- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.469
- 63
Ayyy ben de geçmişte oldu sandım. Ne alaka o zaman tövbe yarabbim.. Hepimize sağlıklı bebişli yıllar olsun canımNe yaptığı belli değil ağzında sürekli üstü kapalı ya ölürse düşüncesi en basiti 6.aya kadar kıyafet vs almayın ne olur ne olmaz dedi.. sanki bebek 6.aya geldiğinde yaşama garantisi alıyor bir ömür hemde cahille uğraşmak çok zor
Gerçekten dipteyiz bir de insanların saçma sapan laflarıyla uğraşıyoruz sağol cankmbu arada mutlu senelerin olsun
Kayipta yok neyin kafası anlamıyorum tövbe tövbe kimyasal düşük yaptigimi bilmiyor.. aynen canım çok haklısın bana o an bir saflık geliyor hiç ummayinca heralde bir dahaki seferlere aklımda olacak
Bu arada mutlu senelerin olsun
Tamam onun olumsuz konuşmasıyla olumsuz şeyler yaşayacaksın anlamına gelmez ama heyecanla bebeğini bekleyen hamile birine de sürekli yaşamazsa bilmem ne olursa diye de konuşulmaz yazık yani. Merak ediyorum bakalım sorduğunda ne diyecek. Kesin sizin için diyorum kötü bişeyden değil dicektirÇok haklısın canım benim safligima denk geliyo o an hep bi cevap verme peşinde oluyorumbundan sonra direkt sorcam bakalım ne diyecek
Evet esimlede bu yüzden sorun yaşadım sen niye hiç bebegimizi korumuyorsun vs diyedediklerimizi yapicam
Yüzde yüz hatta her şeye hazırlıklı olun bilmem ne siz üzülmeyin diye diyorum diyecek.. gerçekten hamile birine denmez.. Her an bir sorun ortaya çıkabiliyor ve o öyle olumsuz dediklerini beynin bir köşesinde kaldığı için gerçekten insan kendisini yipratiyor..Tamam onun olumsuz konuşmasıyla olumsuz şeyler yaşayacaksın anlamına gelmez ama heyecanla bebeğini bekleyen hamile birine de sürekli yaşamazsa bilmem ne olursa diye de konuşulmaz yazık yani. Merak ediyorum bakalım sorduğunda ne diyecek. Kesin sizin için diyorum kötü bişeyden değil dicektir
Güzel bence ama ilk aylar bebegin yanında olması gerekiyormus 2 saate bazen 1 saate bir emziriyormusuz onu göz önüne alarak alKızlar bebişin odası için şu takımı beğendim ama yatak çok mı hantal sizce
Ah analarımızın rahatlatıcı etkisi de olmasa napardık valla iyiki varlarayy ben de geçen nöbette hapşırdım ve altıma işedim o kadar kötü hissettim ki,ağladım sonra,ama şuan gülerek hatırlıyorum annemle konuştuğumuzda içimi en çok annem rahatlatıyor,ne doktorlar ne tıp kitapları kızlar annemin bana normal deyişi ikna ediyor sadece,kaç yıllık ebesin diye dalga geçiyor o da,istediğiniz kadar işin ehli olun işin içinde öyle olmuyomuş bunu da öğrendim bu yaşımda
valla sırf ütü için yeni taşındığım evin bi odasını çamaşır odası yaptımEşimde ve annem de öyle diyor, evin işi bitmez boşver kursu bırakma diyolarbazı günler enerji gelince yapıveriyorum ama bende de en sevmediğim ütü. Bir haftadır sepette ütülenmeyi bekleyen çamaşırlar geldi aklıma neyse dur koltukta ya da sandalye de oturarak yaparım artık
1.sayfadan bakabilirsin veya ismimizin aşağısında yazan hamilelik imzasından canım senin için daha kolay olurKacinci haftadasiniz bende 20+2 oldum da üst yazışmaları çok okuyamadım
Dün bile seni böyle ağlatan bi insan hiç bişeyinde yanında olmayı haketmiyor. Sende ısrarla bunu takıp bide üstüne ağlıyorsun. Bu kadın senin balayını bile burnundan getirmedi mi daha yeni hamileyken 6 aylık olana kadar bişey almayın ne olur ne olmaz demedi mi. Sen hala niye bukadını takıyorsun bebeğine günah sen ağlayınca oda hissediyor. Şimdi bebek 6 aylık oldu yine burun kıvırma yine bi kötüyü çağırma durumları. Ben senin yerinde olsam bırak laf sokmayı yada açık açık konuşmayı ne aldığım eşyaları gösteririm ne bebeğimle alakalı konuşurum. Sende biliyorsun bu kadın konuşmaylada anlamıcak.Eşimde diyor ki dua etti ben dua etmeyle gerçeği algilayabiliyorum dedim.. Bir insan dua ederken dua ederken de olumsuzluktan bahsetmez sağlıkla Allah kucağına almayı nasip etsin der bol su iç der ne bileyim kendine dikkat et bebegin zarar görmesin bebeğine bir şey olmasın çok koru onu vs vs der ama tutupta üstü kapalı sürekli ölümü konuşulması çok zoruma gidiyor evin bir köşesine geçtim ağlıyorum şuan o kadar iyi değilim ki bıktım artık bu muameleden.. kızı gibi görmüyor zaten görse hayatta demezdi
