiyorum olsun ama hafifte istiyorum nasıl seçicem bilmiyorum ondan sona sakladım

Kızlar 19+3 oldum hala hiç hareket hissetmedim ben. Normal mi ya. doktor zayıf olduğun için artık hissedersin demişti ama bunu diyeli 2 hafta oldu tık yok.
Bende öyleyim canım zayıfsın hissedersin diyorlar ama benim oğluş tembel mi ne anlamadım. 17+6 oldum

Bende öyleyim canım zayıfsın hissedersin diyorlar ama benim oğluş tembel mi ne anlamadım. 17+6 oldum
Valla bu oğlanlar genel olarak anne karnında tembel mi sakin mi ben anlamadım. İlk kızımda 19 haftalıkken bariz tekmelerini bile hissediyordum. 3.hamileliğim bu bebeğim erkek 19+4 olduk. Tmm hareketlerini hissediyorum ara ara ama hala öyle güçlü tekmeymiş vs miş yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…