2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Merhaba, hoşgeldin bende 16+3 ü ve bana da plesanta previa dedi, yani aynı şeyleri, ama bana hiç birşey vermedi fitil vs, 2 hafta sonra gideceğim ben kontrole, kanaman olmuş muydu, bende hiç olmadı, aslında hareketliyim dde, iki tane çocuğum var okula giden onlarla ilgileniyorum okula getir götür yapıyorum, sana yat dinlen vs dedi mi
Baya ortak yanlarımız var senle

Korkma herşey yolunda dedi sadece bebeğin eşi aşağıda dedi progestanı da erken doğum riskin ya da kanaman olmasın diye yazıyorum dedi. Kanaman olursa gel dedi o kadar. Daha önce kanama yaşamadım çok şükür. Ben normalde de evdeyim ama bu haberi aldıktan sonra bi tık daha dikkat etme kararı aldım tabi. Beni Bidaha 1 ay sonra çağırdı

Beni de hiç korkutmadı, ama benim 2 tane kaybım var kalp durması o yüzden ikimizinde içi rahat etsin diye 2 hafta da 1 gidiyorum başından beri, ama şimdi eş aşağıda deyince dikkat edebildiğim kadar ermeye çalılıyorum, inşallah detaylıya kadar yukarı çıkar

yok bende ondan almayı düşünmüyorum akıllara gelsin diye onu yazdım direk o kadar para verilmez sadece manuel mi otomatik mi onda kararsızım

kızlar evde kullanılacak olan ana kucağını BabyBjörn mü alacaksınız o tarzda manuel gibi yoksa elektrikli sallanan mı çoookk kararsızım :/ biri sallanan al mutlaka diyor biri BabyBjörn diyor :/
Ben babybjörn muadilinden alıcam elektrkli alanların hepsi sonradan muadilden de aldı Kendi sallanan ilk aylar için çok iyiymis ama bebek kilo aldıkca sallamasıda yavaşlıyomuş ve geçen bir fenomende gördüm kim hatirlamiyorum suan prizi yakmış Allah korusun olsa bile onu gordukten sonra kullanamazdım

Ya bende öyle nefes darlığıda başladı tıkanıyorum hemen
Vicksler oluyo ya mentollu gece yatarken dudak üstlerime sürüyorum Ordan bıraz burnum ferahlıyor da şimdi sabahlarıda başladı
Bana doktorum viks kullanma dedi . Bu deniz suyu spreyleri var ya ondan kullanabilirsin demişti. Baya rahatlattı

kızlar evde kullanılacak olan ana kucağını BabyBjörn mü alacaksınız o tarzda manuel gibi yoksa elektrikli sallanan mı çoookk kararsızım :/ biri sallanan al mutlaka diyor biri BabyBjörn diyor :/

Manuel canım . Bebiş kendi kendini sallayınca kasları da gelişiyormuş hem

Kızlar penti pijamalarda 1 alana 1 bedava var ben gömlek modellerden aldım 2 tane hastanede ve lohusayken giyerim önü düğmeli rahat olur

Kızlar ya sol kasık tarafında batma oluyor bir kez de acıma oldu. İdrar yolu enfeksiyonu mudur acaba 2 gündür var mantar bitti derken bir de bu çıktı.

Cuma günü de 18+0 da oluyorum tetanoz aşısı yapacak aile hekimliği. 20. haftada yapılması gerekmiyor muydu sizler ne yaptınız ya da ne yapacaksınız.

Belirti olmuşmuydu sizde peki? Çok geçmiş olsun z

Cuma günü de 18+0 da oluyorum tetanoz aşısı yapacak aile hekimliği. 20. haftada yapılması gerekmiyor muydu sizler ne yaptınız ya da ne yapacaksınız.
Bana da 20 haftalik olunca gel demişlerdi. Yarın tam 20 haftalık oluyorum. Sabah bi arayıp tekrar sorucam

Kızlar ya sol kasık tarafında batma oluyor bir kez de acıma oldu. İdrar yolu enfeksiyonu mudur acaba 2 gündür var mantar bitti derken bir de bu çıktı.
bende aynısını yazcaktım sol tarafta, sabah idrar verdm temiz çıkmış ama karnımda da garip bi ağrı var. Vajinamda da batma var ve cok sık lavaboya gidiyorum enfeksiyon nasıl cıkmadı anlamadım

bende aynısını yazcaktım sol tarafta, sabah idrar verdm temiz çıkmış ama karnımda da garip bi ağrı var. Vajinamda da batma var ve cok sık lavaboya gidiyorum enfeksiyon nasıl cıkmadı anlamadım
AYnı sorunla gitmiştim doktora hepsinin büyümeden kaynaklı olduğunu söyledi

Dün doktordayım bazen sol bazen her iki taraftan bazen vajinada batmalar oluyor enfeksiyon çıkmadı..bebiş büyüyor ondan ağrılar oluyor dedi bundan sonrada olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…