2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynen canım. Yeter ki kolayca doğuralım. Sağlıkla kucağımıza alalım. Gerisine katlanırız

Bazen lazerin de çözüm olmadığı zamanlar oluyor deme kız öyle kızın tüylü olursa bile bile kızılcık şeftali yedim dersen gıcık olur sana

Genelde aksi bi durum yoksa sancıların başlama ihtimaline karşılık 38 haftalıkken yapılıyor canım. Arkası bağlamalı yarım kollu bi önlük gibi bişey giydiriyorlar. Ameliyathanede yatınca yukarı çekiyorlar etek kısmını.

ay bir korktum ben yaaa

Yaa ciddi misin çoğu insan sevmez ama ben çil seviyorum ayy belki senin bebişte kızıl olur
ben de babam da çilliyizdir sarısınızdır eşimde açık kumral bakalım nasıl olacak erkek olunca kıza göre daha rahat güzelliği ama uzun boylu saçları açık kumral bal rengi gözlü amerikan vari bir erkek hayal ediyorım hep üstünde ralph lauren gömlek şort artık kızları kıskançlıkltan her gün botoxa giderim bahtları güzel olsun sağlıkları yerinde olsun da

ay bir korktum ben yaaa
Aslında korkulacak bir şey yok çünkü bir şey hissetmiyorsun garip yani düşün ben sürekli bunların içindeydim ama bi korkum yok çünkü biliyorum hiç farkında değil anne olayların o yüzden rahat olun pozitif hikayeler okuyun olumlu doğumlar ya da hiç okumayıp gözü kapalı girin gitsin çok araştırmak iyi değil bazıları o sezeryan ve normal doğum videosunu izliyormuş iyi cesaret yani

Yaa ciddi misin çoğu insan sevmez ama ben çil seviyorum ayy belki senin bebişte kızıl olur
Ben de sevmiyorum öğretmenlerim arkadaşlarım lisedeyken çok kızardı buna nasıl sevmezsin çok güzel diye ama artık kabullendim hiç yüzüme makyaj yapmam sadede göz makyajı. Bakalım nasıl olacak eşim de yeşil gözlü gözleri eşimden saçları benden alsın derim hep

2 sezeryan geçirdim ama genel anestezi ile bu kadar detay bilmiyorum maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…