hızlı büyüyoda ben haka cinsiyeti öğrenemedim wkcşağdpg özel yolları göründü annesi gibi parayı seviyosa gösterir kendini bacağını açmazsa daha öğrenmeye falan gitmem yeter be
Dün doktordayım bazen sol bazen her iki taraftan bazen vajinada batmalar oluyor enfeksiyon çıkmadı..bebiş büyüyor ondan ağrılar oluyor dedi bundan sonrada olucak
ama bu idrara çıkma 5dk aralıklarla oluyo hç yoktu 2 güne kadar
hızlı büyüyoda ben haka cinsiyeti öğrenemedim wkcşağdpg özel yolları göründü annesi gibi parayı seviyosa gösterir kendini bacağını açmazsa daha öğrenmeye falan gitmem yeter be
bende aynısını yazcaktım sol tarafta, sabah idrar verdm temiz çıkmış ama karnımda da garip bi ağrı var. Vajinamda da batma var ve cok sık lavaboya gidiyorum enfeksiyon nasıl cıkmadı anlamadım
Soldan ortaya doğru da az önce bi batma oldu gaz da var bir de bende. Yarın acile gidip tahlil veriyim bende. Pazartesi daha kontroldeydim. Enfeksiyon falan çıkarsa artık tekrar doktor yolu göründü.
Dün doktordayım bazen sol bazen her iki taraftan bazen vajinada batmalar oluyor enfeksiyon çıkmadı..bebiş büyüyor ondan ağrılar oluyor dedi bundan sonrada olucak
Soldan ortaya doğru da az önce bi batma oldu gaz da var bir de bende. Yarın acile gidip tahlil veriyim bende. Pazartesi daha kontroldeydim. Enfeksiyon falan çıkarsa artık tekrar doktor yolu göründü.
Kızlar yaaa bana bu ara bir şeyler oluyor valla anlamadım, az önce koltuğun altına bir şey koycaktim yani sandık kısmına üstünü kaldırdım ama sağ kolumla yaptım sanırım ters hareket oldu sağ omzumun aşagiya kısmına ağrı girdi hareket ettikçe ağırıyor, doktora gitsem mi bilemedim, normalde ağrı çok az ama sağ kolumu oynattığımda orası çok ağırıyor offf ne olmuş olabilir kiii geçmez mi kendi kendine yaaa
ama bu idrara çıkma 5dk aralıklarla oluyo hç yoktu 2 güne kadar