2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aaa neden doguma aldılar nasıl peki şimdi acaba @Tweeetyy şimdi nasılsın canım
Tansiyon gebelik zehirlenmesi bebeğin kilo alımı vs yavaşlamış haftasıyla uyumlu değil mecburi doğum canım. İnşallah iyileridir ikiside.
Bebeği beslemek için önce göbek bağından bi hortum takıyorlar onları filan aldırmışlardır göbek bağı düşünce damardan beslemeye geçiyorlar. Bebek Şuan muhtemelen entübe ilk birkaç gün içinde Allahın izniyle nazal oksijene geçer ciğer geliştirici işe yaramıştır inşallah. O süreci sallycarrera daha iyi bilir.
Cansu’da muhtemelen yoğunbakımdadır sabaha çıkar süt sağma makinesi almıştı galiba o direk anne sütü isterler. İnşallah yarın bebeğini görmesine izin verirler.
sallycarrera benim dönemimde pandemi vardı hiç göremedim ben kuvezde olduğu sürece bebeğimi. Şimdi pandemi kalkmış üniversite hastanesinde gösterirler mi direk bu haftada doğan bebeği bukadar çabuk? Enfeksiyon riski yüksek ya şuan ondan acabada kaldım ?

Okurken bile kalbim yerinden cıkacak gibi oluyor.
İnsallah Rabbim bebegini ona onu bebegine bagışlasın. T tweeetyyy bir an evvel güzel haberlerle aramıza dön insallah canım.
Dualarımız seninle ❤

bence soru sorsanz da anlamaz anlamsız cevaplar verıp bıde uste cıkmaya calısabılır. benım de etrafımda malesef bu konuda olmasa da baska konularda yerlı yersız konusan ınsanlar var. Oan bazen beklemedıgı ıcın ınsan cevap veremıyor sonra ıcıne dert oluyor. hatta bazen oan takmıyorum bosver desın dıyorum sonra eve gelınce niye cevap vermedım dıye hayıflanıyorum. Ama oan oyle olumsuz yorumun ustune boyle konusmanın hıc uygun olmadıgını sızı de kotu etkıledıgını hatta dini duyguları onemseyen bırıyse hayırlı konusmayla alakalı bırcok hadıs oldugunu soyleyebılırsınız.

Ne kadar dogru ya.. boyle ınsanlarla basetmek cok zor oluyor bazen. Sureklı bı elestırı sureklı bı kıyas.. Ogrendıysenız ne mutlu sıze.. ben hala ogrenmeye calısıyorum. Becerebıldımmı bılmıuorum.

Ayy çok sevindim çok şükür
Ayyyy çok sevindim mm
Çok şükür çok sevindim
Çok sevindimm. Rabbim bebeğe de Cansuya da sağlık sıhhat versinn. Daha da güzel haberlerini alalım inşallah T tweeetyyy
Sütü de gelmiş maşallah dün geceden beri sürekli sağıyordu bugünde bebişi görecekmiş bide yoğunbakımdan tanıdık bulmuşlar her bilgiyi alıyormuş inşallah tez vakitte de kavuşurlar

haftası kilosu ne olursa olsun her anne babanın bebeği görme hakkı var,biz ilk yattığı gün babaya gösteriyoruz,anne ayaklandıpında da anne gelip görebilir,sonrasında haftalık kliniğin ziyaret zamanı ne zamansa o zaman görebilir,enfeksiyon açısından zaten önlük maske ve el yıkama ile alana alırlar ve 2-3 dk tutarlar o kadar uzun tutmazlar ama görürler muhakkak

Sütü de gelmiş maşallah dün geceden beri sürekli sağıyordu bugünde bebişi görecekmiş bide yoğunbakımdan tanıdık bulmuşlar her bilgiyi alıyormuş inşallah tez vakitte de kavuşurlar
nerde doğum yaptı acaba hastaneyi biliyor musunuz?

Allah yardımcısı olsun hayatım Cansuya bebesine güç sağlık moral versin.
Çok zor dua edelim hep adıyla

Ahh ahh benim öyle şanssız dönemime denk gelmişti ki pandemi çoğu yerde kalkmışken üniversite hastanesinde devam ediyordu tam 90 gün hiç görmedim ben kucağıma da alamadım anca resim çektiriyordum hemşirelere ay resmen dejavu oldum dünden beri çok şükür sonradan kalktı pandemi tabi biz taburcu olmuştuk. bak Cansu da görecekmiş bugün Allaha şükür bebeğini. Şimdilik 2-3 dakika görsünde sonra zamanla kanguru bakımına filan geçerler

Ahh yavrum benim senin de yaşadıkların çok zor Allah kötü olan her şeyi unuttursun inşallah
Bebeklerimiz için güçlü olmak zorundayız Cansu da atlatacak biz anlayamayız en fazla tahmin edebiliriz ama onu en iyi sen anlarsın

aynen kuzu bebek stabillediğinde kanguruya başlanır aslında özellerde direkt başlanıyor kanguruya ama devlette bu mümkün değil malesef,iyi olmalarına çok sevindim Allah yardımcıları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…