2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Sleppynin kendi kalıbı biraz küçük. Yiğenim 6 aylık 1 kullanıyor hala kardeşim. Ama onlar ikiz.
Bende aldım da artık almıyorum. İlerleyen zamanda durumuna göre alırım dedim

Bebeğin tontişliğinr bağlı biraz canım ama hepsini kullanacağınızı zannetmiyorum

Aynen rahatsız olunca belli eder kendini bence bir şekilde bir de senin daha ilerde bizde haftası yavaş yavaş yerleri de daralıyor ilerleyen haftalarda daha da belli olur

2 numaraya hemen geçiyorlar denildiği için 128 tane 1, 136 2 aldım ben küçük mü büyük mü diye bakmadım ama baksam da anlamam zaten
Ayy ne bilim ben baktımda çok minnak geldi gözüme 2-5 kg diyor ama inşallah rahat olur. Demekki bunların 1 numarası küçük oluyor prima 3-6 oluyor genelde

İhtiyacı olan birini verirsin canım, yada 2. El uygulamaları var onlardan birinden satabilirsin kullanmazsan
Bakarım artık canım zaten erken dogum riskim var öyle olursa küçükdogar biter hepsi. Ama zaten 3 kilo bile dogda 5 kilo olana kadar 1.5 ay geçer malum yeni doganlar çok yapıyor altına sık sık degişrim artık

E
Ayy ne bilim ben baktımda çok minnak geldi gözüme 2-5 kg diyor ama inşallah rahat olur. Demekki bunların 1 numarası küçük oluyor prima 3-6 oluyor genelde
Evet onu okumuştum birbirleri arasında fark oluyormuş, yenidoğan kıyafetleri de çok minnak geliyor benim gözüme ama minnak dogacaklar başta

Kızlar bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Dünden beri değişiklik mi var yada dünden beri mi kendimi dinliyorum da oyüzden böyle anlamadım da alt karında kaşığa doğru hissediyorum sürekli tekmeleri aşağıda gibi geliyor bana normal mi acaba

E

Evet onu okumuştum birbirleri arasında fark oluyormuş, yenidoğan kıyafetleri de çok minnak geliyor benim gözüme ama minnak dogacaklar başta
Hiç sorma bana da minnak geliyor bebek büyüttügüm halde ama kızların bebeklil kıyafetleri ile kıyasladım aynı demekki olur dedim inşallah bezi de olur o kadar küçük ki dogdugunda bile olmucak gibi hissettim zaten yeni dogan 3 takım aldım digerlerini 0-3 ay alacagım

Benimki gibi aynı canım ben hiç göbek deligimin orda bile hissedemiyorum hep kasıgımda belki dönmüştür düzelir geri sürekli hareket halimdeler çünkü

Benimde hareketleri aşağıda doktora gittiğimizde ayakları aşağıdaydı oraya tekme atıyormuş korkma dedi

Bence normal canım ben yatınca yukarda oturunca daha aşağıda hissediyorum ve bazen farklı yerlerde oluyor. Kasığa doğru, göbeğe yakın korkma biraz takip et yukarıda hissedersin

Bu arada ben gece artık hiç uyuyamıyorum sola dönüyorum kalbim sıkışıyor sanki nefesim, sağa dönüyorum tekme tokat başlıyor.
Dün gece 3 yastık ile oturur gibi uyudum gece çok hareketli geç saatte bir şeyler yiyorum ondan mı bilemedim

Benimki gibi aynı canım ben hiç göbek deligimin orda bile hissedemiyorum hep kasıgımda belki dönmüştür düzelir geri sürekli hareket halimdeler çünkü
Benimde hareketleri aşağıda doktora gittiğimizde ayakları aşağıdaydı oraya tekme atıyormuş korkma dedi
Bence normal canım ben yatınca yukarda oturunca daha aşağıda hissediyorum ve bazen farklı yerlerde oluyor. Kasığa doğru, göbeğe yakın korkma biraz takip et yukarıda hissedersin
Aynen bende dikey duruyor gibi hissediyorum ayaklar aşağıda gibi iki gündür dönmedi de aynı pozisyonda bi sağdan vuruyor bi soldan gibi. Aman benim için malum hafta yaklaşıyor ya iyice pinpiriklenirim artık
Kötü bi durum olmasın da Allahın izniyle

Yatmadan belli bi zaman önce yemeyi kes canım bide öyle dene. İki gündür bende geç vakit acıkıyorum dün yedim hemen hareketler başladı

Benim de yenidoğan çok az ya dün ebebeke gittim 0-3 aldığım tulumla yenidogani üst üste koydum 3-4 parmak fark var 0-3 büyük aslında biraz biraz daha yenidoğan almam gerekiyor gibi hissediyorum

Benim değişiyor, kasıga, makata doğru hissediyorum. Karnımın sağında solunda kaburgaların altında hissediyorum. Gece yatarken soluma dönünce sol yumurtaliga doğru hissediyorum. Bu sabah kasiklara dogruyken simdi karnımın sağında epeyi siddetli vuruyor. Bebisler hareket halinde oldukları için ayakları aşağıya döndüğünde kasıkta, makatta hissetmek normalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…