2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım doktoruna yaz istersen. Rahim büyüdüğü için olabilir mi? Bebeğin hareketleri ne durumda
Bebeğin hareketleri normal canım. Sabah yazarım artık saat baya geç oldu. Evim baya sıcak kısa kol duruyorum ama ayağım çabuk üşüyor o yüzden de olabilir diye düşünüyorum ama ister istemez insan evhamlanıyo. Bildiğin adet sancısı sızı şeklinde

Canım bende gün içinde hep oluyor kasıgıma giriyor sancı 3 gündür benimki zaten riskli sende istersen erken gözük doktoruna
Adet sancısı gibi mi canım? Benimki öyle sızlıyor gibi bi ağrı üşütürsünde ağrır ya öyle . Sert kasılma sancı yok

Bir kaç gün önce bende de oldu hatta eşime hamile olmasam bir kaç gün sonra regl olcam derim öyle bir ağrı geldi dedim. Onun öncesinde de göbek deliğinde ağrım olmuştu o çok kötüydü ağrı midemi de bulandırıyordu şiddeti de biraz fazlaydı bana herhangi bir iş yaptirtmiyordu ama okuduguma göre haftama göre bunlar normalmiş bebişin hareketleri de o gün epeyi azalmıştı ama sonraki günler ağrı da kalmadı harektleri de arttı tekrar. Endişelenme bence rahim büyüyor bebisler artık büyüdüğü için baskı yapıyorlar. Bu aylarda hepimizde böyle ağrılar olacak anladığım kadarıyla. Sen yine sabah doktoruna yazarsn için de rahat eder

Adet sancısı gibi mi canım? Benimki öyle sızlıyor gibi bi ağrı üşütürsünde ağrır ya öyle . Sert kasılma sancı yok
Dün sancı olmuştu bugün sag ve sol alt kasıkta sızlama çok oldu nasıl anlatılır ki bilmiyorum benimki çok aşagıda ondan oldugunu düşünüyorum canım. Adet sancısı gibi degil ama benimki

Aynen canım büyük ihtimalle normalde dicek doktor ama işte analık yüreği 3. Hamilelikte olsa tecrübeliyim olmuyor ister istemez endişe oluyor farklı farklı ağrılar olacak daha alışmamız lazım aslında vucut kendini hazırlıyor

Dün sancı olmuştu bugün sag ve sol alt kasıkta sızlama çok oldu nasıl anlatılır ki bilmiyorum benimki çok aşagıda ondan oldugunu düşünüyorum canım. Adet sancısı gibi degil ama benimki
Anladım canım, senin kontrolün ne zaman?

Evet evet her ne olursa olsun insan endişeleniyor doktorundan olumlu bir şey duyup rahatlatmak istiyor, doktorun da olumsuz bir şey demeyecek bence

Canım bende ayaktan alıyorum biraz dikkat etmeyince ayağıma ertesi gün ağrım başlıyor kasıkta. Bi kaç kez takip ettim hep böyle oluyor. Sendeki de böyle bi durum olabilir yat biraz dinlen sabah bak bakalım durum aynıysa yazarsın bi doktoruna

Aynen dikkat edim bakalım büyük ihtimal ayaktan üşüttüm

Canım ben park yatağın içine yataşın yatağını aldım iki taraflı kullanılıyormuş ama ilk üç ay reflü yatağı kullanacağım yine park yatağının içerisinde

Canım ben park yatağın içine yataşın yatağını aldım iki taraflı kullanılıyormuş ama ilk üç ay reflü yatağı kullanacağım yine park yatağının içerisinde
Teşekkür ederim canım. Civilden sünger yatak aldım. Gelsin de bi bakacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…