2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
2 kilo 200 gram aldıktan sonra akşam yemeğim :D

Eklentiler

• 6D6DD8F7-CEFE-4BCB-848F-F2B5D8C79654.webp
    6D6DD8F7-CEFE-4BCB-848F-F2B5D8C79654.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar yarın 11.30 da kontrolüm var, bana dua edin oğluşum iyi olsun. Kanama alanı geçmiş olsun. Dualarınıza beni ekleyin bugün.
Dualarımız seninle canım . Güzel haberlerini bekliyoruz. 🙏 İnşallah bebiş büyümüştür kanama alanı da bitmiştir 🙏 eğer geçmemişse de moralini bozma yeter ki bebiş iyi olsun. Bebek büyüdükçe kanama elbet bitecek şimdi olmasa da daha sonra 🙏

Yaaa maşallah 😍😍 inanır mısınız benım de 14 hafta ve bende böyleyim ilk çocugumda 4.aydan sonra çıkmıştı Her gebelık farklı bebısler sağlıklı olsunda sonra gider göbüşler 😁
Teşekkür ederim ❤️❤️ yaa öyle mi insanın çok hoşuna gidiyor ama dimi 😀 benim üçünde de hemen çıktı sanırım minyonum diye 😀aynen öyle onlar sağlıklı olsunda kilo alınır verilir hiç önemli değil 🤗🥰

Dualarımız seninle canım . Güzel haberlerini bekliyoruz. 🙏 İnşallah bebiş büyümüştür kanama alanı da bitmiştir 🙏 eğer geçmemişse de moralini bozma yeter ki bebiş iyi olsun. Bebek büyüdükçe kanama elbet bitecek şimdi olmasa da daha sonra 🙏
Canım amin amin çok teşekkür ederim inşallah ❤️

Kızlar kasığımın sol tarafında bir ağrı var ince bir ağrı. Nolabilir ki üşüdüm de ondan mı acaba? Sadece sol tarafımda

Bende takip ediyorum on konuları canım hatta bir idrar yolu enfeksiyonu için kullanılan bir yağ vardı. İç çamaşırına damlattılan ondan alacaktım sonra vazgeçmiştim geçen Feyza Altun o yağın sahte olduğunu paylaştı. İyiki almamışım dedim.
Nioli yağı
Aa ben aldım gecen trendyoldan ve kullanıyorum

Back
X