2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Çok mu fazla ağrı bir duş al istersen şimdiden yalancı sancı felan başlar mı ki
Yok canım öyle fazla değil bu gün 2 defa falan oldu kısa sürüp geçti ama 3 4 gündür ara ara oluyor, acaba üşüttüm mü bilmiyorum yada rahim büyüdüğü için mi

Soğuktan olabilir mi acaba canım, benim de bir kaç gün önce hafif kasik ağrım oldu hamile olmasam bir iki güne regl geliyor derdim öyle bir ağrıydı
Evet aynen öyle bende de öyle biraz araştırdım da bu haftalardan sonra bebeğin kilosu artıyor eskiye nazaran öyle olunca da rahim genişliyor o sebeple hafif kasılma ağrısı oluyor sanırım soğuklar da etkili ama dediğin gibi benim soğuklarda hep sancım olurdu

Yok canım öyle fazla değil bu gün 2 defa falan oldu kısa sürüp geçti ama 3 4 gündür ara ara oluyor, acaba üşüttüm mü bilmiyorum yada rahim büyüdüğü için mi
Evet canım aynı durum bende de var hem havalar soğudu hem de rahim büyüyor baktım da ben normal diyorlar . Yengem de de bu haftalar hafif sancılar olmuş genelde bebek büyüdüğü için

Evet canım aynı durum bende de var hem havalar soğudu hem de rahim büyüyor baktım da ben normal diyorlar . Yengem de de bu haftalar hafif sancılar olmuş genelde bebek büyüdüğü için
Bnde normaldir diye düşündüm bi sizede sorim dedim yaşayan varmı diye, kontrole daha var

Geçtiğimiz günlerde benim bir de göbek deligime epeyi ağrı girmişti mide bulantısı eşliğinde. Baktığımda tam bu haftalarda rahim genislemesi olduğu içinmiş. Sanırım bu son 3 ayımız biraz ağrılarla geçecek organlar epeyi yer değiştirdi, rahim büyüyor sürekli, bebisler de artık daha hızlı daha çok kilo alıyorlar havalar da soğuk hepsi üst üste gelince agrilarimiz oldu herhalde

Kesinlikle son tremester zaten çok kötü diyorlar ikinci tremester balayıymış gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…