- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Rabbim yardım ediyor şükür o süreç zor ama film şeridi gibi geliyor sonradan insanın gözünün önüne. Allah kimseye yaşatmasın inşallah hepimiz sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım en büyük duam bu Rabbim kuvez kapılarında bekletmesin kimseyiAhh yavrum benim senin de yaşadıkların çok zor Allah kötü olan her şeyi unuttursun inşallah
Bebeklerimiz için güçlü olmak zorundayız Cansu da atlatacak biz anlayamayız en fazla tahmin edebiliriz ama onu en iyi sen anlarsın
amin canım inşallah. Şimdilik görüyor ya o bile önemli. İnsan yeterki iyi olsunda diye düşünüp görmesemde kucağıma almasamda olur diyor öyle bi psikolojiaynen kuzu bebek stabillediğinde kanguruya başlanır aslında özellerde direkt başlanıyor kanguruya ama devlette bu mümkün değil malesef,iyi olmalarına çok sevindim Allah yardımcıları olsun
Çok sevindim yaa çok garip olmuştum erken doğumdan hep korkarım şükürler olsun iyilermişKızlar Cansu iyiymiş şükür bebekte iyiymiş görmemiş henüz. Süt sağmaya çalışıyormuş
Zor olur 1 ay öncesinden aldım tıp a o da tamamen şansa doktor sekreterlerin numarasını verdi onları arayarak aldım şimdi 15 ini bekliyorumKızlar detaylı ultrason için 12 ocağa randevu bulabildim full dolu nakit 2500 kartla 2800 müş. Özeller bile doluysa böyle devlette randevu aradığımı düşünmüyorum asla bulamazmışım zaten
Ben taa 12 haftalıkken almıştım o zaman bile epeyi doluyduKızlar detaylı ultrason için 12 ocağa randevu bulabildim full dolu nakit 2500 kartla 2800 müş. Özeller bile doluysa böyle devlette randevu aradığımı düşünmüyorum asla bulamazmışım zaten
Devlette önce kadın doğuma gitmek gerekiyomuş sanırım, ona bile randevu bulamadım ben. Özelde gideceğim doktor da haftasonu istedim diye en erken 20 ocağa veriyordu ben de haftaiçi olsun dedim 9 ocakta gidicem. Kart geçmiyor, 3000 tl nakitKızlar detaylı ultrason için 12 ocağa randevu bulabildim full dolu nakit 2500 kartla 2800 müş. Özeller bile doluysa böyle devlette randevu aradığımı düşünmüyorum asla bulamazmışım zaten
Ay şansına gelmiş vallahi maşallah 15 inde kaç haftalık olcanZor olur 1 ay öncesinden aldım tıp a o da tamamen şansa doktor sekreterlerin numarasını verdi onları arayarak aldım şimdi 15 ini bekliyorum
benim 12 haftalıkken doğru düzgün işte bunla devam ederim dediğim doktorum da yoktu ki yönlendirsin bide senin doktor iyi ta ozamandan söyledi benim daha geçen son kontrolde söyledi şuraya git buraya git diye aklıda bi karış havadaBen taa 12 haftalıkken almıştım o zaman bile epeyi doluydu
ay seninkine göre benim doktor iyi fiyat vermiş ozamanDevlette önce kadın doğuma gitmek gerekiyomuş sanırım, ona bile randevu bulamadım ben. Özelde gideceğim doktor da haftasonu istedim diye en erken 20 ocağa veriyordu ben de haftaiçi olsun dedim 9 ocakta gidicem. Kart geçmiyor, 3000 tl nakitAllah hepimizin yardımcısı olsun.
İyi bari bulabildin ya boşver güzel haberlerle gel inşallahAy şansına gelmiş vallahi maşallah 15 inde kaç haftalık olcan
benim 12 haftalıkken doğru düzgün işte bunla devam ederim dediğim doktorum da yoktu ki yönlendirsin bide senin doktor iyi ta ozamandan söyledi benim daha geçen son kontrolde söyledi şuraya git buraya git diye aklıda bi karış havada
ay seninkine göre benim doktor iyi fiyat vermiş ozaman9 ocakta kaç haftalık olcan 20 ocağa randevu verirken detaylı vakti geçmiş olmucakmıydı
Laftan anlamaz veya başka moda geçer.. Artık ne yapacağımı bilmiyorum ama direkt suratına karşı niye olumsuz konuşup duruyorsun dicem bir hamileye dememesi gerekiyor.. Dün en basiti Cansunun olayı çok etkiledi beni.. Allah kimsenin başına vermesinbence soru sorsanz da anlamaz anlamsız cevaplar verıp bıde uste cıkmaya calısabılır. benım de etrafımda malesef bu konuda olmasa da baska konularda yerlı yersız konusan ınsanlar var. Oan bazen beklemedıgı ıcın ınsan cevap veremıyor sonra ıcıne dert oluyor. hatta bazen oan takmıyorum bosver desın dıyorum sonra eve gelınce niye cevap vermedım dıye hayıflanıyorum. Ama oan oyle olumsuz yorumun ustune boyle konusmanın hıc uygun olmadıgını sızı de kotu etkıledıgını hatta dini duyguları onemseyen bırıyse hayırlı konusmayla alakalı bırcok hadıs oldugunu soyleyebılırsınız.
