- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.627
- 63
- 30
Aynen 20-21 biraz erken dedi 23 ü görelim öyle gel dedi daha net görmek için herhalde24.haftada tekrar çağırdı beni perinatolog demek ki son şeyler 24te belli oluyor ki ben 22. Haftada gitmiştimgulumsebebek
Aynen öyle anne karnındaki bebek en ufak şeyden etkileniyor, doğduktan sonra etkileri de ortaya çıkıyor. En güzeli her şeyi kulak tıkayıp en huzurlu şekilde geçirmek bu süreciKesinlikle canım çok haklısınız..
O kadar garip bir şey ki inşallah siz herhangi bir şeye aglamazsiniz bebek içeriden tekme atıyor seviyor gibi yapıyor sanki ağlama üzülme dermiscesine çok garip bir andı.. karnimdaki meleğe bunları yapmaya değmez dediğiniz gibi direkt lafımı soylicem
Valla bende inanıyorum çok sağlıklı bir minnak burun olacak ilerde estetik masrafı olmayacak bebişinBen artık minnak burundan ötürü üzüldüğüm kısmı kapattım canım, nasıl olsa doguracagim bu bebisi gönlümü ferah tutayım dedim, yakınlarımla konuştuğumda hepsi bir şey yaşamış neredeyse hepsine de önerilmiş amniyosentez fetal dna vs. maşallah bakınca tüm bebisler de sağlıklı. Ben de gönlümü ferah tutmaya karar verdim. Başka organlarında bir şey görülmediği için biraz daha rahatım inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrukusumadün babası da ilk kez net hissetti tekmesini gözleri dolu dolu oldu hissettim diye o halini görünce iyice eridim sağlıklı şekilde kavuşacağız inşallah yavrularimiza inanıyorum
Annem de aynısını söylüyor, bak herkes estetik yaptırıyor bizimkisi doğuştan estetikli gelecek diyeValla bende inanıyorum çok sağlıklı bir minnak burun olacak ilerde estetik masrafı olmayacak bebişin
Oyyy yerim ben onuBen artık minnak burundan ötürü üzüldüğüm kısmı kapattım canım, nasıl olsa doguracagim bu bebisi gönlümü ferah tutayım dedim, yakınlarımla konuştuğumda hepsi bir şey yaşamış neredeyse hepsine de önerilmiş amniyosentez fetal dna vs. maşallah bakınca tüm bebisler de sağlıklı. Ben de gönlümü ferah tutmaya karar verdim. Başka organlarında bir şey görülmediği için biraz daha rahatım inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrukusumadün babası da ilk kez net hissetti tekmesini gözleri dolu dolu oldu hissettim diye o halini görünce iyice eridim sağlıklı şekilde kavuşacağız inşallah yavrularimiza inanıyorum
Minik burunlu yavrusum olacak ben de öyle inanıyorumOyyy yerim ben onune güzel kendisini de sevdirmis
Kizz senin bebis estetikli doğacak maşallahzaten bende sağlıklı olduğuna inanıyorum 2li testte bir sıkıntı çıkardı ciksaydi
İnşallah sağlıkla kavuşuruz canım benimki babasını uykusundan bile uyandırmaya başladı eşim diyo elim karnindaydi bi tekme hissettim sonra 2. Ve 3.sunu de hissedince seni uyandırdım dedi.. Yani demem o ki daha coook size tatliliklar yapacak
Evet ya birde kipirdatigini anliyor musun bilmiyorum ama ben diyorum ki aha birazdan tekme atacak atiyorMinik burunlu yavrusum olacak ben de öyle inanıyorum
Babası elini koyduğunda minik tekme atmıştı eşim tam anlayamamisti o zaman dün çok net hissettibende böyle bir sey olsa hep karnımı açıp elimi koyardım çok heyecanlı diyor bana da kızıyordu usutceksin hep gobus açık diye şimdi anlamıştır halimi artık diyorum yaa ne guzeeel bizim de o günlerimiz gelsin hemeen
9 ocakta 21+4 olucam canım 20 ocakta 23’ü geçmiş olacaktı hiç o kadar bekleyemem zaten 3 haftadır görmüyorum özledimAy şansına gelmiş vallahi maşallah 15 inde kaç haftalık olcan
benim 12 haftalıkken doğru düzgün işte bunla devam ederim dediğim doktorum da yoktu ki yönlendirsin bide senin doktor iyi ta ozamandan söyledi benim daha geçen son kontrolde söyledi şuraya git buraya git diye aklıda bi karış havada
