Ahhh keşkeÇok garip değişik bir şeykeşke cikmasi da o kadar kolay olsa hoppidii ben geldim deseler
Sağol canim teşekkür ederim özellikle sende bacak ve kalça kısmı çok güzel oturduğu için çok hoşuma gitti o güzel forma anca ulasabildimMaşallah şu an tam olmuşçok tatlis görünüyor
Genelde soluma yan yatıyorum bacak arasına da yastık çok rahat oluyor sırtüstü geriliyor karnım rahatsız oluyorum ben hep yan yattım öğrendiğim andan beri. Alıştım şimdi deKızlar burda gece yatış şekilleri konuşulmuştu ben baya yüz üstü sırt üstü filan gayet normal yatıyodum ama bi kaç gündür sırtüstü çok fazla uyanıyorum ve rahatsız olmuş şekilde uyanıyorum sanırım artık öyle yatmamam gerekiyor ama uyurken farkında olmuyorum bu yatışa çözüm bulan varmı
HahahaSağol canim teşekkür ederim özellikle sende bacak ve kalça kısmı çok güzel oturduğu için çok hoşuma gitti o güzel forma anca ulasabildim
Merakla beklemedeyimHahahabende de şu an kalça büyümeye başladı bakalım nasıl olcak o pantolon artık bana
Yaa ben ilkinde de kullanmamıştım o yastığı bi dene bakalım cidden iş görüyorsa bende alayım baya rahatsız uyanıyorum sırtüstü olarak artık bende. Hiç yastıkla da desteklemedim zaten geceler haram oldu bu aralarBen de dün her uyandığımda sırt üstü şekilde yatıyor buldum kendimi, eşim grip oldu 2 gündür ayrı yatiyorduk sırtıma yastık koyup bacağımın arasına yastık alıyordum öyle çok rahat ettim hatta iki taraflı destek olunca hiç dönmeden uyandım Sabah, dün gece tekrar beraber uyumaya başladık sırtım boşta kalınca uyanıyorum sanırım sırt üstü uyandim hep sonrasında sola döndüm tekrar. Hamile yastığımı bekliyorum şimdi o hem karnı hem sırti destekliyormus sırt desteği olunca belki yine dönmem haber ederim:)
Canım az o senin uyuyusunla alakalı benimde öyle yan yatıp sırt üstü uyanıyorum ve canım acıyor en kötü dönmemek için sırt tarafını yastıkla destekleyebiliriz belki yan pozisyondayken
ay çok sevimli ya daha önce demiştim sana zayıflarda gebelik daha çok tatlı duruyor top yutmuş gibi gebiş gebiş geziyorlar çok hoşuma gidiyo diye Şuan tam olarak öylesinEki Görüntüle 3358493
adete göre 20+4 doktora göre 22+4ten selamlar
Eskiler bu pantolonun bana bol ve pot durduğu zamanları da bilir
golden-snitch gulumsebebek @Chen31 melegim can ve sayamadığım diger anneler
Yastık daha hiç denemedim aslında rahatlıktan ödün vermemiştim hiç ama kızımın beşiği solumda olduğu için ister istemez sola yatarak uyuyodum daha gece her şekil dönüyordum. Şimdi baya ağrı hissederek sırtüstü uyanıyorum yastık denicem bende bu geceGenelde soluma yan yatıyorum bacak arasına da yastık çok rahat oluyor sırtüstü geriliyor karnım rahatsız oluyorum ben hep yan yattım öğrendiğim andan beri. Alıştım şimdi de
Eşimle arama yastık koyuyordum o sırtıma destek gibi oluyor rahatlatıyordu beniYaa ben ilkinde de kullanmamıştım o yastığı bi dene bakalım cidden iş görüyorsa bende alayım baya rahatsız uyanıyorum sırtüstü olarak artık bende. Hiç yastıkla da desteklemedim zaten geceler haram oldu bu aralar
golden-snitch almış gelince bi denesinde iş görürse bizde alalım ya valla gayet rahat uyuyorum her yöne yatıyorum derken iyice rahatsız olmaya başladım bende
ay çok sevimli ya daha önce demiştim sana zayıflarda gebelik daha çok tatlı duruyor top yutmuş gibi gebiş gebiş geziyorlar çok hoşuma gidiyo diye Şuan tam olarak öylesinmaşallah çok tatlı olmuşsun canım
Ayyy hakliymissin canım bende bu halimi çok beğendimYaa ben ilkinde de kullanmamıştım o yastığı bi dene bakalım cidden iş görüyorsa bende alayım baya rahatsız uyanıyorum sırtüstü olarak artık bende. Hiç yastıkla da desteklemedim zaten geceler haram oldu bu aralar
golden-snitch almış gelince bi denesinde iş görürse bizde alalım ya valla gayet rahat uyuyorum her yöne yatıyorum derken iyice rahatsız olmaya başladım bende
ay çok sevimli ya daha önce demiştim sana zayıflarda gebelik daha çok tatlı duruyor top yutmuş gibi gebiş gebiş geziyorlar çok hoşuma gidiyo diye Şuan tam olarak öylesinmaşallah çok tatlı olmuşsun canım
