benim bir tanıdığım 9 ay boyunca yasaklı madde içti amsterdamda yaşıyordu burda herkes içiyor demişti sapasağlam bebeği oldu tabiki çok çok kötü bir örnek bu :/ kendi doktorum haftada 2 kadeh şarap içebilirsin demişti günde 2 paket sigara içen ve dünyanın en güzel bebeğini doğuran tanıdığım var kuty kutu antibiyotik içen anneler var mecburiyettenBen hamile olduğumu bilmeden alkol kullanmıştım. Tabi doktora gidince hemen sordum bir kaç ayrı doktora da sordum. Daha içme dedi hepsi de. Kola ara ara içiyorum. Yeme denen sakatat da yemiyorum korkudanama pizza hamburger de yiyorum
Sürebiliyor muyuz acaba? Ben de geceleri uyanıyorum nefes alamayıpYa bende öyle nefes darlığıda başladı tıkanıyorum hemen
Vicksler oluyo ya mentollu gece yatarken dudak üstlerime sürüyorum Ordan bıraz burnum ferahlıyor da şimdi sabahlarıda başladı
Sigara örneği çok var zaten. Ben de sigara bile içen var olduğu için bazen kola içiyorum. Bir de şunu duydum ki bazıları kontrole giderken gazoz içiyormuş bebek hareketli oluyormuşbenim bir tanıdığım 9 ay boyunca yasaklı madde içti amsterdamda yaşıyordu burda herkes içiyor demişti sapasağlam bebeği oldu tabiki çok çok kötü bir örnek bu :/ kendi doktorum haftada 2 kadeh şarap içebilirsin demişti günde 2 paket sigara içen ve dünyanın en güzel bebeğini doğuran tanıdığım var kuty kutu antibiyotik içen anneler var mecburiyettenben 8. haftada zehirlendim dikkat etmek lazım ama maydonoza kaldıysa gebelik annem bende maydonoz aşermiş demet demet yemiş hergün ben de çok düşkünümdür
Evet keton yüksek ama lökosit sınırda dedi doktorum sanırım serumlar sayesinde sıvı alabildiğim için3 birsey değil değil canım korkma benim 100ün üstünde çıktı. 3 için normal diyorlar sadece su tüketimi arttır. Sende 3 çıkması bile şahane çünkü keton sende yüksek cıkıyor canım
BenBurun tıkanıklığı olan var mı aranızda ?
Bilmiyorum sormadım ama nefes alamıyorum Ondam bısey olacagını sanmıyorum herşeye dikkat ediyorum ama nefessizlik cok buyuk sorun daralıyorum bide yemek yer içerken kesiliyorum. ben bebiş için sıgarayı bıle bıraktım bu kadardam bişey olmaz heraldeSürebiliyor muyuz acaba? Ben de geceleri uyanıyorum nefes alamayıp
Aay evet benimde oldu o geçen hafta Suan ben 17. Haftadayım bu haftada yok onu bende görmüştğö korkmadım o yüzdenBenhasta değilim ama burnum tıkanıyor devamlı ama normalmiş hamilelikte bir de benim ara ara burun kanamam oldu 3-4 kere farklı zamanlarda ve bu da normalmiş kılcal damar mı ne genişliyormuş
Benn ! özellikle yatarken yattığım an tıkanıyor uzun süredir, burnunuzu ucundan yukarı doğru itin 5 6 saniye öyle tutun açılıyor tüm gece kalıcı olarak işe yaramasa da uykuya dalana kadar rahat sonra zaten ağızdan nefes alıyorum dudaklarım kurudu adetaaa :)Burun tıkanıklığı olan var mı aranızda ?
Yarın gidicem cnmCanım sen doktora gidecektin sanki gittin mi ?
Of gerçekten nefessizlik çok büyük sorun. Ben ders anlatırken de nefes nefese kalıyorum. Merdiven çıkıncaya söylemiyorum bile bitiyorum yaniBilmiyorum sormadım ama nefes alamıyorum Ondam bısey olacagını sanmıyorum herşeye dikkat ediyorum ama nefessizlik cok buyuk sorun daralıyorum bide yemek yer içerken kesiliyorum. ben bebiş için sıgarayı bıle bıraktım bu kadardam bişey olmaz heralde
Ay bu akşam bir de böyle deneyeyim. Dudaklarıma sürekli krem sürüyorum nemlensin diye. Benim yüzüm de çok kuruduBenn ! özellikle yatarken yattığım an tıkanıyor uzun süredir, burnunuzu ucundan yukarı doğru itin 5 6 saniye öyle tutun açılıyor tüm gece kalıcı olarak işe yaramasa da uykuya dalana kadar rahat sonra zaten ağızdan nefes alıyorum dudaklarım kurudu adetaaa :)
MaşallahMerhaba kızlar geç geldim biraz buraya 16+3 ten selamkontrolüm vardı bi kızım olacağını öğrendimm 154 gram olmuş bile bebeğin eşi aşağıda dedi doktor kanama riskin olabilir dedi tabi Buda doğal olarak biraz sıkıntıya soktu beni progestan yazdı vajinal yol ile kullanacakmışım ileriki haftalarda rahim büyüdükçe yukarı çıkar büyük ihtimalle dedi ama inşallah herşey yolundadır Bidaha 1 ay sonra detaylı ultrason olarak görücem bebeğimi
Kuzum kendisi sallanması daha iyiymiş bebeğin. Hareket ettikçe sallandığını anlaması bile neden sonuç ilişkisi kurmasını sağlarmışkızlar evde kullanılacak olan ana kucağını BabyBjörn mü alacaksınız o tarzda manuel gibi yoksa elektrikli sallanan mı çoookk kararsızım :/ biri sallanan al mutlaka diyor biri BabyBjörn diyor :/
Bnde bakteri 40Kızlar bir şey soracağım idrar yolları için antibiyotik kullananlar idrar tahlilinizde lökosit ve eritrosit kaç çıkıyor da ilaç veriyorlar benim üç birim çıktı doktorum sınırda antibiyotik kullanmaya gerek yok dedi de merak ediyorum yinede
Dene gerçekten açılıyor bir dakika içinde maks. sürekli nemlendir canım, benim kendimi bildim bileli cildim çok kurudur sabah akşam nemlendirmeden duramam dökülüyor bildiğin nemlendirmezsemAy bu akşam bir de böyle deneyeyim. Dudaklarıma sürekli krem sürüyorum nemlensin diye. Benim yüzüm de çok kurudu
Babyjörn gerçekten çok pahalı bütçeme uymadığından değil o paraya değmeyeceğini düşündüğümden almadım, aldığım ürün bu Pıerre Cardin e ait çok güzel geldi işimi göreceğini düşünüyorum size de tavsiye olsunkızlar evde kullanılacak olan ana kucağını BabyBjörn mü alacaksınız o tarzda manuel gibi yoksa elektrikli sallanan mı çoookk kararsızım :/ biri sallanan al mutlaka diyor biri BabyBjörn diyor :/
BabyBjörn muadili alacağım canım ben, çok uzun süre kullanılmadığı için ve o fiyata gerek olmadığı için ama tarz o tarz olacak elektrikli almayacağımkızlar evde kullanılacak olan ana kucağını BabyBjörn mü alacaksınız o tarzda manuel gibi yoksa elektrikli sallanan mı çoookk kararsızım :/ biri sallanan al mutlaka diyor biri BabyBjörn diyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?