- 15 Ocak 2024
- 322
- 233
- 23
- 35
Ben düşünmüyordum. Ancak dün karşıma çıktı. Dediğin gibi mantıklı da geldi. Araştırıyorum bendeBen elektrikli olanlardan aldım, en azından öğle uykusunu falan orada yapar dedim. Ben lavabodayken mutfaktayken falan da sallanır orada kilitli nasıl olsa içim de rahat olur diye düşündüm
2-3. Ayda alışmakta zorlanabiliyorlarmis, yenidoğan yastıkları falan oluyor yani yenidoğana da uygun tasarlamislar. O yuzden doğduğu andan itibaren kullanmayı düşünüyorum. Bebisleri sallamayin vs diyorlsr da etrafımda gördüğüm her bebişin uyku sorunundan dolayı günün sonunda sallanmis oluyorlarBen düşünmüyordum. Ancak dün karşıma çıktı. Dediğin gibi mantıklı da geldi. Araştırıyorum bende
Ay sallanma konusunda eskiden böyle deli gibi sallarlardı ya öyle sallamayın diyorlar. Hafif sallanma sorun değilmiş. Bir de ana kucağının sallanma yapısı ayakta sallama gibi değil ya hoşuma gitti.2-3. Ayda alışmakta zorlanabiliyorlarmis, yenidoğan yastıkları falan oluyor yani yenidoğana da uygun tasarlamislar. O yuzden doğduğu andan itibaren kullanmayı düşünüyorum. Bebisleri sallamayin vs diyorlsr da etrafımda gördüğüm her bebişin uyku sorunundan dolayı günün sonunda sallanmis oluyorlaro yüzden bu konuda katı değilim ben o aleti almasam bile bebegim uyumazsa mecbur sallicam en iyisi baştan alıştırayim en azından evde kimse yokken güvenlik konusunda da derdim olmasın bebeği oraya koyarım dedim
Aay heves ediyoruz alıyoruz, maddi durumun el vermiş almışsın. Sen sanki bilmiyor musun pişik olabilir vs. Verirsin ihtiyacı olan birisine. Şu büyük al olayı iyice sinirimi bozmaya başladı, çocukların donları ağızlarına gelecek, zibinlari yerlere sarkacak yani. İlla bir heves kırılacak ya. Sen cocugunu onlardan daha çok düşünürsün eskiden temiz icerikli ıslak mendiller vs yoktu. Araştırıyoruz burada soruyoruz ona göre alıyoruz herhalde. Artık en sinir olduğum şey haline geldi fikrini sormadan yorum yapan insanlar. Eşim de çok kafaya takıyorsun her şeyi, insanlar olumsuz bir şey deneyimlemis oluyorlar senin de iyiliğin için söylüyorlar söylemeseler daha mı iyi diyorSon mesajları okudum da tek değilmişim iyi bari dedim :))
Dün apartmandan misafirlerim geldi. Ben henüz çocuğun odasını yapmaya başlamadığımdan aldıklarımı koyuyorum bir köşeye birikti baya. tabi kıyafetleri bir iki oyuncak filan almıştım. Bezdir ıslak mendildir filan indirimde yakaladıklarımı aldım hep. Yaa çok ta sevdiğim insanlar kötüniyetli olduklarını düşünmüyorum ama ilk çocuğum haliyle heves ediyorum. Almadan önce zaten araştırıyorum yorumları okuyorum videolarını izliyorum vs amaa ne bebek bezi kaldı laf etmedikleri bakalım çocuk kullanabilecek mi diye ne ıslak mendil kaldı ıslak mendil kullanma diyen var pamuk ta almıştım bunlardan al sadece diyeni ayrı.
Kıyafetleri de görmüş oldular odaya pat diye girince aaay niye patikli almadın diyeni ayrı, niye uzun kollu almadın diyeni ayrı benim bile canım sıkıldı. terslemek de istemediğim için güldüm geçtim sadece ama canımı sıktılar. 5 li 2 tane zıbın aldım toplamda 0 zıbın oluyor. bir de bir iki yendoğan setlerden aldım bunları iade et büyüklerini al çocuk çok hızlı büyüüyor kelimesi koro halinde zaten. Yav bu çocuk çıplak mı gezecek diyebiliyorum sadece
Şimdiki nesil hiç zora gelemiyor iması çok sinir bozucu gerçekten imkanlarım dahilinde yapıyorum sana ne dememek için zor tutuyor insan kendini
Güle güle kullansınKızlar çociğimin çeyizi geldianneannem bir ömür yetecek yelek ceket örmüş nevresim takımları alt açma minderi puset örtüsü dünya kadar şey getirdi
Benden kan alınmadıKızlar merhaba detaylı ultrason için kan istiyolar mı? İstiyolarsa hangi değerlere bakıyolar rutin şeyler mi?
Güle güle kullansin minnoşKızlar çociğimin çeyizi geldianneannem bir ömür yetecek yelek ceket örmüş nevresim takımları alt açma minderi puset örtüsü dünya kadar şey getirdi
Benden alınmadıKızlar merhaba detaylı ultrason için kan istiyolar mı? İstiyolarsa hangi değerlere bakıyolar rutin şeyler mi?
Evet evet minik sallanıyor ana kucaklariAy sallanma konusunda eskiden böyle deli gibi sallarlardı ya öyle sallamayın diyorlar. Hafif sallanma sorun değilmiş. Bir de ana kucağının sallanma yapısı ayakta sallama gibi değil ya hoşuma gitti.