Ben de cumartesi oğluşumu gördüm 260 gr 20 cm olmuş 18 ocağa da detaylı ultrason randevumuzu aldık şimdiden iple çekiyorumEvet canım5.ayi yarıladım bi anda amin insallah sende durumlar nasıl
Maşallah canım güzel haberlerinizi bekliyorumBen de cumartesi oğluşumu gördüm 260 gr 20 cm olmuş 18 ocağa da detaylı ultrason randevumuzu aldık şimdiden iple çekiyorum
Kaç haftalıksın canımBen de cumartesi oğluşumu gördüm 260 gr 20 cm olmuş 18 ocağa da detaylı ultrason randevumuzu aldık şimdiden iple çekiyorum
Kontrole gittiğimizde 18+5 tim canım şimdi 19+1Kaç haftalıksın canım
Yarın alırım bi olmazsa 21. Haftama denk geliyor randevu gerekirse artık özele gidilir. Dediğiniz gibiÖzeldeki fiyatlara bakarsak hani devletteki doktor tribine ben katlanabilirdim açıkçası. 24. Haftaya kadar vakit var o doktor içinize sinmese bile başka bakarsınız hala vakit kalmış olur. Arkadaşımın demesine göre doktorların hepsi çok iyiymiş. Yine karar sizin tabi
Çok sevindim ben de bundan aldım gelmesini bekliyorumKızlar ben hamile destek yastığı aldım 4 gündür onunla uyuyorum sırt üstü yatmamı önlüyor.Hem önden hem arkadan destek oluyor bi de cırt cırtları var genişliği ayarlanabiliyor.Ben de çok araştırdım şu kocaman olanlara da baktım ama onun puanı daha düşüktü ve o kadar önerilmiyordu yorumlarda.Ben de ikili cırtcıtlı olan bu yastıktan aldım fotoğrafını koyayım aşağıya.Ebebekte baby mom marka olarak satılıyor hepsiburada da görmüştüm aynısınıEki Görüntüle 3358607
Doktorum bana boğmacali olandan vurdurmami söyledi canım 28-30. Haftalar arası demişti sanirimKızlar tetanoz için ilk defa arandim dün. Bugün gittim bu arada saglikocagimi değiştirdim her neyse.. buradaki yaşadığım yerdeki sağlık sektöründen iğreniyorum artık.. gittim gebelik için tetanoz için geldim dedim. Ebenin karşısındaki bilgisayar başında oturan kadının vasfı neyse bana yaşın kaç dedi 25 dedim kadın şok oldu biz 13 yaşındakileri arıyoruz dedi yok artık dedim.. burda çok böyle olaylar olduğu için beni de küçük sandı tamam 18 gösteriyorum da çüş dedim ya 13 yaş nedir.. tetanoz konusu açıldı dedi ki daha önce hiç yaptirmamissin dedi en son 2019da yaptırdım diyince heee dedi evet birde 2012de yaptırmışsin 1 tane yeter gebelik için dedi.. Her neyse içinde boğmaca var mı dedim o paralı istersen onu vuralım dedi oysa hiç o seçeneği sunmuyor bile ben daha ince bogmacali olanı arastirdigimda 27.haftadan sonra vurulur yazıyordu resmen çok sinir oldum.. sanki hiç tıp olmayan bir yerde yaşıyorum ne biçim iş anlamadım ya antalyada gördüğüm bu muameleyi başka yaşadığım küçük ilçelerde bile görmedim
Aklıma şey geldi, ben 6 haftalıkken aşırı sancıdan acile gittim hemşire kadın ukala ukala bana şey demişti hamile olduğunuzu kim söyledi ki sizeKızlar tetanoz için ilk defa arandim dün. Bugün gittim bu arada saglikocagimi değiştirdim her neyse.. buradaki yaşadığım yerdeki sağlık sektöründen iğreniyorum artık.. gittim gebelik için tetanoz için geldim dedim. Ebenin karşısındaki bilgisayar başında oturan kadının vasfı neyse bana yaşın kaç dedi 25 dedim kadın şok oldu biz 13 yaşındakileri arıyoruz dedi yok artık dedim.. burda çok böyle olaylar olduğu için beni de küçük sandı tamam 18 gösteriyorum da çüş dedim ya 13 yaş nedir.. tetanoz konusu açıldı dedi ki daha önce hiç yaptirmamissin dedi en son 2019da yaptırdım diyince heee dedi evet birde 2012de yaptırmışsin 1 tane yeter gebelik için dedi.. Her neyse içinde boğmaca var mı dedim o paralı istersen onu vuralım dedi oysa hiç o seçeneği sunmuyor bile ben daha ince bogmacali olanı arastirdigimda 27.haftadan sonra vurulur yazıyordu resmen çok sinir oldum.. sanki hiç tıp olmayan bir yerde yaşıyorum ne biçim iş anlamadım ya antalyada gördüğüm bu muameleyi başka yaşadığım küçük ilçelerde bile görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?