23. Hafta olacak 15 indeAy şansına gelmiş vallahi maşallah 15 inde kaç haftalık olcan
benim 12 haftalıkken doğru düzgün işte bunla devam ederim dediğim doktorum da yoktu ki yönlendirsin bide senin doktor iyi ta ozamandan söyledi benim daha geçen son kontrolde söyledi şuraya git buraya git diye aklıda bi karış havada
ay seninkine göre benim doktor iyi fiyat vermiş ozaman9 ocakta kaç haftalık olcan 20 ocağa randevu verirken detaylı vakti geçmiş olmucakmıydı
Sende son durumlar ne canimİyi bari bulabildin ya boşver güzel haberlerle gel inşallah
Amin inşallah canımİyi bari bulabildin ya boşver güzel haberlerle gel inşallah
arada tam bacağın o kesiştiği yerde bende de ağrı oluyor ama okadar uzun sürmüyor. Dinlenmeylede geçmiyor mu ? Bu arada dün seni aradım adını da bulamadım naptın bebişi hissediyomusun artıkİyi günler herkese birkaç gündür vardı ama bu sabah kalktığımda iyice artmış şekilde çatı ağrısı yaşıyorum yani galiba çatı ağrısı tam bacak arası ile vajina kenarı gibi biryerde yuruyemiyorum nerdeyse ne yapmam lazım hafiflemesi için
Canım bence icinden geldiği gibi konuş alınır kırılır bilmem ne deme hiç. Madem o sana bu şekilde davranıyor sen de aynı şekilde cevap ver. Hamile olan sensin daha kırılgan olan, hormonlari artmış olan sensin bir zahmet ona göre davransın. Davranmiyorsa da sen de gereğini yap bence, herkes haddini bilsin. Bu süreçte huzurlu olmak gerekirken böyle gereksiz gereksiz laflarla hiç kendini üzme boşver sen bebisine odaklanLaftan anlamaz veya başka moda geçer.. Artık ne yapacağımı bilmiyorum ama direkt suratına karşı niye olumsuz konuşup duruyorsun dicem bir hamileye dememesi gerekiyor.. Dün en basiti Cansunun olayı çok etkiledi beni.. Allah kimsenin başına vermesin
E benim doktor ısrarla 21+0 21+6 haftası arası olsun dedi panikletti beni. Bende o haftaya randevu bulcam diye çatladım. Kızımda da 20 haftalıkken gitmişim süresi öyle diye düşündüm23. Hafta olacak 15 inde
Yok kuzum 20-23 haftalar 24 de kalmasın dedi doktor ikisinde aynı şeyi dedi perinatologa da sordumE benim doktor ısrarla 21+0 21+6 haftası arası olsun dedi panikletti beni. Bende o haftaya randevu bulcam diye çatladım. Kızımda da 20 haftalıkken gitmişim süresi öyle diye düşündüm
Kesinlikle canım çok haklısınız..Canım bence icinden geldiği gibi konuş alınır kırılır bilmem ne deme hiç. Madem o sana bu şekilde davranıyor sen de aynı şekilde cevap ver. Hamile olan sensin daha kırılgan olan, hormonlari artmış olan sensin bir zahmet ona göre davransın. Davranmiyorsa da sen de gereğini yap bence, herkes haddini bilsin. Bu süreçte huzurlu olmak gerekirken böyle gereksiz gereksiz laflarla hiç kendini üzme boşver sen bebisine odaklan
24.haftada tekrar çağırdı beni perinatolog demek ki son şeyler 24te belli oluyor ki ben 22. Haftada gitmiştimYok kuzum 20-23 haftalar 24 de kalmasın dedi doktor ikisinde aynı şeyi dedi perinatologa da sordum
Ben artık minnak burundan ötürü üzüldüğüm kısmı kapattım canım, nasıl olsa doguracagim bu bebisi gönlümü ferah tutayım dedim, yakınlarımla konuştuğumda hepsi bir şey yaşamış neredeyse hepsine de önerilmiş amniyosentez fetal dna vs. maşallah bakınca tüm bebisler de sağlıklı. Ben de gönlümü ferah tutmaya karar verdim. Başka organlarında bir şey görülmediği için biraz daha rahatım inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrukusumaSende son durumlar ne canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?