Merhaba kızlar geç geldim biraz buraya 16+3 ten selam kontrolüm vardı bi kızım olacağını öğrendimm 154 gram olmuş bile bebeğin eşi aşağıda dedi doktor kanama riskin olabilir dedi tabi Buda doğal olarak biraz sıkıntıya soktu beni progestan yazdı vajinal yol ile kullanacakmışım ileriki haftalarda rahim büyüdükçe yukarı çıkar büyük ihtimalle dedi ama inşallah herşey yolundadır Bidaha 1 ay sonra detaylı ultrason olarak görücem bebeğimi
Merhaba, hoşgeldin bende 16+3 ü ve bana da plesanta previa dedi, yani aynı şeyleri, ama bana hiç birşey vermedi fitil vs, 2 hafta sonra gideceğim ben kontrole, kanaman olmuş muydu, bende hiç olmadı, aslında hareketliyim dde, iki tane çocuğum var okula giden onlarla ilgileniyorum okula getir götür yapıyorum, sana yat dinlen vs dedi mi
Baya ortak yanlarımız var senle
Merhaba, hoşgeldin bende 16+3 ü ve bana da plesanta previa dedi, yani aynı şeyleri, ama bana hiç birşey vermedi fitil vs, 2 hafta sonra gideceğim ben kontrole, kanaman olmuş muydu, bende hiç olmadı, aslında hareketliyim dde, iki tane çocuğum var okula giden onlarla ilgileniyorum okula getir götür yapıyorum, sana yat dinlen vs dedi mi
Baya ortak yanlarımız var senle
Korkma herşey yolunda dedi sadece bebeğin eşi aşağıda dedi progestanı da erken doğum riskin ya da kanaman olmasın diye yazıyorum dedi. Kanaman olursa gel dedi o kadar. Daha önce kanama yaşamadım çok şükür. Ben normalde de evdeyim ama bu haberi aldıktan sonra bi tık daha dikkat etme kararı aldım tabi. Beni Bidaha 1 ay sonra çağırdı
Korkma herşey yolunda dedi sadece bebeğin eşi aşağıda dedi progestanı da erken doğum riskin ya da kanaman olmasın diye yazıyorum dedi. Kanaman olursa gel dedi o kadar. Daha önce kanama yaşamadım çok şükür. Ben normalde de evdeyim ama bu haberi aldıktan sonra bi tık daha dikkat etme kararı aldım tabi. Beni Bidaha 1 ay sonra çağırdı
Beni de hiç korkutmadı, ama benim 2 tane kaybım var kalp durması o yüzden ikimizinde içi rahat etsin diye 2 hafta da 1 gidiyorum başından beri, ama şimdi eş aşağıda deyince dikkat edebildiğim kadar ermeye çalılıyorum, inşallah detaylıya kadar yukarı çıkar
Babyjörn gerçekten çok pahalı bütçeme uymadığından değil o paraya değmeyeceğini düşündüğümden almadım, aldığım ürün bu Pıerre Cardin e ait çok güzel geldi işimi göreceğini düşünüyorum size de tavsiye olsun
kızlar evde kullanılacak olan ana kucağını BabyBjörn mü alacaksınız o tarzda manuel gibi yoksa elektrikli sallanan mı çoookk kararsızım :/ biri sallanan al mutlaka diyor biri BabyBjörn diyor :/
Ben babybjörn muadilinden alıcam elektrkli alanların hepsi sonradan muadilden de aldı Kendi sallanan ilk aylar için çok iyiymis ama bebek kilo aldıkca sallamasıda yavaşlıyomuş ve geçen bir fenomende gördüm kim hatirlamiyorum suan prizi yakmış Allah korusun olsa bile onu gordukten sonra kullanamazdım
Ya bende öyle nefes darlığıda başladı tıkanıyorum hemen
Vicksler oluyo ya mentollu gece yatarken dudak üstlerime sürüyorum Ordan bıraz burnum ferahlıyor da şimdi sabahlarıda başladı
kızlar evde kullanılacak olan ana kucağını BabyBjörn mü alacaksınız o tarzda manuel gibi yoksa elektrikli sallanan mı çoookk kararsızım :/ biri sallanan al mutlaka diyor biri BabyBjörn diyor :/
bende aynısını yazcaktım sol tarafta, sabah idrar verdm temiz çıkmış ama karnımda da garip bi ağrı var. Vajinamda da batma var ve cok sık lavaboya gidiyorum enfeksiyon nasıl cıkmadı anlamadım
bende aynısını yazcaktım sol tarafta, sabah idrar verdm temiz çıkmış ama karnımda da garip bi ağrı var. Vajinamda da batma var ve cok sık lavaboya gidiyorum enfeksiyon nasıl cıkmadı anlamadım
Dün doktordayım bazen sol bazen her iki taraftan bazen vajinada batmalar oluyor enfeksiyon çıkmadı..bebiş büyüyor ondan ağrılar oluyor dedi bundan sonrada olucak