2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım daha çok baştasın zor biliyorum ama takmaman gerek.
Laf yetiştirmekte yorar bazen insanı.
Allah yardimcın olsun daha çocuk dogacak.
Asıl o zaman gör sen
Dişi cıkmadı saçı cıkmadı yürümedi
Kosmadı yedi yemedi.. çiş'i daha ögrenmedimi
Sütü daha birakmadımı.

etinmi yetmiyo ,sütünmü yetmiyo vs vss derkennn
ooooo
Bu yol uzun.
O sebeple bu tarz insanları degiştiremezsin çok zor.
Ancak kendi bakış acını degiştirebilirsin.

Ben bunu öğrendim hayattan.

Kesinlikle öyle canım..
Allah razı olsun en azından kafam rahatladı

Kesinlikle..
Asıl iş birde doğduktan sonra diyorsun
Allah razı olsun canım yazdıkların hayat tecrübesi dikkate alacagim

T tweeetyyy canimm dualarim seninle ve bebeğine, Allah sizi birbirinize bağışlasın sağ salim kavuş yavruna inşallah

Yaa yukarda arkadaşın bahsettiği kişi tweeetty miymiş. Allah sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuştursun inşallah Erken doğum sebebi tansiyon olmalı o halde ? Çok aşırı mı yükseldi noldu acaba

Bebeğine sağ salim kavuşur inşallah Allah yardımcıları olsun
Yukarıdaki arkadaşın yazdığını görmeden yazmıştım arka arkaya gelmişiz. Tansiyon gebelik zehirlenmesi vs demişler bebek gelişmiyor kilo vs olarak haftası geride kalmış. Hastanede yatar öyle devam ettirir gebeliği diye umarken doğuma aldılar kadını demekki risk oluştu iyice.
Ay kızlar o doğuma giriş anını Şuan düşünüyorum da modum çok düşük ya çok üzgünüm yaşayan bilir derler ya Rabbim kimseye yaşatmasın

Burada birbirimizi goremesek de arkadaş gibi olduk, tüm süreçlerimizi biliyor gibiyiz. Tanıdığımız birisi olunca görünce çok şaşırdım, üzüldüm. İnşallah hiç bir sıkıntı olmadan kavuşur yavrusuna bugünleri unutturacak güzel günler hemencecik gelir inşallah gerçekten çok zor bir durum Allah yaşatmasın kimseye Cansu'ya da güç kuvvet versin inşallah hamilelerin duası kabul olur derler, bir sürü hamileyiz burada dualarımız kabul olur inşallah

Kaç haftalıkmış acaba? Ciğer geliştirici iğne yapmışlardır zaten inşallah sorunsuz kavuşurlar bebeği ile

Canım benim çok dua ettim Rabbim sizi birbirinize bağışlasın sanada güç versin inşallah aklım hep sende T tweeetyyy

Aynen canım böyle görmesekte birbirimizi bişeyler paylaşıyoruz hatta süreçlerimiz itibariyle birbirimizi en iyi anlayalarız. Rabbim yardım etsin inşallah tez vakitte kavuşsunlar güzel kızıyla
Kaç haftalıkmış acaba? Ciğer geliştirici iğne yapmışlardır zaten inşallah sorunsuz kavuşurlar bebeği ile
28 haftalık ama bebek 28 hafta ile uyumlu değil canım kilo alımı yavaşlamış 24-25 hafta civarı en son 700 gram filandı bebek. Ciğer geliştirici 1 doz geçen haftalarda yapılmış o etki eder inşallah 2-3 doz yapsalardı keşke. Sağlıklı olsun ciğerleri çabuk toparlasın da kilo alımını beklesin kuvezde tek dert o olsun yani ozaman tez vakitte sağlıkla kavuşur inşallah

Mesajları gördüğümdendir canım sıkkın ya umarım her şey yolunda gidiyordur inşallah sağlıkla bebeğine kavuşur Cansu’yla iletişimi olan varsa bize de yazsın aklım sende kaldı T tweeetyyy

Canım böyle erken doğumlarda sanırım annenin panik olmaması için tamamen bayıltabiliyolarmış. O narkoz ve yaşadıkları da sanırım bu gece bi uykulu bir ayık geçirmesine sebep olabilir. Bir de yoğun bakımda tutuyorlarmış böyle durumlarda birisi dedi. Öyle olunca da telefonu eline alması mümkün olmuyor. İnşallah yarın öbür gün iyi olur sa haber alırız.

İnşallah ikisi de iyidir

Tum dualarimiz seninle T tweeetyyy . saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim.unuttursun tum zorluklari

Çok üzüldüm,çok zor bir durum..Rabbim bebeğini ona bağışlasın,ikisine de sağlık sıhhat ve dayanma gücü versin inşallah...

T tweeetyyy inşallah erken de olsa sen de bebeğin de sağlıkla dönersiniz güzel haber bekliyor olacağız senden çok çok merak ettim gerçekten dualarımız seninle

Aaa neden doguma aldılar nasıl peki şimdi acaba Tweeetyy şimdi nasılsın canım

Aynen canım bana da öyle yapmışlardı bende üniversite de doğurmuştum. Önce belden iğne yapıp bi kaç dakika beklediler doktorlar vs hazır olunca oksijen vercez sakin ol diyip bişeyler yaptılar gerisini hatırlamıyorum. Bi gözümü açtığımda kuvezde bebeğimi hızlıca geçirdiler geri uyudum bi gözümü açtığımda kapatmaya dikişe geçmişlerdi tekrar geri uyudum anlık anlık hatırlıyorum. Ama o konuşmalar bebeğin çıkarılış anı hiç bişey yok uyutmuşlar o ara işte. Bi doğumhaneden yoğunbakıma alınırken ailemi gördüm bebeği sordum yine geri uyumuşum. Bi arkadaşımın beyninde problem vardı nöroloji doktoru vs girmişti doğuma riskliydi yani ona da aynı şeyi söyleyip aynı şekilde yapmışlar.
Zaten yoğunbakıma alındıysa ki üniversite hastanelerinde genel olarak alınıyor zaman geçmez uyumazsa. Birsürü kadın yatıyor yanlarında bebekleri o an yanında bebeğin olmuyor üstelik haber de alamıyorsun telefon yok herhangi bi yakının giremiyor bilgi yok bebek ne durumda hiç bişeyden haberin yok. Gerçekten kabus gibi. Rabbim inşallah Cansu’nun karşısına iyi insanlar çıkarsın güzel düzgün bilgiler versinler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…