2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
ahahah benim de aynı bir iki takımı dışında çocuğun boyu kadar don giydireceğim bu gidişle :))

Allah seni güldürdün beni gerçekten öyle ya.. Bi büyük bir şey yapınca orda oturmak banada batıyor ille yardım etme dürtüsü var canım zaten bebis 6 aylık olana kadar kendini toplayana kadar bende ilden ile yolculuk yapmam en iyisi kendi evinde kalmak 6 ay deme sebebim de bebegin huyunu suyunu öğreniriz diye düşünüyorum şimdi tecrübeli anneler ne der bilmiyorum ama en iyisi insanın kendi evi gitme canım onlar gelsin istiyorsa

Kızlar e bebekte sezon sonu indirimi var. %50 ye kadar indirimli kıyafetler var. Yazlık bişeyler seçtim

Aynen öyle canım

Kızlar bugün üç dört defa regl ağrısı gibi kasıklarımda hafif ağrı oldu kısa süreli geçti sonra. Normal mi sizce ?

Kizlar 25. Haftadayim .üç haftadir geceleri uyuyamiyorum. Başta varistedir dediler huzursuz bacak sendromu dediler çorap aldim geçmedi .sonra bu salgin yakalandim ondandri dediler oda bitti halen uykusuzum sabaha doğru 2 saatlik uykuyla ayaktayim sürekli .bugün uyaninca kendimi sikarak uyandim heryerim taş gibiydi. Sabahtandir rahimde belimde baski var . Artik ağlama krizleri geçiriyorum . Öneriniz var mi ? Ne yapayim bu süreçte ?

Enfeksiyon var mı acaba ?
Bende hiç olmadı. Ama enfeksiyon varken hafif ağrılar oluyordu.
Yok canım bugün hafif ağrı oldu kasıklaeımda dinlenince geçti ama ben yine de korktum. Bugün çok ayakta durdum okulda çok koştur koştur bir gündü, birde konyadayım burda kar yağdı bugün dehşet soğuk var. Bunlardan mı kaynaklı ki acaba Perşembe randevum var umarım o zamana kadar bir daha olmaz sanırım artık kendimizi zorlamamamız gerekiyor

Ya ben sadece tekmelerini hissediyorum çok nadir hareketini hissediyorum var mı böyle olan siz her hareketini hissediyor musunuz

Kızlar adet sancısı gibi sancı normal mi ya sizdede oluyor mu? Kontorole daha 2 haftam var

Ya ben sadece tekmelerini hissediyorum çok nadir hareketini hissediyorum var mı böyle olan siz her hareketini hissediyor musunuz
Canım bu gün 24+0 oldum 1 2 hafta önceye göre biraz daha aktif hareket etmeye başladı 26 larda falan tam aktifleşiyolar

Soğuktan olabilir mi acaba canım, benim de bir kaç gün önce hafif kasik ağrım oldu hamile olmasam bir iki güne regl geliyor derdim öyle bir ağrıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…