2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Doktorum bana boğmacali olandan vurdurmami söyledi canım 28-30. Haftalar arası demişti sanirim
Hah dimi bunlar ben vuralım desem hemen vuracak birde diyor ki 22+4sen bu hafta son karar ver vuralım şaka gibi.. ya ben böyle kişileri çekiyom heralde.. internette vs arastirdigimda da senin doktorunun dediğini diyo canim

Tövbe tovbeee saçma sapan kişiler gerçekten.. iyi yapmissin canim baksana ben dedikten sonra hee diyo sistemden oyle goruyo.. madem oylr sana guvenmiyo sistemi ac bak gizlice cok tuhaflar.. banada çocuk muamelesi yapıp sanki 18 yaş altında hamile kalmışım gibi davrandı iğrençti ya ben hala sinirli olunca gulemiyom

Çok güldüm eşinin yorumuna erkek annesi olarak benim de her yerim büyüdü cinsiyetten bağımsız sanırım aklıma takıldı bizim sat’ımız senle aynı sen nasıl 20+4 oluyosun kız doktor gününü mü değiştirdi kaçırdım mı ben

Dün tetanoz olmuştum bütün gün ağrım olmadı havalı havalı gezdim beni etkilemiyo yaaa diye, akşam bi vurdu yatamadım üstüne asla, şu anda da hala ağrıyor

Dün tetanoz olmuştum bütün gün ağrım olmadı havalı havalı gezdim beni etkilemiyo yaaa diye, akşam bi vurdu yatamadım üstüne asla, şu anda da hala ağrıyor
Yaa ben kedi cizince tetanoz oldum hep böyle ağrı oluyor dediler o gün kesin çalışamam kötü olurum dedim hatta o gün hem kuduz hem tetonoz oldum öyle büyük bir ağrım yoktu sadece kolumu bı yere vurmusum gibi hafif bir agriydi kişiden kişiye değişiyor mu acaba bu ağrı olayı ya, ya da vuran hemşireyle mi alakalı acaba

Bence ağrı eşiğiyle alakalı bir durum ya. Ya da bünye bağışıklık meselesi. Hiç bilemedim ateş halsizlik falan yaşayanları da okudum bende yok mesela, sende de olmamış sanırım

Kızlar şundan kullanan var mı kiwi marka buharlı nenlendirici ? Memnun musunuz?

golden-snitch canım sen kullanıyor muydun bu markayı?

Eklentiler

• CB2E46A2-76AA-4717-BB78-3F0935F3499D.webp
    32 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar şundan kullanan var mı kiwi marka buharlı nenlendirici ? Memnun musunuz?

golden-snitch canım sen kullanıyor muydun bu markayı?
Yok canım kiwi almadım ben eşim araştırdı epeyi şunu aldık yorumlar da yüksek gayet nemlendiriyor sabah camı açarken camlarda görüyorum buharlaşmayi
Şu bizdeki :)

Bence ağrı eşiğiyle alakalı bir durum ya. Ya da bünye bağışıklık meselesi. Hiç bilemedim ateş halsizlik falan yaşayanları da okudum bende yok mesela, sende de olmamış sanırım
Ateş değil de halsizlik bı uyku hali oldu bende erkenden uyumustum ben kuduz mu yaptı tetanoz mu bilmiyorum ama

Asıl üslupsuz konuşma şekli insanı delirtiyor zaten. Saygılı şekilde sorsalar anlatsalar insanı kışkırtmayacaklar. Boşver

Tesekkurler ben de bakayım sabahları ıns zaten daha 16+ dayım ıns yakalarım

Hoşbuldum ozaman d vıt damla oldugu ıcın onu aksatmıyorum da multı bıgun alıosam bıgun almıyorum. Demır de suan kullanma ılerde değerin duserse bakarız demıstı doktorum. Bu gıdısımde sorucam ıns şu multı vıtamını. Pretenal lıfe kullanıyorum sızınkı ne acaba

Hoşbuldumm bende suyla hapı nasıl bırbırıne karıstırıyorum bellı degıl sanıyede yutmak ıcın burnumu tutmayı da denıyım

Kızlar çatlak için krem kullanıyormusunuz, lierac almıstım ama daha başlamadım,bepantol kullanıyorum ben dustan sonra sımdılık. bıde okudugum kadarıyla kozmetık filan kullanmıyorsunuz sanırım. Sampuan vs önerebilirmisinz, tum bakım urunlerınızı degıstırdınız mı. Hep temız ıcerıklı mı kullanıyorsunuz

Rica ederim Yeşil alan açıldıysa 18. Haftada falan başlarsınız anca. 2 hafta sonrasına alınıyor ona göre hesap edersiniz
Evet devlete gıtmıstım kontrole bıkere perıntolojıuı açtırmak ıcın,suan acık gorunuyor, çam sakura yeni oldugu ıcın oraya gıtmek ısterım bakalım

Gerçekten güzele benziyor canım. Sağlıkla kullanın. Bizim odamız aşırı aşırııı küçük bir de güneş görmüyor hani sizin camlarda buharlaşmayı görüyorum demişsin ya. Sence kiwi işimi görür mü. Ya da sizinki gibi güçlü bişey bizim odaya fazla mı gelir? Nem tutmaya rutubete yatkın biraz odamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…