2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bebişe çocuk odasını yapan kızlara sorum duvarlara süs nasıl yapıcaksınız?ben sticker düşünüyorum

Evet kuzum öyle. Dinlene dinlene yapıyorum herşeyi. Hiç uzun iş yaptığım olmuyor
en iyisini yapıyorsun kuzum ders anlatırken bile kalkma yani. Zor cidden

Kız sanki bel ayrılcak gibi ağrıyor. Bebeği taşıyamıycak belim kasıklarım bırakıvercek diye bir kaygı yaşamaya başlıyorum. Allah korusun

Bu çocuk 3 kilo olduğunda napıcaz.. Allah'tan çalışmıyorum. Çalışanlara, sürekli ayakta duranlara helal olsun valla.
ben de çalışan annelere inanılmaz saygı duyuyorum dün işe gitmem gerekiyordu artık evden çalışıyorum genelde marmarayda belimin ve karnımın ağrısından ağladım hergün işe gitmek çok zor ( Allah kolaylık versin

Bebişe çocuk odasını yapan kızlara sorum duvarlara süs nasıl yapıcaksınız?ben sticker düşünüyorum
Ben de sticker düşünüyorum canım. Çok güzel desenler var trendyolda gördüm. Zaten bi tane 2-3 kapaklı dolap bi de beşik alcam sadece . Çocuk odam 10 metrekare küçücük :)

Ben de sticker düşünüyorum canım. Çok güzel desenler var trendyolda gördüm. Zaten bi tane 2-3 kapaklı dolap bi de beşik alcam sadece . Çocuk odam 10 metrekare küçücük :)
Bende trenyoldan bir kaç tane seçtim sadece diyorum acaba iyi gelir mi mobilyam alınınca daha iyi anlıcam nereye ne etsem iyi görünür..benim odamda çok fazla büyük diğil

Arkadaşlar bir arkadaşım H&M den hamile kıyafeti almıştı, geldi mi güzel mi acaba ? Bir yazabilir mi alan unuttum kimin aldığını.

Bende trenyoldan bir kaç tane seçtim sadece diyorum acaba iyi gelir mi mobilyam alınınca daha iyi anlıcam nereye ne etsem iyi görünür..benim odamda çok fazla büyük diğil
Ben de bilemedim acaba kaliteliler mi . Resimlerde çok güzel duruyolar. Ben yapıştırınca bişeye brnzemezse üzülürüm

Bizde burda sanki ilkbahargeçen gün doktora giderken kışlık takımımı giyindim şimdilik oluyorlar
Maşallah kuzum bebeğin srtok ben artık buradayım anne diyor sen kafana takıyordun dimi küçük küçük diye en büyük bence senin kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…