Ama habgisi olacak ona karar veremiyorum
Ay yazını okuyunca kızımın bi fotoğrafı geldi aklıma çabuk büyüyor diye diye aldırdıkları donları çocuğun vicdanına kadar çekmişimAay heves ediyoruz alıyoruz, maddi durumun el vermiş almışsın. Sen sanki bilmiyor musun pişik olabilir vs. Verirsin ihtiyacı olan birisine. Şu büyük al olayı iyice sinirimi bozmaya başladı, çocukların donları ağızlarına gelecek, zibinlari yerlere sarkacak yani. İlla bir heves kırılacak ya. Sen cocugunu onlardan daha çok düşünürsün eskiden temiz icerikli ıslak mendiller vs yoktu. Araştırıyoruz burada soruyoruz ona göre alıyoruz herhalde. Artık en sinir olduğum şey haline geldi fikrini sormadan yorum yapan insanlar. Eşim de çok kafaya takıyorsun her şeyi, insanlar olumsuz bir şey deneyimlemis oluyorlar senin de iyiliğin için söylüyorlar söylemeseler daha mı iyi diyorherkesin çocuğu bir değil ayrıca herkesin çocuğu 2024te doğmadı 10 yıl önceye göre bile ne kadar çok şey değişti. Bak yine sinirlendim
Ayy kesinlikle ya birde bebegin bi sürü eşyası olacak hangi birini getireyim o kadar haklısın ki bende öyle düşünüyorum şimdi bile her şeye karışıyor ayağını uzat bilmem ne istemiyorum yani istesem müsade alıp uzatırım bir iki kere der insan da 10 dakikada bir diyince sinir oluyo insan en iyisi insanın kendi evi gerçektenAy bana da tutturdular memlekette doğur kaynanan bakar. Ya ben onların evinde rahat edemem bebek doğunca birde onların akrabaları hayırlı olsuna gelirler daha kırkı çıkmamış bebeğe. Orda duş almam problemli rahat giyinemem hatta orda bir odam bile olmaz oturma odasında bebekle kalırız birde yeni doğmuş bebek elden ele herkes alır enfeksiyon kapsa Allah korusun. Ben kesinlikle istemiyorum. Bana eşim teklif etti rahat edersin diye ama insanın evi kadar rahat biryer yok kesinlikle. Duşunu istediğin zaman yap istemediğin misafire hayır diyebilirsin ki ben 40 gün kimseyi istemiyorum istediğin yemeği yap evde istediğin elbiseyle gez. Kayınvalideye gitsen bu rahatlıklar olmaz. Açıp rahatça televizyon bile izleyemezsin ki
Yoo kan istemiyorlar canım sadece ultrasonda bakılıyorKızlar merhaba detaylı ultrason için kan istiyolar mı? İstiyolarsa hangi değerlere bakıyolar rutin şeyler mi?
Sonradan alırsın anlarım kolunu kivirirsin pacasini kivirirsin da yenidoğan patikli bir şey zaten el kadar bebekler ağzına kadar gelecek donlarıAy yazını okuyunca kızımın bi fotoğrafı geldi aklıma çabuk büyüyor diye diye aldırdıkları donları çocuğun vicdanına kadar çekmişimsonra gittim küçük aldım bide ben. 6 aya kadar ayında aldım sonra onla da baş edemicem diye 9 aylıkken 12 ay almaya başladım biraz büyük dursun diye
Ama iyiki başta ayına göre almışım hep sonraki resimleri gayet güzel yani üstü başı.
Başta zaten aldığın güzel oluyor ayında. Sonra kucakta filan daha rahat gezdirilince donların paçası yukarı toplanıyor ozaman bi tık büyük alınabilir ama ilk ayları yine ayına göre giydircem
Yoo çok güzel anlattın vallaEvet evet minik sallanıyor ana kucaklariElele dormire2 bendeki Bluetoothla bağlanabiliyorsun istediğin ninniyi açabilirsin. Kendi muzikleri de var içinde. Üstünde düğmeleri var istersen uzaktan kumanda ile de calistirabiliyorsun. Pil takma alanı var istersen bağda bahçede pilli çalıştır, istersen evde prizde. Saat kurabiliyorsun şu kadar zaman sonra kapansın diye. Bir de modları var hızını ayarlamak için. Kademeli olarak da yatabiliyor. Sinekliği de var. Pazarlamacı gibi oldum
Birde benim kayınvalide atom karınca gibi. Sürekli bir iş peşinde asla boş durmuyor ya börek açar ya mutfakta birşeyle uğraşır illa bir şeyler yapar. İnsan da orda kendinden büyük biri iş yaparken yan gelip yatayım diyemiyor kendi annen olsa neyse ama öz annen değil yabancılık var ne olursa olsun. O iş yaparken mecbur kalkıp yardım ediyorum , sırtım yanım hep ağrıyor zaten yardım etmeyeyim banane desen ayıp. Ay birde yatacağın yer rahat değil kendi yatağın gibi değil . Ben kayınvalide evine uzun bir süre gitmeyeceğimAyy kesinlikle ya birde bebegin bi sürü eşyası olacak hangi birini getireyim o kadar haklısın ki bende öyle düşünüyorum şimdi bile her şeye karışıyor ayağını uzat bilmem ne istemiyorum yani istesem müsade alıp uzatırım bir iki kere der insan da 10 dakikada bir diyince sinir oluyo insan en iyisi insanın kendi evi gerçekten
Gittiğim doktor eski ultrason çekimlerini istedi. Enabızdan da daha önceki testlerime baktı. Kan vermemi istemwdi.Kızlar merhaba detaylı ultrason için kan istiyolar mı? İstiyolarsa hangi değerlere bakıyolar rutin şeyler mi?
Sevindim:)Yoo çok güzel anlattın valla
Bakıyoruz ediyoruz ama böyle bazı detayları olmuyor. Kararsız kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?