Benim de tüylerim normal öyle çok değil ama var yani annemin hiç yok koltukaltında bile çıkmıyor hiç. Çok özenirdim. ergenlikten beri hayalim komple tüysüz pür-ü pak olmaktı ama kel doğmuşum doğdumduğumda
Hala kizlarimda bir saç var iki elinle tutmaya çalışınca sığmıyor ama bir de kıl var bellerinde bile çıkıyor küçükken dalga geçerdim şimdi lazer oldular mis gibi o yüzden keşke kıllı olsaydım ama saçım çok olsaydı
Benimde yeğenlerimin kirpikleri hep uzun inşallah benim bebiklerinde uzun olur ya çok tatlı oluyorlar öyle ama benim de eşiminde kirpikleri öyle aman aman uzun değil o yüzden kime bakarsan benzer sözüne güvenerek her gün tatlış bebe fotolarına bakıyorum
Benimde yeğenlerimin kirpikleri hep uzun inşallah benim bebiklerinde uzun olur ya çok tatlı oluyorlar öyle ama benim de eşiminde kirpikleri öyle aman aman uzun değil o yüzden kime bakarsan benzer sözüne güvenerek her gün tatlış bebe fotolarına bakıyorum
Kizlar merhaba bayadir giremiyorum buraya inşallah sizler de bebisler de iyidir bugün üçlü test için kan verdim sadece AFP değeri çıkmış yuksek yazıyor değer 32.8 Bununla ilgili bilgisi olan var mı? tam sonuçlar çıkmadığı için doktorum bakmadı internette yüksekliğiyle ilgili kötü şeyler yazıyor moralim çok bozuk testi yaptıran bilgisi olan varsa lütfen yazsın
Peki kizlar İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason yaptırabilecegim hangi hastane veya doktor var, devlet veya özel fark etmez dicem ama özel fiyatlar nasıl acaba bilgisi olan var mı ?
Aynen normal doğum yapmış biri olarak sürekli alt tarafında bir kontrol var zatn çatala alınınca altını içerdekiler görüyor benim ilk dogumumda bayan doktorda şimdiki erkek ama nedense rahatım yeter ki dogumum kolay olsun bebek sağlıklı olsun o kısımları hiç düşünmüyorum
İçim rahatladı. İyi bari. Bir de bende 5 cm lik kist var. Bebek büyüdükçe baskılyıp patlatabilir demişti doktorum. Aklıma o da geldi kistin acısı mı acaba diye. Neyse yarın gidince belli olur içim rahat devam ederim
Cnm kist bebek büyüyünce baskılanır, küçülür dedi bna bıkaç doktor
Bnımde bıkaç gundur rahim ağrılarım, ani rahım sancılarım ve akıntım var
Noluyor blmıyorum
Bebiş kıpraştığı için içim rahat ama bu agrılarda ne? Aşagı baskı yapıuo
Kistten yada enfeksiyonumdan mı acaba
Her doktor farklı söylüyor ilk kızımda 20.haftamda girdim ayrıntılı ultrasona şimdiki doktorum 22.hafta dedi inşallah cumartesi kontrole gttgimde doktorumla görüşüp analsmalai olduğu doktordn 2 hafta sonrası iicn randevu alacgam
Her doktor farklı söylüyor ilk kızımda 20.haftamda girdim ayrıntılı ultrasona şimdiki doktorum 22.hafta dedi inşallah cumartesi kontrole gttgimde doktorumla görüşüp analsmalai olduğu doktordn 2 hafta sonrası iicn randevu alacgam