Kızlar sleepy bio naturel bir alana ikinci 1 tl den aldımda toplam 200 adet. Ama 1 numara aldım gözüme çok küçük geldi sizce bitene kadar kullanabilir mi veya ikincisini 2 numara seçme şansım varmıydı hiç aklıma gelmedi 10 senedir evde bebek olmayınca minicik geldi gözüme
Sleppynin kendi kalıbı biraz küçük. Yiğenim 6 aylık 1 kullanıyor hala kardeşim. Ama onlar ikiz.
Bende aldım da artık almıyorum. İlerleyen zamanda durumuna göre alırım dedim
Kızlar sleepy bio naturel bir alana ikinci 1 tl den aldımda toplam 200 adet. Ama 1 numara aldım gözüme çok küçük geldi sizce bitene kadar kullanabilir mi veya ikincisini 2 numara seçme şansım varmıydı hiç aklıma gelmedi 10 senedir evde bebek olmayınca minicik geldi gözüme
Geçtiğimiz hafta uykuyla uyanıklık arasında sırt üstü yattigimi fark ettim bebek epeyi vuruyordu rahatsız oldu sanırım döndüm soluma ben de daha ileriki haftalarda daha da belli eder rahatsız olursa sanırım
Aynen rahatsız olunca belli eder kendini bence bir şekilde bir de senin daha ilerde bizde haftası yavaş yavaş yerleri de daralıyor ilerleyen haftalarda daha da belli olur
Ayy ne bilim ben baktımda çok minnak geldi gözüme 2-5 kg diyor ama inşallah rahat olur. Demekki bunların 1 numarası küçük oluyor prima 3-6 oluyor genelde
Bakarım artık canım zaten erken dogum riskim var öyle olursa küçükdogar biter hepsi. Ama zaten 3 kilo bile dogda 5 kilo olana kadar 1.5 ay geçer malum yeni doganlar çok yapıyor altına sık sık degişrim artık
Ayy ne bilim ben baktımda çok minnak geldi gözüme 2-5 kg diyor ama inşallah rahat olur. Demekki bunların 1 numarası küçük oluyor prima 3-6 oluyor genelde
Kızlar bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Dünden beri değişiklik mi var yada dünden beri mi kendimi dinliyorum da oyüzden böyle anlamadım da alt karında kaşığa doğru hissediyorum sürekli tekmeleri aşağıda gibi geliyor bana normal mi acaba
Hiç sorma bana da minnak geliyor bebek büyüttügüm halde ama kızların bebeklil kıyafetleri ile kıyasladım aynı demekki olur dedim inşallah bezi de olur o kadar küçük ki dogdugunda bile olmucak gibi hissettim zaten yeni dogan 3 takım aldım digerlerini 0-3 ay alacagım
Kızlar bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Dünden beri değişiklik mi var yada dünden beri mi kendimi dinliyorum da oyüzden böyle anlamadım da alt karında kaşığa doğru hissediyorum sürekli tekmeleri aşağıda gibi geliyor bana normal mi acaba
Bence normal canım ben yatınca yukarda oturunca daha aşağıda hissediyorum ve bazen farklı yerlerde oluyor. Kasığa doğru, göbeğe yakın korkma biraz takip et yukarıda hissedersin
Bu arada ben gece artık hiç uyuyamıyorum sola dönüyorum kalbim sıkışıyor sanki nefesim, sağa dönüyorum tekme tokat başlıyor.
Dün gece 3 yastık ile oturur gibi uyudum gece çok hareketli geç saatte bir şeyler yiyorum ondan mı bilemedim
Bence normal canım ben yatınca yukarda oturunca daha aşağıda hissediyorum ve bazen farklı yerlerde oluyor. Kasığa doğru, göbeğe yakın korkma biraz takip et yukarıda hissedersin
Aynen bende dikey duruyor gibi hissediyorum ayaklar aşağıda gibi iki gündür dönmedi de aynı pozisyonda bi sağdan vuruyor bi soldan gibi. Aman benim için malum hafta yaklaşıyor ya iyice pinpiriklenirim artık
Kötü bi durum olmasın da Allahın izniyle
Bu arada ben gece artık hiç uyuyamıyorum sola dönüyorum kalbim sıkışıyor sanki nefesim, sağa dönüyorum tekme tokat başlıyor.
Dün gece 3 yastık ile oturur gibi uyudum gece çok hareketli geç saatte bir şeyler yiyorum ondan mı bilemedim
Hiç sorma bana da minnak geliyor bebek büyüttügüm halde ama kızların bebeklil kıyafetleri ile kıyasladım aynı demekki olur dedim inşallah bezi de olur o kadar küçük ki dogdugunda bile olmucak gibi hissettim zaten yeni dogan 3 takım aldım digerlerini 0-3 ay alacagım
Benim de yenidoğan çok az ya dün ebebeke gittim 0-3 aldığım tulumla yenidogani üst üste koydum 3-4 parmak fark var 0-3 büyük aslında biraz biraz daha yenidoğan almam gerekiyor gibi hissediyorum
Benim değişiyor, kasıga, makata doğru hissediyorum. Karnımın sağında solunda kaburgaların altında hissediyorum. Gece yatarken soluma dönünce sol yumurtaliga doğru hissediyorum. Bu sabah kasiklara dogruyken simdi karnımın sağında epeyi siddetli vuruyor. Bebisler hareket halinde oldukları için ayakları aşağıya döndüğünde kasıkta, makatta hissetmek normalmis