2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Peki bebeğin cinsiyeti neydi senin

Ayyyyy korktum okuyunca bile ürperdim

Ay yaşadım resmen sen anlatırken Allah'ım inşallah sağlıkla hayırla doğal doğum nasip olur

Anladım canım artık düzelir inşallah, bol bol sağlıklı beslenirsin inşallah. Ama bende çok iştahsız ve mide bulantısı yaşıyorum. Ben hayvansal hiç bişey yemiyorum hala tiksiniyorum
İnşallah düzelirsin kuzum ama doktorlar illa ye demiyor. Meyveye zorla kendini onu ye diyor

Kızlar detaylıya erken mi giriyorsunuz. Biz doktorumla şöyle konuştuk 22+ da gircem çünkü herşey netleşir dedi daha detaylı güzel olur dedi
Canım ben 20+5 te giricem 22 den sonra bebek çok büyüdüğü için organlari iyi goremiyorlarmis 20-21 de organlar daha rahat görülüyormuş

Şeftaliyi duymuştum burda daha önce o da tüylenme yapıyormuş. Kızılcık üzdü şimdi
Tüyden kasıt saçı da kapsıyor mu eğer öyleyse hepsinden yicem ben anneme çekmişim saçım ve tüyüm azdır diyorum ki hep keşke kıllı olsaydım ona çözüm var gider lazer olurum ama saçım çok olurdu

Benim de tüylerim normal öyle çok değil ama var yani annemin hiç yok koltukaltında bile çıkmıyor hiç. Çok özenirdim. ergenlikten beri hayalim komple tüysüz pür-ü pak olmaktı ama kel doğmuşum doğdumduğumda

Canım benim kızda hep solda 18+1 olduk 16. Haftada başladı sürekli solu tekmeliyor (daha doğrusu kafa atıyormuş kafası solda ) dışardan bakınca da görülüyor abisi elini koyuyor hemen benim genel olarak kasiklarimin üzerindeydi buaralar göbek hizasında da vuruyor

Demek ki senin de çıkıyor artık yukarı bir kız ve bir sol daha

Normal doğuma girdin mi.hiç canım onda da sürekli açılma var mı diye kontrol ediliyormuş . İkisi de çok zor geliyor
Yok canım normal doğuma hiç girmedim anesteziye gerek görülen bir durum olmadı ben çalışırken hepsinin zorlukları var ama o miniklerimize ulaşınca sonu çiçek açıyordur eminim

Ayyyyy korktum okuyunca bile ürperdim
Kız korkma burada sadece sezeryana hazırlığı yazdım devamını yazmadım hazırlıkta korkulacak bir şey yok anlamıyorsun zaten herke çok hızlı o an sen de ameliyathane soğuna ayak uydurmaya çalışıyorsun zaten bu süreçte heyecan oluyordur bir de muhakkak

Sonrası muhteşem güzel bebeğine kavusunca tüm agrılarını unutuyorsun :) Bir de emzirmeye başlayınca offf tadından yenmiyor :))

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-16-16-38-06-544_com.google.android.apps.photos-edit.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 84
İnşallah hayırlısıyla güzelce atlatalım doğum sürecini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…