2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Valla ilginçler muhalefet olmak içinde olabilir

Banada bana destek olmak adı altında esasen derdin gösteriş yapmak olduğu gibi geldi
O da olabilir genelde ne taktılar altın o muhabbette oluyormuş bu eşim beşi biyerde sözü verdi zamanında ağlıyor şimdi kayınpederime de beğendim bir kolye kaynanam çeyrekle gelirse şaşırmam ama ilginç bir insan kendisi

Bizimkiler lafını bile yapmadi merak konusu oldu şuan icimde

Çok abartı olmadıgı sürece beklicem gitmicem canım gitmeye korkuyorum 27. Haftam bitince kontrolüm yine riskim varsa o zaman igne yapar diye düşünüyorum. Teşekkür ederim canım bakan gözler güzel

Kızlar ana kucağı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Benimki çeyrekle gelmişti ben eşime baget set aldırmıştım bu sefer de tamtur pırlanta yada kelepçe yaptırcam seninki beşi biyerde alırsa kv kriz

Benimki çeyrekle gelmişti ben eşime baget set aldırmıştım bu sefer de tamtur pırlanta yada kelepçe yaptırcam seninki beşi biyerde alırsa kv kriz
Maddi durumları iyiyse çeyrekte olmaz be tam altın olur ama maddi durumu yoksa işte çeyreğede düşünmesi yeter diyo insan

Ay bana da tutturdular memlekette doğur kaynanan bakar. Ya ben onların evinde rahat edemem bebek doğunca birde onların akrabaları hayırlı olsuna gelirler daha kırkı çıkmamış bebeğe. Orda duş almam problemli rahat giyinemem hatta orda bir odam bile olmaz oturma odasında bebekle kalırız birde yeni doğmuş bebek elden ele herkes alır enfeksiyon kapsa Allah korusun. Ben kesinlikle istemiyorum. Bana eşim teklif etti rahat edersin diye ama insanın evi kadar rahat biryer yok kesinlikle. Duşunu istediğin zaman yap istemediğin misafire hayır diyebilirsin ki ben 40 gün kimseyi istemiyorum istediğin yemeği yap evde istediğin elbiseyle gez. Kayınvalideye gitsen bu rahatlıklar olmaz. Açıp rahatça televizyon bile izleyemezsin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…