- 16 Mart 2022
- 3.474
- 3.349
- 83
- 33
Aynen canım. Yeter ki kolayca doğuralım. Sağlıkla kucağımıza alalım. Gerisine katlanırızAynen normal doğum yapmış biri olarak sürekli alt tarafında bir kontrol var zatn çatala alınınca altını içerdekiler görüyor benim ilk dogumumda bayan doktorda şimdiki erkek ama nedense rahatım yeter ki dogumum kolay olsun bebek sağlıklı olsun o kısımları hiç düşünmüyorum
Bende tam 22 haftalikken giricem canımKızlar detaylıya erken mi giriyorsunuz. Biz doktorumla şöyle konuştuk 22+ da gircem çünkü herşey netleşir dedi daha detaylı güzel olur dedi
Yaa ciddi misin çoğu insan sevmez ama ben çil seviyorumBenbeyaz tenli ve çilliyim saçlarımda tam kızıl değil ama turuncumsu hafif
evet miniğim yaO zaman senin de solda
Bazen lazerin de çözüm olmadığı zamanlar oluyorHala kizlarimda bir saç var iki elinle tutmaya çalışınca sığmıyor ama bir de kıl var bellerinde bile çıkıyor küçükken dalga geçerdimşimdi lazer oldular mis gibi o yüzden keşke kıllı olsaydım ama saçım çok olsaydı
Genelde aksi bi durum yoksa sancıların başlama ihtimaline karşılık 38 haftalıkken yapılıyor canım. Arkası bağlamalı yarım kollu bi önlük gibi bişey giydiriyorlar. Ameliyathanede yatınca yukarı çekiyorlar etek kısmını.Kizlar bebislerin gelmesine son kaç gün. Gebelik uygulamasi var Onda 164 gun diyor. Ama ben sezeryan olucagim icin daha erken olabilir. Kizlar sezeryan genellikle kaçinci haftada yapiliyor. Bide ameliyat sirasinda odada çiplak oluyormussun dogru mu bu.
Hahah lazer parası benden derimBazen lazerin de çözüm olmadığı zamanlar oluyordeme kız öyle kızın tüylü olursa bile bile kızılcık şeftali yedim dersen gıcık olur sana
Geçmiş olsun canım ıhlamur içebiliyoruzKızlar bugün feci bir boğaz ağrım var. Biz ıhlamur mu içebiliyorduk adaçayı mı
ay bir korktum ben yaaaÖnce hastane önlüğü ile ameliyathaneye alınıyorsun anestezi doktoru geliyor spinal anesteziyi yapıyor anestezi etki gösterince ameliyat sedyesine yatıyorsun ameliyathane kapısı kapanınca başının altına boyun kısmına boyundan aşağını görmemen için bir set koyuluyor genelde steril ameliyathane örtüsü oluyor sonra ameliyathane önlüğünü hemşireler ya da ameliyathane çalışanları çıkarıyor hemşire sonrayı takıyor çıplak kalmaya başlıyorsun kadın doğum uzmanı geliyor hemşireler o sırada bütün vücudunu batikonluyor steril etmek için bütün vücudun kahverengiye boyanıncasteril ameliyathane örtüleri hemşireler örtüyor sadece batın dediğimiz göbek bölgen açık bırakılıyor doktor o sırada ellerini steril edip steril eldiven önlüğünü giyiyor seni hemşireler hazır ettikten sonra doktor anestezi tuttu mu diye test yapıyor sen anlamıyorsun iğne batırabilir neşterle hafif dokunabilir cimcirebilir cımbız gibi bir aletle etini sıkabilir sen anlamadığın içni doktor anestezinin tuttuğunu anlayıp sezeryana başlıyor tüm dikişler bitince hemşireler üstünü siliyor steril bir şekilde altını bezliyorlar ameliyathane önlüğünü giydiriyorlar sonra odada üstüne örttükleri o pike gibi şeyi de serip üstüne ameliyathaneden çıkarıyorlar odaya
Ayyy 2 erkek mi olacak şimdi
ben de babam da çilliyizdir sarısınızdır eşimde açık kumral bakalım nasıl olacakYaa ciddi misin çoğu insan sevmez ama ben çil seviyorumayy belki senin bebişte kızıl olur
Çok üzüldüm bir cennet kuşun var demek ki, Allah'ım bu evladını sağlıkla sana ve eşine bağışlasın inşallahEvet ikinci olucak. Ama benim ilk bebegim dogumdan sonra vefat etti
Aslında korkulacak bir şey yok çünkü bir şey hissetmiyorsun garip yaniay bir korktum ben yaaa
En mantıklı öyle gelmişti bana açıkçasıBende tam 22 haftalikken giricem canım
Ben de sevmiyorumYaa ciddi misin çoğu insan sevmez ama ben çil seviyorumayy belki senin bebişte kızıl olur
2 sezeryan geçirdim ama genel anestezi ile bu kadar detay bilmiyorumÖnce hastane önlüğü ile ameliyathaneye alınıyorsun anestezi doktoru geliyor spinal anesteziyi yapıyor anestezi etki gösterince ameliyat sedyesine yatıyorsun ameliyathane kapısı kapanınca başının altına boyun kısmına boyundan aşağını görmemen için bir set koyuluyor genelde steril ameliyathane örtüsü oluyor sonra ameliyathane önlüğünü hemşireler ya da ameliyathane çalışanları çıkarıyor hemşire sonrayı takıyor çıplak kalmaya başlıyorsun kadın doğum uzmanı geliyor hemşireler o sırada bütün vücudunu batikonluyor steril etmek için bütün vücudun kahverengiye boyanıncasteril ameliyathane örtüleri hemşireler örtüyor sadece batın dediğimiz göbek bölgen açık bırakılıyor doktor o sırada ellerini steril edip steril eldiven önlüğünü giyiyor seni hemşireler hazır ettikten sonra doktor anestezi tuttu mu diye test yapıyor sen anlamıyorsun iğne batırabilir neşterle hafif dokunabilir cimcirebilir cımbız gibi bir aletle etini sıkabilir sen anlamadığın içni doktor anestezinin tuttuğunu anlayıp sezeryana başlıyor tüm dikişler bitince hemşireler üstünü siliyor steril bir şekilde altını bezliyorlar ameliyathane önlüğünü giydiriyorlar sonra odada üstüne örttükleri o pike gibi şeyi de serip üstüne ameliyathaneden çıkarıyorlar odaya
Bnde çilliyimBenbeyaz tenli ve çilliyim saçlarımda tam kızıl değil ama turuncumsu hafif
Amne babadan biri kızılsa bebiş kızıl olmuyor geneldeYaa ciddi misin çoğu insan sevmez ama ben çil seviyorumayy belki senin bebişte kızıl olur
Evet bnde ürperdim2 sezeryan geçirdim ama genel anestezi ile bu kadar detay bilmiyorummaşallah
Bunu da genel anestezi mi düşünüyorsun canımEvet bnde ürperdimyaşasın genel anestezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?