2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayyy ben de geçmişte oldu sandım. Ne alaka o zaman tövbe yarabbim.. Hepimize sağlıklı bebişli yıllar olsun canım

Tamam onun olumsuz konuşmasıyla olumsuz şeyler yaşayacaksın anlamına gelmez ama heyecanla bebeğini bekleyen hamile birine de sürekli yaşamazsa bilmem ne olursa diye de konuşulmaz yazık yani. Merak ediyorum bakalım sorduğunda ne diyecek. Kesin sizin için diyorum kötü bişeyden değil dicektir

Günaydın kızlar yutkunurken geçmeyen bir boğaz ağrım var sanırm faranjit oldum akgünlük sakızı iyi geliyormuş zararı varmıdır bilginiz var mı?

Kızlar bebişin odası için şu takımı beğendim ama yatak çok mı hantal sizce

Eklentiler

• IMG_3168.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 62
Yüzde yüz hatta her şeye hazırlıklı olun bilmem ne siz üzülmeyin diye diyorum diyecek.. gerçekten hamile birine denmez.. Her an bir sorun ortaya çıkabiliyor ve o öyle olumsuz dediklerini beynin bir köşesinde kaldığı için gerçekten insan kendisini yipratiyor..
Bit dahakine niye sorcam buraya yazarim

Ah analarımızın rahatlatıcı etkisi de olmasa napardık valla iyiki varlar
valla sırf ütü için yeni taşındığım evin bi odasını çamaşır odası yaptım ütü masamı açtım çocuktan vakit buldukça fişe takıp iki parça ütülüyorum sonra gidip çocuğa bakıyorum ütü masanın boyu okadar kısalıyorsa çok iyi valla benim eskisi öyleydi oturduğum yerden yapıyodum kırılınca yeni aldım o okadar kısalmıyor yukarda kalıyor mecbur ayakta yapıyorum naptın bittimi ütüler

Dün bile seni böyle ağlatan bi insan hiç bişeyinde yanında olmayı haketmiyor. Sende ısrarla bunu takıp bide üstüne ağlıyorsun. Bu kadın senin balayını bile burnundan getirmedi mi daha yeni hamileyken 6 aylık olana kadar bişey almayın ne olur ne olmaz demedi mi. Sen hala niye bukadını takıyorsun bebeğine günah sen ağlayınca oda hissediyor. Şimdi bebek 6 aylık oldu yine burun kıvırma yine bi kötüyü çağırma durumları. Ben senin yerinde olsam bırak laf sokmayı yada açık açık konuşmayı ne aldığım eşyaları gösteririm ne bebeğimle alakalı konuşurum. Sende biliyorsun bu kadın konuşmaylada anlamıcak.

Ayyy ben de geçmişte oldu sandım. Ne alaka o zaman tövbe yarabbim.. Hepimize sağlıklı bebişli yıllar olsun canım
Ay yok kendisi mi ne yaşamış zamanında kv nin. Bide bizimkine 6 aydan önce bişey alma yaşayıp yaşamıcağı belli değil diyip kendi kızı 7 aylık doğurmuş. Yani tecrübesi evet vardır ama insan herzaman kötü tecrübeleri duymak o korkuyla yaşamak istemiyor yani zaten yeterince diken üstündeyiz hepimiz. Yaşanacak bişey varsa önüne geçilmiyor ama insan iyiyi duymak iyiyi çağırmak istiyor. Kv si değişik bi kadın

Evet canım hepsini yapti birde daha anlatmadigim evlenmeden once yaptiklari da var.. ben bebeğimle ilgili hic konuşmuyordum dün konusu açıldı eşimde aldıklarımızi gösterdi..
Haklısınız canım hep benim eşim üzülmesin vs diye dusuncemden zaten bunları yaşıyorum takmamam lazım..
Dün ben ağladıkça içimden tekme attı beni sever gibi yaptı hani dokundu karnıma geri çekildi çok garip bi andı.. haklısınız bir daha zaten kendime yazık etmicem

Kızlar T tweeetyyy i hepiniz tanıyorsunuz. Bugün doğuma alınacak tansiyon sıkıntısı vardı malum hatırlayanlarınız çıkacaktır. Hepinizden dua bekliyor bebeği ve kendi için. Hayalimizdeki o uzun kıvırcık saçlı bebişe ve annesine hepimiz dua edelim çabucak tez vakitte sağlıkla kavuşsunlar. İhtiyaçları olan tek şey dua. Hepimiz hamileyiz kimin duası kabul olur bilinmez. Lütfen eksik etmeyin dualarınızı

Evett.. Allahim onu ve bebeğini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Tam böyle konuların üstüne bu haberini görünce kötü oldum Allah büyük inanıyorum birbirlerine sağlıkla kavusacaklar

Bebeğine sağ salim kavuşur inşallah Allah yardımcıları olsun

Merhaba v15 alacağım ama sürekli tetiğe basmak zor oluyor mu acaba?
Ben gen5 Prusya Mavisi aldım canım tetik vs gibi sorunlar yok. Dügmeyle calisiyor.
Ama kola biraz ağır gelebilir. 3 bucuk kiloymuş.
Aslında ilk dikey süpürge deneyimim.
Evet halı ve yatak koltuk vs gibi konularda başarılı.
Ama benim gibi Tek süpürgeyle her yeri halleden birine biraz garip geldi.
Alışırım umarım.
Parkeleri süpüren isiklı başlıgıda bana biraz oyuncak gibi geldi. Hatta hiç çekmiyormuş gibi bi his veriyor.
Sağa sola carpıp kırılacak gibi.

Haliları süpüren başlık iyi ama baya sesli Matkap gibi bi ses çıkarıyor. Onun dışında sorun yok.

Ama en son çıkan modeli buysa öncekileri cidden pek düşünemedim.

Bana nedense biraz adı duyulmuş ürün o sebeple popüler olmuş gibi geldi.
Tabi bu benim fikrim. Çok begenenlerde olabiliyor. Bende ona binaen almistım.

Tabiki de bitmedi çünkü daha başlamadım

aynen canım yazarsın böyle sürekli sinir bozan negatif enerji yayan insanlara hiç tahammül edemiyorum. Yine iyi sana denk gelmiş başkası olsa ağzının payını almıştı şimdiye bi daha da bisey diyemezdi

Yaa yukarda arkadaşın bahsettiği kişi tweeetty miymiş. Allah sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuştursun inşallah Erken doğum sebebi tansiyon olmalı o halde ? Çok aşırı mı yükseldi noldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…