2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aay ne güzel işte karışmasındansa karışmaması daha güzel bence

Aay ne güzel işte karışmasındansa karışmaması daha güzel bence
Kesinlikle bir kız arkadaşım bana dedi ki kayınvalidem beni her gün arar bir saat konuşuruz felan dedi ara ara gelip kalıyordu da zaten. Sonra ben bunları bir kıskandım benim kaynanam niye öyle değil dedim içimden ama şimdi daha iyi ya öyle rahatım ki

Gerçekten bir nimet bizimki surat asar ilgi bekler hep bir yeri bulanır ağrır halsizdir tansiyonu çıkmıştır keşke seninki gibi olsa senin ona sülük olasın gelir

Gerçekten bir nimet bizimki surat asar ilgi bekler hep bir yeri bulanır ağrır halsizdir tansiyonu çıkmıştır keşke seninki gibi olsa senin ona sülük olasın gelir
Ay benimki de iyi değil . Hele babaanne olmaya hiç hazır değil kendini yaşlı hissettiriyormuşuz maalesef işte bize de aşk olsun nasıl yapmışız bunu ona menapoza da yeni girince ikisi aynı anda sanırım psikolojik olarak etkilendi de işte keşke şu kayınvalidenin ortası olsa

ayy çok komik ya aşk olsun nasıl yapmissiniz ona kısmında istemsiz güldüm kendisini genç görenve kendini beğenmiş biri mi.. valla ortası olsa miss gibi olur

Merhaba kızlar bir sorum olacaktı 6. Haftada kanama ile hastaneye kaldırıldım kese etrafında kanama alamı oluşmustu 10. Haftaya kadar evde yattım daha sonra doktorum işe döenebileceğimi herseyin normal oldugunu söyledi. Suan 22. Haftadayım carsamba gunu detaylı ultrasonum vardı perinatologta doktor hersey normal dedi hematom alanını sordum hiç bir şey yok dedi bugun normal kadın dogum doktoruna gittim kendi doktorum sehir dısında oldugu için baktı hersey iyi dedi eskiden kalma hematom alanı var dedi yeni değil eskiden kalma dedi benim kafama takıldı detaylıda bişe dememişti dedim hiç önemli değil 1 mm kadar ve eski dedi ama daha önceki girdiğim doktorlar bundan hiö söz etmemişti kafam cok karıstı kızlar eski ile yeniyi doktor ayırabilir sanırım değil mi

Aay yok ya bence fazla samimiyetten maraz doğuyor sonra en iyisi mesafe

ayy çok komik ya aşk olsun nasıl yapmissiniz ona kısmında istemsiz güldüm kendisini genç görenve kendini beğenmiş biri mi.. valla ortası olsa miss gibi olur
Ay kendini inanılmaz genç buluyor bir görsen ha bire yürüyüş yapayım spor yapayım elinde bir alet sürekli yüzünde evirip çevirir , Kayınbaba izin verse yüzü botoks dolacak işte izin alamıyor 45 yaşında annemden bir yaş küçük. Annem kabul ediyor yaşlandığını. Ben kürtajdan yeni çıktım bir saat olmadı beni aradı sakın bir daha böyle bir hata yapma daha gençsiniz demişti. O cümlesi beni çok sarstı yeni yeni affediyorum onu içimde yeni yeni sindirdim bir yıl olacak neredeyse ama bayağı üzüldüm , o yaşlı psikolojisine girmesin diye benim psikolojimi bozdu yeni kürtaj olmuş birine bu denir mi ya

Bencil işte kendi mutluluğunu düşünüyor gerçekten yüzde yüz mükemmel bir kv görmedim ya.. tabiki denmez sanki sevinir gibi tövbe tövbe işte insan eşi için affediyor.. iyi yapmışsın üstüne 2 3.yde yapsan kalpten goturcen demek ki

Ayırır canım yeni kanama alanı olsa orda aktif bir kanama alanı görülür ultrasonda . Eskiye ait olan küçük bir pıhtı parçasını görmüş bak helal olsun detaylıdaki doktorun görmemiş. Ama canını sıkma hiç çok çok küçük büyük ihtimalle doğum zamanı rahim kasılınca o pıhtı parçası kasılmayla kendini dışarı atacaktır. Çok geçmiş olsun ne güzel geçmiş gitmiş

Hahahahahha annem de sinirlendi ona inat git hemen yap dedi tabi bu bebiş kayınvalideye inat yapılmadı ama o kadar mutluyum ki bebiş var diye

Tesekkur ederım canım daha öncekinde de bir gün kanamam olmuştu ama kapanması uzun sürmüştü doktorda kapandı deyınce bende kayboldu diye düşündüm bu doktorda eskiden kalmış deyince yeni çıktı fark etmedi diye düşündüm

Yok canım aktif olsa görürdü doktorun burdaki üyelerde de kanama alanı olan oldu çok şükür geçti hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…