2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
O zaman iyi canım ben şimdi oyun odası yapmıcam ondan orayı renkli edicem Allahın izniyleaynen tabi bunlar hall olunucak hiç odası olmuyanlar var yeterki sağ salim doğsunlar büyüsünler
Çok haklısın canım odası olmayan neler var neler hele bu ara haberlere bile bakamıyorum psikolojim gidiyor o çocukların haline. Sağlıklı olsunlarda bana kalsa doğduktan sonra yaparım ama eşim bu konuda ısrarcı

Ay benimde sivri değil, herkes kız mı diyor dün kv etlisi bu kız karnı gibi diyor
Benim de öyle sivri değil ama göbek deliğim git gide geriliyor bebek yukarı çıkıyor sanırım birkaç güne anlarız

Bu da çok güzelmiş ben de şunu çok beğendim

Eki Görüntüle 3320462
Benim aldığım beşikten görünce fikrimi değiştirip bunu almıştım iyi ki almışım benim tek duvarda olacak canım panel digerleri düz beyaz duvar olacak. Bir de üstteki desenler papatya istiyorum ben ama çok az sayıda yoğun olsun istemiyorum. Onun dışında mobilyaları beyaz halısı da düz beyaz istiyorum sadeciyim biraz

Aynen ondan bu günümüze şükür

Şafak sayıyorum 14 ocak için izin başlangıç günüm ve sonrasında ayrılıyorum :)

Benim de beşik böyle. Aynen tek duvar daha hoş durur ben de öyle düşündüm. Diğer türlü göz yorar her yerde olursa. Ama çok tatlış duruyor

Kız ölücemMaşAllah MaşAllah sen buna yokmu diyorsun daha ne etsin bebiş 5 aylık
Gerçekten mi bana hep küçük geliyor alışmışım heryerde büyük göbişler görmeye

Bende sadeciyim ve bu odaya karar verdim :)

Eklentiler

• 9b9411a3-d526-4d8a-8e0d-3299658e55d5.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 102
Oh maşallah canım artık bende hissetsem oh diyeceğim
Canım haftana göre muhtemelen 2 hafta sonra hissetmeye başlarsın daha minik oldukları için hareketleri hafif oluyormuş o yüzden hissetmemek normalmiş, düzenli hissetme ilk zamanlar olmuyormuş biraz güçlendiklerinde daha düzenli hissedermişiz o da ortalama 22. haftadan sonra başlıyormuş

İnşallah canım inşallah 18+2 olduk. Yarında kontrol var soracağım bakalım. Ne diyecek doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…