2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yakın olsalar bende oyle yapardım canım ama evımle evlerinın arasın en az 1 saat onun ıcın gıt gel dıyemem bıraz bıraz duracaklar bakalım kurban bayramına kadar
hastane kalma için diyorum canım. Yoksa benim kaynanam başka şehirde. Kaynanamı yollamayacam bende kalacak.

hastane kalma için diyorum canım. Yoksa benim kaynanam başka şehirde. Kaynanamı yollamayacam bende kalacak.
Hı anladım canım mantıklı bende esımı gondermem ama eşim bebeğe bakamaz kı bende dıkısler falan toparlanıp bakamam gıbı bence bı kadın olmalı yanında

Bebeğe kan akışı yavaş gidiyormuş sırt üstü yatmak belli bi aydan sonra önerilmiyor o yüzden üzülüyorum biraz
Biraz daha büyüyünce rahatsız olduğu zaman geceleri tekmeleyip uyandırmaya başlar zaten sonuçta uyurken herkes öyle yatıyordur bir şekilde hiç kafana takma

Biraz daha büyüyünce rahatsız olduğu zaman geceleri tekmeleyip uyandırmaya başlar zaten sonuçta uyurken herkes öyle yatıyordur bir şekilde hiç kafana takma
Geçtiğimiz hafta uykuyla uyanıklık arasında sırt üstü yattigimi fark ettim bebek epeyi vuruyordu rahatsız oldu sanırım döndüm soluma ben de daha ileriki haftalarda daha da belli eder rahatsız olursa sanırım

İlerleyen aylarda oturarak uyuyacaz zaten. Ben deneyimledim. Zor oluyor ama uyuyorsun bi şekilde

İlerleyen aylarda oturarak uyuyacaz zaten. Ben deneyimledim. Zor oluyor ama uyuyorsun bi şekilde

Kızlar sleepy bio naturel bir alana ikinci 1 tl den aldımda toplam 200 adet. Ama 1 numara aldım gözüme çok küçük geldi sizce bitene kadar kullanabilir mi veya ikincisini 2 numara seçme şansım varmıydı hiç aklıma gelmedi 10 senedir evde bebek olmayınca minicik geldi gözüme

Canım çayla ilgili yazıyı atmaya unutmuşum genc-anne
O sırada sırtüstü uyanmayla ilgili de yazıyı buldum:) Begonya2

Eklentiler

• IMG_20240130_134456.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20240130_134438.webp
    50 KB · Görüntüleme: 47
2 numaraya hemen geçiyorlar denildiği için 128 tane 1, 136 2 aldım ben küçük mü büyük mü diye bakmadım ama baksam da anlamam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…