- 10 Nisan 2019
- 701
- 1.080
- 113
Canım daha çok baştasın zor biliyorum ama takmaman gerek.Evet canım hepsini yapti birde daha anlatmadigim evlenmeden once yaptiklari da var.. ben bebeğimle ilgili hic konuşmuyordum dün konusu açıldı eşimde aldıklarımızi gösterdi..
Haklısınız canım hep benim eşim üzülmesin vs diye dusuncemden zaten bunları yaşıyorumtakmamam lazım..
Dün ben ağladıkça içimden tekme attı beni sever gibi yaptı hani dokundu karnıma geri çekildi çok garip bi andı.. haklısınız bir daha zaten kendime yazık etmicem
Kesinlikle öyle canım..aynen canım yazarsın böyle sürekli sinir bozan negatif enerji yayan insanlara hiç tahammül edemiyorum. Yine iyi sana denk gelmiş başkası olsa ağzının payını almıştı şimdiye bi daha da bisey diyemezdi
Kesinlikle..Canım daha çok baştasın zor biliyorum ama takmaman gerek.
Laf yetiştirmekte yorar bazen insanı.
Allah yardimcın olsun daha çocuk dogacak.
Asıl o zaman gör sen
Dişi cıkmadı saçı cıkmadı yürümedi
Kosmadı yedi yemedi.. çiş'i daha ögrenmedimi
Sütü daha birakmadımı.
etinmi yetmiyo ,sütünmü yetmiyo vs vss derkennn
ooooo
Bu yol uzun.
O sebeple bu tarz insanları degiştiremezsin çok zor.
Ancak kendi bakış acını degiştirebilirsin.
Ben bunu öğrendim hayattan.
T tweeetyyy canimm dualarim seninle ve bebeğine, Allah sizi birbirinize bağışlasın sağ salim kavuş yavruna inşallahKızlar T tweeetyyy i hepiniz tanıyorsunuz. Bugün doğuma alınacak tansiyon sıkıntısı vardı malum hatırlayanlarınız çıkacaktır. Hepinizden dua bekliyor bebeği ve kendi için. Hayalimizdeki o uzun kıvırcık saçlı bebişe ve annesine hepimiz dua edelim çabucak tez vakitte sağlıkla kavuşsunlar. İhtiyaçları olan tek şey dua. Hepimiz hamileyiz kimin duası kabul olur bilinmez. Lütfen eksik etmeyin dualarınızı
Evett.. Allahim onu ve bebeğini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Tam böyle konuların üstüne bu haberini görünce kötü oldum Allah büyük inanıyorum birbirlerine sağlıkla kavusacaklar
Yaa yukarda arkadaşın bahsettiği kişi tweeetty miymiş. Allah sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuştursun inşallahErken doğum sebebi tansiyon olmalı o halde ? Çok aşırı mı yükseldi noldu acaba
Yukarıdaki arkadaşın yazdığını görmeden yazmıştım arka arkaya gelmişiz. Tansiyon gebelik zehirlenmesi vs demişler bebek gelişmiyor kilo vs olarak haftası geride kalmış. Hastanede yatar öyle devam ettirir gebeliği diye umarken doğuma aldılar kadını demekki risk oluştu iyice.Bebeğine sağ salim kavuşur inşallah Allah yardımcıları olsun
Burada birbirimizi goremesek de arkadaş gibi olduk, tüm süreçlerimizi biliyor gibiyiz. Tanıdığımız birisi olunca görünce çok şaşırdım, üzüldüm. İnşallah hiç bir sıkıntı olmadan kavuşur yavrusunaYukarıdaki arkadaşın yazdığını görmeden yazmıştım arka arkaya gelmişiz. Tansiyon gebelik zehirlenmesi vs demişler bebek gelişmiyor kilo vs olarak haftası geride kalmış. Hastanede yatar öyle devam ettirir gebeliği diye umarken doğuma aldılar kadını demekki risk oluştu iyice.
