2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Banu çiftçinin kitabında okumuştum sadece demir emilimini falan etkiliyor sanırım, yani çok büyük bir problem yoktu diye hatırlıyorum akşam atarım kitaptan o kesiti eşim çok çay içmiyor, sadece kahvaltıda içer. O haftaici yok zaten o yüzden içmiyorum akşam da pek demlemiyorum eşim icmeyince aile evine gidince içiyorum ama sadece bünyeyi alistirdim galiba çok içince midem biraz kötü oluyor ben kahveciydim her gün mutlkaa içerdim başlarda epeyi zorlandım ama sonradan da alıştım, kafein almamış olayım diye haftaici içmiyorum haftasonu içiyorum sadece

Evet onu gördüm ben de ondan alayım dedim de yorumlardan birinde içinde şu madde var zararlı falan demişler tam emin olamadım ben de gidip göreyim bir içeriğini ona göre bakıp alırım dedim
Valla ben eve alıp stokladım şu içerik inceleyen sayfalara da baktığımda da ekstra başka madde var demiyorlar saf su ve pamuk diyorlar içeriğinde tabi yanamcı dilde yazıyorlar da bir şeyler su ve pamukmuş yani özünde

gulumsebebek sen mi demiştin sanki ebebekte Şubatta çok iyi indirimler oluyor diye ne zaman başlıyor acaba geçen ikinci ürün yüzde 60 indirim vardı park yatak almak istiyordum ama tek olunca alamadım tek olarak indirime girer mi acaba

Potasyum sorbat var demiş bir yorum o yüzden direkt almadım ben de bir inceleyeyim dedim zararı vs var mı diye

Potasyum sorbat var demiş bir yorum o yüzden direkt almadım ben de bir inceleyeyim dedim zararı vs var mı diye
Baktım şimdi varmış içinde ama o güvenli gıda katkı maddesiymiş zararlı değilmiş instagramda muhendisinoglu var o şekilde yazmış temiz içeriklilerde var sanırım o

bebeğin ultrasonda 1 hafta geriden gelmesi...

İnan bende dediklerine şaşırdım. 2013 den bir gönderide karşıma çıktı. Linki bırakayım bakarsın

Görümcem doğduğu zaman kızımın yanaklarına hafif bastırdı bir tarafında gamze var, normal halinde çok belirgin değil ama gülünce belli oluyor
Ama.benimki ayvayı yedikten sonra hani hamileyken kendi yanağına koymuş ama doğduktan sonrasını bilmiyorum

Baktım şimdi varmış içinde ama o güvenli gıda katkı maddesiymiş zararlı değilmiş instagramda muhendisinoglu var o şekilde yazmış temiz içeriklilerde var sanırım o
Ürünün linki gelir mi
Bu arada evet şubatta e bebekte indirim oluyor.
Civille karşılaştırınca civilde araç gereçlr daha uygun. Ben park yatağı civilden aldım. Hatta o zaman 2500 tlye 500 tl de indirim çeki veriyorlardı. Arada oraya da bakmak lazım indirimler geliyor.

Yenidoğan Pamuk Mendil 18x40 Adet
baby me Yenidoğan Pamuk Mendil 18x40 Adet - ebebek buydu benim aldığım 3 kutu aldım koydum yine indirim buldukça alıcam saf su ve pamuktan oluşuyormuş zaten çok temiz içerikli diye okumuştum internette de
Aa öyle mi orda da var mı ya anne yanı park yatak bir de oraya bakayım Şubatın kaçı gibi başlıyor ki indirimler maaş zamanı başlasa bari

Şubat başı gibi başlar galiba
Hem ebebeğe gittik hemde civile karşılaştırdım. Baktım, sonra nette sipariş verdim.
Kanz Love Lüx Arakatlı 70x110 cm Oyun Park Gri Fiyatı KZ LOVE / GRIBunu aldım.

Aa süper o zaman ben de pamuklu ıslak mendil şeklinde alayım o zaman diğer türlü baş etmek zor olacak gibi çünkü

Haftaici kahvaltıda ne içiyorsun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…