2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
bambizeytin canım seninle konuşmuştuk vajinal mantarın geçti mi? Benim fitil fayda etmedi. Birkaç gündür yoğun geliyor huzursuz oldum. koku yok acı ağrı yanma yok sadece akıntı kaldı ilk defa bukadar inatçı bir mantar enfeksiyonu ile uğraşıyorum.

Maşallah kuzum bebeğin srtok ben artık buradayım anne diyor sen kafana takıyordun dimi küçük küçük diye en büyük bence senin kuzum.
Yok kuzum 5 ay için normal yani büyük diğilama şimdi takmıyorum demek benim iç karnım baya genişmiş

Bebişe çocuk odasını yapan kızlara sorum duvarlara süs nasıl yapıcaksınız?ben sticker düşünüyorum
Duvar kağıdı aldım canım duvarın bir tarafına kullanıcam

Bende trenyoldan bir kaç tane seçtim sadece diyorum acaba iyi gelir mi mobilyam alınınca daha iyi anlıcam nereye ne etsem iyi görünür..benim odamda çok fazla büyük diğil
Böyle yaptıracağım bende kararım değişmezse canım

Eklentiler

• AB55A223-9D7B-4E73-A225-EDC4130A3F7C.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 70
  • 3B07BA03-6479-48A1-9D96-302DDF6923D2.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 64
Canım beşik arkasındaki duvara bu şekilde boyanabilir ahşap panel sipariş edeceğiz ve seçtiğimiz bir renge boyayacağız aynı renk de fırfırlı perde diktireceğim. Beşiği bu duvarın önüne koyup üstüne de ışıklı isim yaptıracağım attığım gibi. Duvara da papatyalı sticker düşünüyorum Niqu

Eklentiler

• images (9).webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 64
Yok kuzum 5 ay için normal yani büyük diğilama şimdi takmıyorum demek benim iç karnım baya genişmiş
Ben bugün 20+1 im senin kadar değil, hem de benimki de erkek kız, böyle sivri değil. maşallah maşallah

Böyle yaptıracağım bende kararım değişmezse canım
Çok güzel ya sade aslında tam istediğim bu sadece bunu azcık büyüyünce edicemşimdi hiç kendimi düşünmüyorum istiyorum renkli olsunki gözleri hep renkli eşyalar görsün

Bu da çok güzel isim bende öyle ışıklı edicemmalesef bende beşiğin arkasına olmucak hazır olunca odayı göstericem anlıcaksınız neden perdeler sade kahverengi edicem..birde ben tam erkek odası yapmıcam orta bir şey bir tek isim mavi

Çita neki onu bilmiyorum
Çok güzel ya sade aslında tam istediğim bu sadece bunu azcık büyüyünce edicemşimdi hiç kendimi düşünmüyorum istiyorum renkli olsunki gözleri hep renkli eşyalar görsün
Ben biraz soft yapacağım canım, birde üst katımda bir oda var onuda oyun odası tarzında yapacağım. Orayı renkli düşünüyorum. İnşallah sağ Salim gelirlerde, bunları hal ederiz yaparız ama yeterki sağlıklı sıhhatli doğsunlar

2-3 aya hazır olur artık odalar, atarız birbirimize ben de odasında pembe hiçbir şey kullanmayacağım naif sade bir şey istiyorum bakalım

O zaman iyi canım ben şimdi oyun odası yapmıcam ondan orayı renkli edicem Allahın izniyleaynen tabi bunlar hall olunucak hiç odası olmuyanlar var yeterki sağ salim doğsunlar büyüsünler

Bu da çok güzelmiş ben de şunu çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…