ay seninkine göre benim doktor iyi fiyat vermiş ozaman9 ocakta kaç haftalık olcan 20 ocağa randevu verirken detaylı vakti geçmiş olmucakmıydı
Evet evet tatli yiyince ve sola yatınca başlıyorEvet ya birde kipirdatigini anliyor musun bilmiyorum ama ben diyorum ki aha birazdan tekme atacak atiyorsimdi babanin eli surekli gobuste olur eşim bazen kafasını karnıma koyuyor icerde sürekli su sesi var diyo nasıl bir şeyse bu birde tatlı bir şeyler yedikten yarim saat sonra karnını dürt cevap veriyor
Çok sağol malesef hala bir hareket yok 18 +3 bugün bugün yatıyorum sadece ama çok da geçmiş gibi değilAmin inşallah canım
arada tam bacağın o kesiştiği yerde bende de ağrı oluyor ama okadar uzun sürmüyor. Dinlenmeylede geçmiyor mu ? Bu arada dün seni aradım adını da bulamadım naptın bebişi hissediyomusun artık
Aynı dediğin şeyler bende de var canım bende normal diye okudum dün.Kızlar ben bazen karnımın alt kısmına doğru sıkılaşma hissediyorum bebek orada toplanıyor sanırım hafif bir ağrı gibi oluyor anlık bir şey, Banu Ciftci'de okudum sanırım, kasılmalar bu hafta hafif hafif başlar son aylarda epeyi artar gibi. Sizde de böyle bir şey oluyor mu?
Beni endişelendiriyor yanlis bı hareket mi yaptım diye ama normal olmasına çok sevindimAynı dediğin şeyler bende de var canım bende normal diye okudum dün.
Diyorum ya benim doktor değişik galibaYok kuzum 20-23 haftalar 24 de kalmasın dedi doktor ikisinde aynı şeyi dedi perinatologa da sordum
seni tekrar neden çağırdı canım anlattıysanda ben o kısmı atlamışım galiba24.haftada tekrar çağırdı beni perinatolog demek ki son şeyler 24te belli oluyor ki ben 22. Haftada gitmiştimgulumsebebek
Bana 21-23 arası demişti ben de 20+6da randevu bulunca direkt aldım bı daha bulamam diyeE benim doktor ısrarla 21+0 21+6 haftası arası olsun dedi panikletti beni. Bende o haftaya randevu bulcam diye çatladım. Kızımda da 20 haftalıkken gitmişim süresi öyle diye düşündüm
Buna kesinlikle katılıyorum. Kızımın ameliyat süreci bende ciddi travma yarattı geçti sanıyodum ama hala rüyalarımda görüyorum. Korkuyorum şimdi oğlum doğduktan sonra bendeki bu travma kötü etkilememiş olsun onu inşallah. Hiç üzmeyin hiç bişey için kendinizi salın gitsin herşeyi hiç bişey bebeğinizden sizden önemli değil sağlıkla gelecek onlar inancınızı koruyunAynen öyle anne karnındaki bebek en ufak şeyden etkileniyor, doğduktan sonra etkileri de ortaya çıkıyor. En güzeli her şeyi kulak tıkayıp en huzurlu şekilde geçirmek bu süreci
Ay aramızda tam 1 gün var9 ocakta 21+4 olucam canım 20 ocakta 23’ü geçmiş olacaktı hiç o kadar bekleyemem zaten 3 haftadır görmüyorum özledim
benimde 20+3 bugün. Son 1 haftadır anca ara ara hissetmeye sıklaşmaya başladı. İnşallah 1 haftaya hissetmeye başlarsın canım. Ağrı içinde bi doktoruna danış istersen belki basit bişeydir belkide önlem alınacak durumdurÇok sağol malesef hala bir hareket yok 18 +3 bugün bugün yatıyorum sadece ama çok da geçmiş gibi değil
Her doktor aralığı farklı söylüyor galiba aman ortalama içindeyiz nasıl olsaBana 21-23 arası demişti ben de 20+6da randevu bulunca direkt aldım bı daha bulamam diye
Evet canım hatta bende 2 3 gündür gün içinde de tekme atiyorEvet evet tatli yiyince ve sola yatınca başlıyorbende arka arkaya 2-3 tekme oluyor eşim gelince çocuk tekme atmayı bırakıyordu ama bu sefer attı bundan sonra daha net hissedebilir herhalde
Beyninde bi sıvı değeri varmış 10 üstünde olmaması gerekiyormuş benimkinin 7.1 çıktı ama doktor alnı geniş olduğu için olabilir dediDiyorum ya benim doktor değişik galiba
seni tekrar neden çağırdı canım anlattıysanda ben o kısmı atlamışım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?