Ay yok kendisi mi ne yaşamış zamanında kv nin. Bide bizimkine 6 aydan önce bişey alma yaşayıp yaşamıcağı belli değil diyip kendi kızı 7 aylık doğurmuş. Yani tecrübesi evet vardır ama insan herzaman kötü tecrübeleri duymak o korkuyla yaşamak istemiyor yani zaten yeterince diken üstündeyiz hepimiz. Yaşanacak bişey varsa önüne geçilmiyor ama insan iyiyi duymak iyiyi çağırmak istiyor. Kv si değişik bi kadınAyyy ben de geçmişte oldu sandım. Ne alaka o zaman tövbe yarabbim.. Hepimize sağlıklı bebişli yıllar olsun canım
Evet canım hepsini yapti birde daha anlatmadigim evlenmeden once yaptiklari da var.. ben bebeğimle ilgili hic konuşmuyordum dün konusu açıldı eşimde aldıklarımızi gösterdi..Dün bile seni böyle ağlatan bi insan hiç bişeyinde yanında olmayı haketmiyor. Sende ısrarla bunu takıp bide üstüne ağlıyorsun. Bu kadın senin balayını bile burnundan getirmedi mi daha yeni hamileyken 6 aylık olana kadar bişey almayın ne olur ne olmaz demedi mi. Sen hala niye bukadını takıyorsun bebeğine günah sen ağlayınca oda hissediyor. Şimdi bebek 6 aylık oldu yine burun kıvırma yine bi kötüyü çağırma durumları. Ben senin yerinde olsam bırak laf sokmayı yada açık açık konuşmayı ne aldığım eşyaları gösteririm ne bebeğimle alakalı konuşurum. Sende biliyorsun bu kadın konuşmaylada anlamıcak.
Evett.. Allahim onu ve bebeğini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Kızlar T tweeetyyy i hepiniz tanıyorsunuz. Bugün doğuma alınacak tansiyon sıkıntısı vardı malum hatırlayanlarınız çıkacaktır. Hepinizden dua bekliyor bebeği ve kendi için. Hayalimizdeki o uzun kıvırcık saçlı bebişe ve annesine hepimiz dua edelim çabucak tez vakitte sağlıkla kavuşsunlar. İhtiyaçları olan tek şey dua. Hepimiz hamileyiz kimin duası kabul olur bilinmez. Lütfen eksik etmeyin dualarınızı
Bebeğine sağ salim kavuşur inşallah Allah yardımcıları olsunKızlar T tweeetyyy i hepiniz tanıyorsunuz. Bugün doğuma alınacak tansiyon sıkıntısı vardı malum hatırlayanlarınız çıkacaktır. Hepinizden dua bekliyor bebeği ve kendi için. Hayalimizdeki o uzun kıvırcık saçlı bebişe ve annesine hepimiz dua edelim çabucak tez vakitte sağlıkla kavuşsunlar. İhtiyaçları olan tek şey dua. Hepimiz hamileyiz kimin duası kabul olur bilinmez. Lütfen eksik etmeyin dualarınızı
Ben gen5 Prusya Mavisi aldım canım tetik vs gibi sorunlar yok. Dügmeyle calisiyor.Merhaba v15 alacağım ama sürekli tetiğe basmak zor oluyor mu acaba?
Tabiki de bitmedi çünkü daha başlamadımAh analarımızın rahatlatıcı etkisi de olmasa napardık valla iyiki varlar
valla sırf ütü için yeni taşındığım evin bi odasını çamaşır odası yaptımütü masamı açtım çocuktan vakit buldukça fişe takıp iki parça ütülüyorum sonra gidip çocuğa bakıyorum ütü masanın boyu okadar kısalıyorsa çok iyi valla benim eskisi öyleydi oturduğum yerden yapıyodum kırılınca yeni aldım o okadar kısalmıyor yukarda kalıyor mecbur ayakta yapıyorum naptın bittimi ütüler
aynen canım yazarsın böyle sürekli sinir bozan negatif enerji yayan insanlara hiç tahammül edemiyorum. Yine iyi sana denk gelmiş başkası olsa ağzının payını almıştı şimdiye bi daha da bisey diyemezdiYüzde yüz hatta her şeye hazırlıklı olun bilmem ne siz üzülmeyin diye diyorum diyecek.. gerçekten hamile birine denmez.. Her an bir sorun ortaya çıkabiliyor ve o öyle olumsuz dediklerini beynin bir köşesinde kaldığı için gerçekten insan kendisini yipratiyor..
Bit dahakine niye sorcam buraya yazarim
Yaa yukarda arkadaşın bahsettiği kişi tweeetty miymiş. Allah sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuştursun inşallahKızlar T tweeetyyy i hepiniz tanıyorsunuz. Bugün doğuma alınacak tansiyon sıkıntısı vardı malum hatırlayanlarınız çıkacaktır. Hepinizden dua bekliyor bebeği ve kendi için. Hayalimizdeki o uzun kıvırcık saçlı bebişe ve annesine hepimiz dua edelim çabucak tez vakitte sağlıkla kavuşsunlar. İhtiyaçları olan tek şey dua. Hepimiz hamileyiz kimin duası kabul olur bilinmez. Lütfen eksik etmeyin dualarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?