Orada kalacak hali yok bebişin çıkarırlar bir şekildeYa beni korkutan ya yapamazsam ya doğuramazsam kısmıçünkü panik bir insanım
İyi yapmışsınBenim de vardı işte takayım dedim takamadım. Lastikli değildi ayarlıydı. Ayarlarını da sona getirip denemedim dedim daralırım böyle herhalde en iyisi takmayayım
Çocuk doğduktan sonra bu konuda yorum yapalım tamam mı bakalim kimlerin olmuş kimlerin olmamış
Başka bir doktora da danışın benceSelam kizlarbenim genetikte 2 hemozigot cikti gentk dr kan sulandrici kullanmalisin dedi
Kadin doğumcu kan sulandiricinin net bir koruyuculğu olmadigini gerek gormedigini soyledibaska dr gitsem mi 2 dusuğun ardindan hamile kaldim
Benimde aklıma bu geldi . Geçen hafta diyetisyen fırçasından sonra baya bi dikkat etmeye başladım . Ondan mı küçüldü acaba diyorumBence sen zayıfladın kuzum. Ya da mideni rahatsız eden şeyler yemedin şişmedi gazdan falan o da olabilir
Aynı aynı . Bu ara hele iyice küçükbenim göbek yağsız ya hisseder miyim acababen kilo da alsam göbek dümdüz herkes 4 aylık olmussunuz karın hç yok diyo
Kuzum sen geçen gün yediklerime dikkat ediyorum diyetisyene başladım demiştinKuzum bende hissetmiyorum hiç . Hatta şu birkaçg gündür göbeğim aşırı küçüldü. hiç hamilelik belli olmuyor. Bi tırsmaya başladım artık :)
AhahhahahaOrada kalacak hali yok bebişin çıkarırlar bir şekilde
Ben de çok beğeniyorum öyle giyinmeyiİyi yapmışsınbenim bazı elbiselerim çok bol kemersiz takınca yürüyen çuval gibi duruyorum ama kemer takınca o görüntü nasıl güzelleşiyor şimdi bebiş de belli artık hoşuma gidiyor
Kesinlikle dikkat ettiğin için böyle olmuş. Ben de yarın tartılayım bakalım kilo aldım mıBenimde aklıma bu geldi . Geçen hafta diyetisyen fırçasından sonra baya bi dikkat etmeye başladım . Ondan mı küçüldü acaba diyorum
Aynı aynı . Bu ara hele iyice küçük
ben palto giymeyi seviyorum kışın ve genelde şu görseldeki gibi kombinler yapıyorum. bu kışı da böyle geçirmeyi planlıyorum. böylelikle hamile mont vs gibi şeyler almayı düşünmüyorum. Modelleri de çok çirkin pot duruyor zaten karından ötürü.(montların) tabi siz nasıl bir şehrin iklimindesiniz bilmiyorum ama :)Canım ben bugün aldım deposite var ikitellide outlet bütün markalar var bende geçici giyeceğim için çok para vermek istemedim.. LCW outletten hamile taytı iki tane sweat aldım normalde bir tanesi 400-500 lira arası oluyor ben üç parçayı 650 ye aldım. İki tanede oil parktan aldım sweat bu kış beni çıkarırlar daha önceden aldığım 3 tane hamile pantolonu da var. Ben asıl mont işini nasıl yapicam onu düşünüyorum hamileliğe uygun alsam doğumdan sonra çok bol duracak öteki türlü önü kapanmaz
Evet kuzum sanırım dikkat etmemin de etkisi oldu dediğin gibi. Neyse bebiş iyi olsun yeter ki . ben böyle görünmesini istiyorum zatenKuzum sen geçen gün yediklerime dikkat ediyorum diyetisyene başladım demiştindüzenli ve gaz yapmayan şeyler yiyorsan küçük gelmesi normal bi de göz alışıyor ya küçük geliyor arada bana da
İstanbuldayim ben canım bende çok seviyorum bunları ama hem boyumdan dolayı hemde çok usudugum için tercih edemiyorum ben şuan bile evin içinde battaniyesiz duramiyorum hele biraz daha soğusun taytin üzerine polar pjama giyiyorum lahana gibi kat katım kışınben palto giymeyi seviyorum kışın ve genelde şu görseldeki gibi kombinler yapıyorum. bu kışı da böyle geçirmeyi planlıyorum. böylelikle hamile mont vs gibi şeyler almayı düşünmüyorum. Modelleri de çok çirkin pot duruyor zaten karından ötürü.(montların) tabi siz nasıl bir şehrin iklimindesiniz bilmiyorum ama :)
Eki Görüntüle 3318589
Bence baska doktor fikride al canim ben tahlil yaptirmadığım halde 3 sene tüp bebek dahil gebelik oluşmadigi icin doktorum pozitifi görür görmez coraspin kullandirmaya basladi 20. Haftadayim hla devam ediyorum yani genelde boyle sorunu olan herkesede veriyolar ki sende pıhtılasma gorunmus yaniSelam kizlarbenim genetikte 2 hemozigot cikti gentk dr kan sulandrici kullanmalisin dedi
Kadin doğumcu kan sulandiricinin net bir koruyuculğu olmadigini gerek gormedigini soyledibaska dr gitsem mi 2 dusuğun ardindan hamile kaldim
Travel sistem bebek arabaları içinde genel olarak pek iyi şeyler söylenmemiş ama ben son zamanlarda gördükçe çok hoşuma gidiyordu heves ediyordum aldım vallaŞimdilik biraz okudum ve anladımki gerçekten cok heves ediyorum bu kadar lazımsız olucaksa bende almıcam dediklerini
Genetikten gelen bir şey kulakYapalım ya çok merak ediyorum nasıl birşey olacak tipi kime benzeyecek kulaklara çok takintiliyim ben küçük kulak seviyorum kardeşim kesin kulakları büyük olacak sus diyo ama hep onu düşünürken buluyorum kendimi
Benim kulaklarım da küçük yaaGenetikten gelen bir şey kulakşapka takarsın bol bol kepçe olmasın diye benim kulağım aşırı küçük minik küpe taksam da kulak memesinde kocaman duruyor o yüzden hep 3 tane delik yapanlara özenmişimdir ama alan yok delecek babama çekmişiz onun da kocaman kafasında minicik kulak var o daha komik duruyor bence biz Allah'tan saçla falan kapatabiliyoruz ben aşırı değil ama birazcık da orantılı olsun istiyorum kulağını
Benim kulaklarım da küçük yaahatta.hiç unutmuyorum lisedeyken bi arkadaşım sen bu kulaklarda duyabiliyor musun demişti
Travel bende çok beğeniyorum malesef evet hiç iyi şeyler söylenilmiyor kesin karar almadım en sona sakladım ben.Travel sistem bebek arabaları içinde genel olarak pek iyi şeyler söylenmemiş ama ben son zamanlarda gördükçe çok hoşuma gidiyordu heves ediyordum aldım valla9 ve 12 yaşında 2 kızım var. O zamanlar bu kadar bilindik değildi bu travel sistemler belki de yoktu hiç hatırlamıyorum. Hamile olduğumu öğrenince travel bebek arabası almayı çok istedim. Baya araştırdım ve içime sinen bi model aldım.
Eşim diyor burnu onunkine benzemesinBenim kulaklarım da küçük yaahatta.hiç unutmuyorum lisedeyken bi arkadaşım sen bu kulaklarda duyabiliyor musun demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?