- 30 Eylül 2022
- 2.570
- 3.453
- 63
Eşimin tarafının kulakları baya etli böyle kepçe değilde büyük kulak memeleri falan hatta dalga geçiyordum eşimle inşallah kulakları bana benzer diye eşimde seviyorum ama başkasında acayip takıyorum bendeGenetikten gelen bir şey kulakşapka takarsın bol bol kepçe olmasın diye benim kulağım aşırı küçük minik küpe taksam da kulak memesinde kocaman duruyor o yüzden hep 3 tane delik yapanlara özenmişimdir ama alan yok delecek babama çekmişiz onun da kocaman kafasında minicik kulak var o daha komik duruyor bence biz Allah'tan saçla falan kapatabiliyoruz ben aşırı değil ama birazcık da orantılı olsun istiyorum kulağını
Tabi öncelik sağlıkla doğsunlarda insan kime benzeyecek nasıl olacak merakta etmiyor değil haniEşim diyor burnu onunkine benzemesinbundan önceki ultrason resimlerinde ben dedimki burnu sanki uzun olucak ama en sonda öyle diğildi
kız gerçi göbek yağlı olsa ne olmasa neBenimde aklıma bu geldi . Geçen hafta diyetisyen fırçasından sonra baya bi dikkat etmeye başladım . Ondan mı küçüldü acaba diyorum
Aynı aynı . Bu ara hele iyice küçük
Çok düşünme çekersinEşimin tarafının kulakları baya etli böyle kepçe değilde büyük kulak memeleri falan hatta dalga geçiyordum eşimle inşallah kulakları bana benzer diye eşimde seviyorum ama başkasında acayip takıyorum bende
Kız kardeşiminde travel yeğenim 2 yaşında hala kullanıyor. Genelde biraz ağır olduğu için falan zor geliyormuş insanlara ama benim aracım var zaten. Sürekli eve çıkarıp indirme derdim falan da olmayacak. Bagaja koyucam. Bakalım bebiş bi doğsun kullanmaya başlayınca daha iyi tecrübe edilirTravel bende çok beğeniyorum malesef evet hiç iyi şeyler söylenilmiyor kesin karar almadım en sona sakladım ben.
Kan sulandırıcı konusunda doktorların çok ayrı fikirleri var. Şu an ben de her gün 100 mg Coraspin kullanıyorum hamilelik başından beri. Hatta hemozigot çıkmamasına rağmen. Ama kullan diyen var kullanma diyen var. Çok arada bir mevzuSelam kizlarbenim genetikte 2 hemozigot cikti gentk dr kan sulandrici kullanmalisin dedi
Kadin doğumcu kan sulandiricinin net bir koruyuculğu olmadigini gerek gormedigini soyledibaska dr gitsem mi 2 dusuğun ardindan hamile kaldim
Benimki de son gittiklerimde hep uyuyordukız gerçi göbek yağlı olsa ne olmasa nebenim bebe düzgün hareket bile etmiyo
Tabi ilk önce sağlık benim için cinsiyet bile önemli diğildi bir tık tabi erkek istiyordum ama hiç demiyordum kimseyeTabi öncelik sağlıkla doğsunlarda insan kime benzeyecek nasıl olacak merakta etmiyor değil hani
Güzel bebe fotoğraflarına bakıyorum bende bide kedilerimeÇok düşünme çekersinHani diyorlar ya kime çok bakarsan ona benzermiş diye, sen doğurana kadar beğenmediğin hiçbir şeye bakma
O zaman senin için sıkıntı olmaz ben birde biraz zaman geçince ikinciyi düşünüyorum malum yaş 35Kız kardeşiminde travel yeğenim 2 yaşında hala kullanıyor. Genelde biraz ağır olduğu için falan zor geliyormuş insanlara ama benim aracım var zaten. Sürekli eve çıkarıp indirme derdim falan da olmayacak. Bagaja koyucam. Bakalım bebiş bi doğsun kullanmaya başlayınca daha iyi tecrübe edilir
Şu video umitlendiriyor beniÇok düşünme çekersinHani diyorlar ya kime çok bakarsan ona benzermiş diye, sen doğurana kadar beğenmediğin hiçbir şeye bakma
Aaa evet uçakla travel zor olabilir. Benim ailemde uzakta ben Antalyadayım onlar Kocaelide ama ben 6 yıldır 2 kızımla birlikte araçla gidip geliyorum. Yine o şekilde gidip gelmeye devam ederimO zaman senin için sıkıntı olmaz ben birde biraz zaman geçince ikinciyi düşünüyorum malum yaş 35ve çok zor hamile kalıyorum hem memlekete gidib gelmek uçakla sanırım ben almıcam travel
Yok senin için sıkıntı olmucak bana kesin olucak eminim buna..benim Azerbaycan'a araçla gitme şansım yokAaa evet uçakla travel zor olabilir. Benim ailemde uzakta ben Antalyadayım onlar Kocaelide ama ben 6 yıldır 2 kızımla birlikte araçla gidip geliyorum. Yine o şekilde gidip gelmeye devam ederim
Şu video umitlendiriyor beni
Ben de çok beğeniyorum bu tarzben palto giymeyi seviyorum kışın ve genelde şu görseldeki gibi kombinler yapıyorum. bu kışı da böyle geçirmeyi planlıyorum. böylelikle hamile mont vs gibi şeyler almayı düşünmüyorum. Modelleri de çok çirkin pot duruyor zaten karından ötürü.(montların) tabi siz nasıl bir şehrin iklimindesiniz bilmiyorum ama :)
Eki Görüntüle 3318589
Ay doğunca karşılaştırmalı resim atalımben de öyle umuyorum bir bebişe bakıyorum devamlı bakalım benzeyecek mi
Oyyyy Azerbaycan mııı. Evet evet sen kesin 0 aydan itibaren kullanılabilen rahat kullanabileceğin bi bebek arabası bak canımYok senin için sıkıntı olmucak bana kesin olucak eminim buna..benim Azerbaycan'a araçla gitme şansım yok
Aynen öyle normalde nasıl kendime zor giyim beğeniyorumOyyyy Azerbaycan mııı. Evet evet sen kesin 0 aydan itibaren kullanılabilen rahat kullanabileceğin bi bebek arabası bak canım
Bende öyleyim canım zayıfsın hissedersin diyorlar ama benim oğluş tembel mi ne anlamadım. 17+6 oldumKızlar 19+3 oldum hala hiç hareket hissetmedim ben. Normal mi ya. doktor zayıf olduğun için artık hissedersin demişti ama bunu diyeli 2 hafta oldu tık yok.
Valla bu oğlanlar genel olarak anne karnında tembel mi sakin mi ben anlamadım. İlk kızımda 19 haftalıkken bariz tekmelerini bile hissediyordum. 3.hamileliğim bu bebeğim erkek 19+4 olduk. Tmm hareketlerini hissediyorum ara ara ama hala öyle güçlü tekmeymiş vs miş yok yaniBende öyleyim canım zayıfsın hissedersin diyorlar ama benim oğluş tembel mi ne anlamadım. 17+6 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?