2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Genelde soluma yan yatıyorum bacak arasına da yastık çok rahat oluyor sırtüstü geriliyor karnım rahatsız oluyorum ben hep yan yattım öğrendiğim andan beri. Alıştım şimdi de

Yaa ben ilkinde de kullanmamıştım o yastığı bi dene bakalım cidden iş görüyorsa bende alayım baya rahatsız uyanıyorum sırtüstü olarak artık bende. Hiç yastıkla da desteklemedim zaten geceler haram oldu bu aralar
Canım az o senin uyuyusunla alakalı benimde öyle yan yatıp sırt üstü uyanıyorum ve canım acıyor en kötü dönmemek için sırt tarafını yastıkla destekleyebiliriz belki yan pozisyondayken
golden-snitch almış gelince bi denesinde iş görürse bizde alalım ya valla gayet rahat uyuyorum her yöne yatıyorum derken iyice rahatsız olmaya başladım bende
ay çok sevimli ya daha önce demiştim sana zayıflarda gebelik daha çok tatlı duruyor top yutmuş gibi gebiş gebiş geziyorlar çok hoşuma gidiyo diye Şuan tam olarak öylesin maşallah çok tatlı olmuşsun canım

Genelde soluma yan yatıyorum bacak arasına da yastık çok rahat oluyor sırtüstü geriliyor karnım rahatsız oluyorum ben hep yan yattım öğrendiğim andan beri. Alıştım şimdi de
Yastık daha hiç denemedim aslında rahatlıktan ödün vermemiştim hiç ama kızımın beşiği solumda olduğu için ister istemez sola yatarak uyuyodum daha gece her şekil dönüyordum. Şimdi baya ağrı hissederek sırtüstü uyanıyorum yastık denicem bende bu gece

Eşimle arama yastık koyuyordum o sırtıma destek gibi oluyor rahatlatıyordu beni esimsiz uyuduğum iki günde de rahattım açıkçası sırtımdaki yastığı sıkıştırınca yorganla yattigim gibi uyandım ama dün gece sırtıma destek de yapmamıştım sürekli uyandım sinir oldum hamile yastığına çok inanıyorum inşallah inancımı boşa çıkartmaz

Ayyy hakliymissin canım bende bu halimi çok beğendim tesekkur ederim

Kızlar merhaba bugün karnıma sert bir darbe aldım. Sol kasığımda hafif ağrım var bir sıkıntı olur mu acaba?

Yarın alırım bi olmazsa 21. Haftama denk geliyor randevu gerekirse artık özele gidilir. Dediğiniz gibi

Kızlar ben hamile destek yastığı aldım 4 gündür onunla uyuyorum sırt üstü yatmamı önlüyor.Hem önden hem arkadan destek oluyor bi de cırt cırtları var genişliği ayarlanabiliyor.Ben de çok araştırdım şu kocaman olanlara da baktım ama onun puanı daha düşüktü ve o kadar önerilmiyordu yorumlarda.Ben de ikili cırtcıtlı olan bu yastıktan aldım fotoğrafını koyayım aşağıya.Ebebekte baby mom marka olarak satılıyor hepsiburada da görmüştüm aynısını

Kızlar tetanoz için ilk defa arandim dün. Bugün gittim bu arada saglikocagimi değiştirdim her neyse.. buradaki yaşadığım yerdeki sağlık sektöründen iğreniyorum artık.. gittim gebelik için tetanoz için geldim dedim. Ebenin karşısındaki bilgisayar başında oturan kadının vasfı neyse bana yaşın kaç dedi 25 dedim kadın şok oldu biz 13 yaşındakileri arıyoruz dedi yok artık dedim.. burda çok böyle olaylar olduğu için beni de küçük sandı tamam 18 gösteriyorum da çüş dedim ya 13 yaş nedir.. tetanoz konusu açıldı dedi ki daha önce hiç yaptirmamissin dedi en son 2019da yaptırdım diyince heee dedi evet birde 2012de yaptırmışsin 1 tane yeter gebelik için dedi.. Her neyse içinde boğmaca var mı dedim o paralı istersen onu vuralım dedi oysa hiç o seçeneği sunmuyor bile ben daha ince bogmacali olanı arastirdigimda 27.haftadan sonra vurulur yazıyordu resmen çok sinir oldum.. sanki hiç tıp olmayan bir yerde yaşıyorum ne biçim iş anlamadım ya antalyada gördüğüm bu muameleyi başka yaşadığım küçük ilçelerde bile görmedim

Çok sevindim ben de bundan aldım gelmesini bekliyorum

Doktorum bana boğmacali olandan vurdurmami söyledi canım 28-30. Haftalar arası demişti sanirim

Aklıma şey geldi, ben 6 haftalıkken aşırı sancıdan acile gittim hemşire kadın ukala ukala bana şey demişti hamile olduğunuzu kim söyledi ki sizesanki ben oraya öylesine gittim de onu meşgul ediyorum,ben de dalga geçerek eşim öyle diyor dedim sinirlendim e nabızı açıp kan tahlili göstermiştim. Yani heryerde var garip insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…