Ay kızlar o doğuma giriş anını Şuan düşünüyorum da modum çok düşük ya çok üzgünüm yaşayan bilir derler ya Rabbim kimseye yaşatmasın
Kaç haftalıkmış acaba? Ciğer geliştirici iğne yapmışlardır zaten inşallah sorunsuz kavuşurlar bebeği ileYukarıdaki arkadaşın yazdığını görmeden yazmıştım arka arkaya gelmişiz. Tansiyon gebelik zehirlenmesi vs demişler bebek gelişmiyor kilo vs olarak haftası geride kalmış. Hastanede yatar öyle devam ettirir gebeliği diye umarken doğuma aldılar kadını demekki risk oluştu iyice.
Ay kızlar o doğuma giriş anını Şuan düşünüyorum da modum çok düşük ya çok üzgünüm yaşayan bilir derler ya Rabbim kimseye yaşatmasın
28 haftalık canım. İnşallahKaç haftalıkmış acaba? Ciğer geliştirici iğne yapmışlardır zaten inşallah sorunsuz kavuşurlar bebeği ile
Aynen canım böyle görmesekte birbirimizi bişeyler paylaşıyoruz hatta süreçlerimiz itibariyle birbirimizi en iyi anlayalarız. Rabbim yardım etsin inşallah tez vakitte kavuşsunlar güzel kızıylaBurada birbirimizi goremesek de arkadaş gibi olduk, tüm süreçlerimizi biliyor gibiyiz. Tanıdığımız birisi olunca görünce çok şaşırdım, üzüldüm. İnşallah hiç bir sıkıntı olmadan kavuşur yavrusunabugünleri unutturacak güzel günler hemencecik gelir inşallah gerçekten çok zor bir durum Allah yaşatmasın kimseye Cansu'ya da güç kuvvet versin inşallah hamilelerin duası kabul olur derler, bir sürü hamileyiz burada dualarımız kabul olur inşallah
28 haftalık ama bebek 28 hafta ile uyumlu değil canım kilo alımı yavaşlamış 24-25 hafta civarı en son 700 gram filandı bebek. Ciğer geliştirici 1 doz geçen haftalarda yapılmış o etki eder inşallah 2-3 doz yapsalardı keşke. Sağlıklı olsun ciğerleri çabuk toparlasın da kilo alımını beklesin kuvezde tek dert o olsun yani ozaman tez vakitte sağlıkla kavuşur inşallahKaç haftalıkmış acaba? Ciğer geliştirici iğne yapmışlardır zaten inşallah sorunsuz kavuşurlar bebeği ile
Mesajları gördüğümdendir canım sıkkın ya umarım her şey yolunda gidiyordur inşallah sağlıkla bebeğine kavuşurAynen canım böyle görmesekte birbirimizi bişeyler paylaşıyoruz hatta süreçlerimiz itibariyle birbirimizi en iyi anlayalarız. Rabbim yardım etsin inşallah tez vakitte kavuşsunlar güzel kızıyla
28 haftalık ama bebek 28 hafta ile uyumlu değil canım kilo alımı yavaşlamış 24-25 hafta civarı en son 700 gram filandı bebek. Ciğer geliştirici 1 doz geçen haftalarda yapılmış o etki eder inşallah 2-3 doz yapsalardı keşke. Sağlıklı olsun ciğerleri çabuk toparlasın da kilo alımını beklesin kuvezde tek dert o olsun yani ozaman tez vakitte sağlıkla kavuşur inşallah
Canım böyle erken doğumlarda sanırım annenin panik olmaması için tamamen bayıltabiliyolarmış. O narkoz ve yaşadıkları da sanırım bu gece bi uykulu bir ayık geçirmesine sebep olabilir. Bir de yoğun bakımda tutuyorlarmış böyle durumlarda birisi dedi. Öyle olunca da telefonu eline alması mümkün olmuyor. İnşallah yarın öbür gün iyi olur sa haber alırız.
