2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet bu detaylıya herkes farklı vakit giriyor her doktor farklı bir vakitte çağırıyor bende benim için ne zaman çağıracağını yarın sorucam merak ettim
Ben hep ne kadar geç o kadar iyi diye duymuştum. Çünkü erken girince yanlışlıklar olabiliyormuş görüntüde

Hala kizlarimda bir saç var iki elinle tutmaya çalışınca sığmıyor ama bir de kıl var bellerinde bile çıkıyor küçükken dalga geçerdim şimdi lazer oldular mis gibi o yüzden keşke kıllı olsaydım ama saçım çok olsaydı

Bu sıpa şimdi 6 yaşında teyzesi kirpikleri hala aynı
Benimde yeğenlerimin kirpikleri hep uzun inşallah benim bebiklerinde uzun olur ya çok tatlı oluyorlar öyle ama benim de eşiminde kirpikleri öyle aman aman uzun değil o yüzden kime bakarsan benzer sözüne güvenerek her gün tatlış bebe fotolarına bakıyorum

Hahah ayy inşallah tutar bende kızıl bebekleri çok seviyorum bembeyaz ten kızıl saçlar yanaklarda çiller Allah'ım içim gidiyor

Kizlar merhaba bayadir giremiyorum buraya inşallah sizler de bebisler de iyidir bugün üçlü test için kan verdim sadece AFP değeri çıkmış yuksek yazıyor değer 32.8 Bununla ilgili bilgisi olan var mı? tam sonuçlar çıkmadığı için doktorum bakmadı internette yüksekliğiyle ilgili kötü şeyler yazıyor moralim çok bozuk testi yaptıran bilgisi olan varsa lütfen yazsın

Peki kizlar İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason yaptırabilecegim hangi hastane veya doktor var, devlet veya özel fark etmez dicem ama özel fiyatlar nasıl acaba bilgisi olan var mı ?

Normal doğuma girdin mi.hiç canım onda da sürekli açılma var mı diye kontrol ediliyormuş . İkisi de çok zor geliyor
Aynen normal doğum yapmış biri olarak sürekli alt tarafında bir kontrol var zatn çatala alınınca altını içerdekiler görüyor benim ilk dogumumda bayan doktorda şimdiki erkek ama nedense rahatım yeter ki dogumum kolay olsun bebek sağlıklı olsun o kısımları hiç düşünmüyorum

Cnm kist bebek büyüyünce baskılanır, küçülür dedi bna bıkaç doktor

Bnımde bıkaç gundur rahim ağrılarım, ani rahım sancılarım ve akıntım var
Noluyor blmıyorum
Bebiş kıpraştığı için içim rahat ama bu agrılarda ne? Aşagı baskı yapıuo
Kistten yada enfeksiyonumdan mı acaba

Allah Allah herkes farklı şey söylüyor yaaa
Her doktor farklı söylüyor ilk kızımda 20.haftamda girdim ayrıntılı ultrasona şimdiki doktorum 22.hafta dedi inşallah cumartesi kontrole gttgimde doktorumla görüşüp analsmalai olduğu doktordn 2 hafta sonrası iicn randevu alacgam

Ben de 19.hafta gidince konuşayım olmadı 2 hafta bekler detaylıya girerim. Normalde 3 hafta sonra detaylı demiştik

Bilgisi olan yok mu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…