2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim de ikinci kızım çok yakındı mesaneye canım , sanki pıt diye çıkacak gibi hissediyordum devamlı hıçkırık tutardı , hareket ettiğini alttan hissederdim ama 41 haftalık doğdu

Merhaba v15 alacağım ama sürekli tetiğe basmak zor oluyor mu acaba?

Kızlar benim bebeğim 6.aya girdi. Ben zaten son olaydan sonra kaynanamla hiç bebek hakkında konuşmuyordum bile.. bugün bebegin konusu açıldı işte yine ne olur ne olmaz bilmem ne can sıkan konuşmalar.. Allahim beni affetsin işine karışmak gibi olmasın dedim ki zaten bir sorun olursa yaşar artık prematüre oldu dedim.. bilmiyorum bu kadın benim sinirlerimi bozuyor laf sokmaktan bende bir hal.oldum o da moral bozmaktan bikmadi

Kıskanıyor mu seni acaba veya yaşlılık psikolojisine girecek babaanne olacak diye mi böyle yapıyor

12 senedir anane kendisi.. acayip kıskanıyor eşim sonra aldıklarımizi gösterdi bizim zamanımızda yoktu hep elimizle diker veya örerdik falan dedi
Ay nasıl kıskanmış ya insan gelinini kıskanır mı ya ne tuhaf seni kızı gibi görse hiç bu konuşmalara girmez ama sanmıyorum kızı gibi gördüğüne

Ay nasıl kıskanmış ya insan gelinini kıskanır mı ya ne tuhaf seni kızı gibi görse hiç bu konuşmalara girmez ama sanmıyorum kızı gibi gördüğüne
Eşimde diyor ki dua etti ben dua etmeyle gerçeği algilayabiliyorum dedim.. Bir insan dua ederken dua ederken de olumsuzluktan bahsetmez sağlıkla Allah kucağına almayı nasip etsin der bol su iç der ne bileyim kendine dikkat et bebegin zarar görmesin bebeğine bir şey olmasın çok koru onu vs vs der ama tutupta üstü kapalı sürekli ölümü konuşulması çok zoruma gidiyor evin bir köşesine geçtim ağlıyorum şuan o kadar iyi değilim ki bıktım artık bu muameleden.. kızı gibi görmüyor zaten görse hayatta demezdi

Ay insan kıyamaz ya hadi sana kıydı seni sevmiyor kendince sana bir bahane buldu diyelim yani ufacık küçücük bir bebeğe nasıl kıyabiliyorsun ya masum bir yavru daha yarım kilo bir şey su an mis gibi cennet gibi bir şey o ya nasıl ona kıyabiliyorsun hayır 6 aydır sen neler çektin zar zor bu aya geldin şurda az bi zamanın kaldı doğumuna. Zaten psikolojik olarak hormonlardan hep dipteyiz yani birde bunlarla uğraşıyoruz ya canını sıkma ya sen bebeğin hissetmesin

Ayyy benim sol meme ucum
Ben olsam açıkça sorardım anne niye hep olumsuz olarak düşünüyorsun? Tamam kayıp yaşanmış olabilir ama onun yerine oturup dua etsin sevinsin kendi kanı canı yani anlamıyorum gerçekten. Laf sokmak yerine bir kez şöyle açık açık tartışıp azarla bir daha yapmaz.

Torunu olucagı ıcın sevınmıyor mu nasıl yani:/ ınsanlar ne kadar tuhaf ya..
Ne yaptığı belli değil ağzında sürekli üstü kapalı ya ölürse düşüncesi en basiti 6.aya kadar kıyafet vs almayın ne olur ne olmaz dedi.. sanki bebek 6.aya geldiğinde yaşama garantisi alıyor bir ömür hemde cahille uğraşmak çok zor
Gerçekten dipteyiz bir de insanların saçma sapan laflarıyla uğraşıyoruz sağol cankm bu arada mutlu senelerin olsun
Kayipta yok neyin kafası anlamıyorum tövbe tövbe kimyasal düşük yaptigimi bilmiyor.. aynen canım çok haklısın bana o an bir saflık geliyor hiç ummayinca heralde bir dahaki seferlere aklımda olacak
Bu arada mutlu senelerin olsun

Benim de ikinci kızım çok yakındı mesaneye canım , sanki pıt diye çıkacak gibi hissediyordum devamlı hıçkırık tutardı , hareket ettiğini alttan hissederdim ama 41 haftalık doğdu
Maşallah canım o kadar uçlarda olmasına rağmen gelmeye pek niyeti olmamış kücük hanımın benim ilk cocuk daha yukardaydı o yüzden bunda garip geliyor

Canım neden bu kadar negatif konuşmasına izin veriyorsunuz. Tamam umrumda değil diyosundur o an için ama içinde birikiyor bunlar. Ben olsam açıkça sorardım anne neden hep olumsuz konuşuyorsun neden ağzından bir kere de iyi bir şey çıkmıyor derdim varsın alınıyorsa alınsın eşim alınacaksa o da alınsın. Ben heyecanla bebeğime kavuşmayı bekliyorum rica ediyorum bi daha kötü şeyler olumsuz şeyler konuşmayın yanımda dersin.

Çok haklısın canım benim safligima denk geliyo o an hep bi cevap verme peşinde oluyorum bundan sonra direkt sorcam bakalım ne diyecek
Evet esimlede bu yüzden sorun yaşadım sen niye hiç bebegimizi korumuyorsun vs diye dediklerimizi yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…