İnşallah ikisi de iyidirCanım böyle erken doğumlarda sanırım annenin panik olmaması için tamamen bayıltabiliyolarmış. O narkoz ve yaşadıkları da sanırım bu gece bi uykulu bir ayık geçirmesine sebep olabilir. Bir de yoğun bakımda tutuyorlarmış böyle durumlarda birisi dedi. Öyle olunca da telefonu eline alması mümkün olmuyor. İnşallah yarın öbür gün iyi olur sa haber alırız.
Tum dualarimiz seninle T tweeetyyy . saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim.unuttursun tum zorluklariBurada birbirimizi goremesek de arkadaş gibi olduk, tüm süreçlerimizi biliyor gibiyiz. Tanıdığımız birisi olunca görünce çok şaşırdım, üzüldüm. İnşallah hiç bir sıkıntı olmadan kavuşur yavrusunabugünleri unutturacak güzel günler hemencecik gelir inşallah gerçekten çok zor bir durum Allah yaşatmasın kimseye Cansu'ya da güç kuvvet versin inşallah hamilelerin duası kabul olur derler, bir sürü hamileyiz burada dualarımız kabul olur inşallah
Çok üzüldüm,çok zor bir durum..Rabbim bebeğini ona bağışlasın,ikisine de sağlık sıhhat ve dayanma gücü versin inşallah...Aynen canım böyle görmesekte birbirimizi bişeyler paylaşıyoruz hatta süreçlerimiz itibariyle birbirimizi en iyi anlayalarız. Rabbim yardım etsin inşallah tez vakitte kavuşsunlar güzel kızıyla
28 haftalık ama bebek 28 hafta ile uyumlu değil canım kilo alımı yavaşlamış 24-25 hafta civarı en son 700 gram filandı bebek. Ciğer geliştirici 1 doz geçen haftalarda yapılmış o etki eder inşallah 2-3 doz yapsalardı keşke. Sağlıklı olsun ciğerleri çabuk toparlasın da kilo alımını beklesin kuvezde tek dert o olsun yani ozaman tez vakitte sağlıkla kavuşur inşallah
Aaa neden doguma aldılar nasıl peki şimdi acabaKızlar T tweeetyyy i hepiniz tanıyorsunuz. Bugün doğuma alınacak tansiyon sıkıntısı vardı malum hatırlayanlarınız çıkacaktır. Hepinizden dua bekliyor bebeği ve kendi için. Hayalimizdeki o uzun kıvırcık saçlı bebişe ve annesine hepimiz dua edelim çabucak tez vakitte sağlıkla kavuşsunlar. İhtiyaçları olan tek şey dua. Hepimiz hamileyiz kimin duası kabul olur bilinmez. Lütfen eksik etmeyin dualarınızı
Aynen canım bana da öyle yapmışlardı bende üniversite de doğurmuştum. Önce belden iğne yapıp bi kaç dakika beklediler doktorlar vs hazır olunca oksijen vercez sakin ol diyip bişeyler yaptılar gerisini hatırlamıyorum. Bi gözümü açtığımda kuvezde bebeğimi hızlıca geçirdiler geri uyudum bi gözümü açtığımda kapatmaya dikişe geçmişlerdi tekrar geri uyudum anlık anlık hatırlıyorum. Ama o konuşmalar bebeğin çıkarılış anı hiç bişey yok uyutmuşlar o ara işte. Bi doğumhaneden yoğunbakıma alınırken ailemi gördüm bebeği sordum yine geri uyumuşum. Bi arkadaşımın beyninde problem vardı nöroloji doktoru vs girmişti doğuma riskliydi yani ona da aynı şeyi söyleyip aynı şekilde yapmışlar.Canım böyle erken doğumlarda sanırım annenin panik olmaması için tamamen bayıltabiliyolarmış. O narkoz ve yaşadıkları da sanırım bu gece bi uykulu bir ayık geçirmesine sebep olabilir. Bir de yoğun bakımda tutuyorlarmış böyle durumlarda birisi dedi. Öyle olunca da telefonu eline alması mümkün olmuyor. İnşallah yarın öbür gün iyi olur sa haber alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?