- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Eczanede de çok pahalı cidden yavCanım öyle şeyleri fiyat farkı olsa dahi eczaneden almanı öneririm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eczanede de çok pahalı cidden yavCanım öyle şeyleri fiyat farkı olsa dahi eczaneden almanı öneririm.
Yoğurdun içine yeşil elma ve salatalık doğra ince ince efsane lezzetli oluyor tavsiye ederim.2 kilo 200 gram aldıktan sonra akşam yemeğim![]()
Mmm fresh bi tat olur muhtemelen . Bir dahakine deneyeyimYoğurdun içine yeşil elma ve salatalık doğra ince ince efsane lezzetli oluyor tavsiye ederim.
Dualarımız seninle canım . Güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar yarın 11.30 da kontrolüm var, bana dua edin oğluşum iyi olsun. Kanama alanı geçmiş olsun. Dualarınıza beni ekleyin bugün.
Teşekkür ederimYaaa maşallahinanır mısınız benım de 14 hafta ve bende böyleyim ilk çocugumda 4.aydan sonra çıkmıştı Her gebelık farklı bebısler sağlıklı olsunda sonra gider göbüşler
![]()
Canım amin amin çok teşekkür ederim inşallahDualarımız seninle canım . Güzel haberlerini bekliyoruz.İnşallah bebiş büyümüştür kanama alanı da bitmiştir
eğer geçmemişse de moralini bozma yeter ki bebiş iyi olsun. Bebek büyüdükçe kanama elbet bitecek şimdi olmasa da daha sonra
![]()
Afiyet olsunnn2 kilo 200 gram aldıktan sonra akşam yemeğim![]()
Bende tutmadıKızlar çin takvimi tutan var mı . Hamile kaldığım aya ve yaşıma göre kızım olacaktı. Benim tuttu![]()
Canım çok teşekkür ederim
İştah mı kaldı kııızAfiyet olsunnnYaaa ben yemek programı izleyemiyorum acayip canım çekiyor
![]()
haftana göre normal ama kız ben yine kilo vermisim doktor kızıyo artık yarın ne dicek bakalımDiyetisyenden çıktım. 1 aydır gitmiyordum . 2kilo 200 gram almışımbugün yine diyete giriş yapıldı arkadaşlar .
Nioli yağıBende takip ediyorum on konuları canım hatta bir idrar yolu enfeksiyonu için kullanılan bir yağ vardı. İç çamaşırına damlattılan ondan alacaktım sonra vazgeçmiştim geçen Feyza Altun o yağın sahte olduğunu paylaştı. İyiki almamışım dedim.
Canım kullanma bence, belkide aynı yağ değildir amaNioli yağı
Aa ben aldım gecen trendyoldan ve kullanıyorum
Bnimde tuttuKızlar çin takvimi tutan var mı . Hamile kaldığım aya ve yaşıma göre kızım olacaktı. Benim tuttu![]()
Hamilelikte kullanılıyor muNioli yağı
Aa ben aldım gecen trendyoldan ve kullanıyorum
Sahte oldugunu dusunmuyorum ben yaa, çok yorumlarını okuyarak aldımCanım kullanma bence, belkide aynı yağ değildir ama