2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Zamanında yaptım canım 39+3 tü. Doğum sonrası dikiş olursa zorluyor benim çok fazla dikişim vardı, bir de 5. Gün kontrole gittiğimde dikişlerim açılmıştı, kendi kendine kaynayacak dedi doktor. O süreçte oturamadım yürürken zorlandım. Bebeğin 15. gün kontrolü için dışarı çıktığımda mesela zar zor yürüyerek gittiğimi hatırlıyorum. Ama arkadaşım 3. gün pikniğe gitmişti bebekle onunki çok rahat geçmişti. Bu kez kolay olur inşallah, hepimiz için

Aynısını benim annemde dedi çok üzüldüm kayınvalidemde gelip kalmaz beni çağırır ama oda olmaz evim daha rahat. Eşim ben sana bakarım diyo bakalım nasıl olacak bilmiyorum 2 çocuk daha var büyüğüm okula gidiyor vs vs bi şekilde bişeler olck. Kıyamaz gelir annem diyo ablam ama bilmiyorum çok kırıldım üzüldüm

Normal doğumda vajinal dikiş herkese mi atılıyor yoksa senin durumun farklı mıydı canım? Kimisi normal doğumun dikişi zor diyor kimisi sezaryen dikişi zor diyor

Hı anladım canım mantıklı bende esımı gondermem ama eşim bebeğe bakamaz kı bende dıkısler falan toparlanıp bakamam gıbı bence bı kadın olmalı yanında
Benim ilk dogumda hem annem hem eşim birlikte kaldılar hastanede. İnanmazsın cnm eşim çok cesurdu hiç bilmemesine rağmen bezini degistirdi kucağına aldı giydirdi vs. Ben 1 hafta sonra bezini değiştirmiş olabilirim. Hiç belli olmaz yani

Şimdi dönebildikleri kadar dönsünler ozaman biraz daha büyüyünce alanları daralıcak ozaman pek dönemezler ben hala aşağıda hissediyorum hareketleri iki gündür aynı pozisyonda duruyor sanırım. Yarın döner belki
Yemediğim zaman da aklımda kalıyor uyuyamıyorum
ay tahmin edebiliyorum ya daha çok daha sık acıkır olduk inşallah bu gömdüklerimiz bize değil bebeğe yarıyordur

Normal doğumda vajinal dikiş herkese mi atılıyor yoksa senin durumun farklı mıydı canım? Kimisi normal doğumun dikişi zor diyor kimisi sezaryen dikişi zor diyor
Takip ettiğim doktorlar yazıyor da herkese atılmıyor galiba dikiş
Bazıları kesisiz normal doğum yazıyorlar

Kızlar benim kaburgalarim batıyor ya. Dik oturuyorum ya da illa sırtıma yastık bir şey koymam lazım. Azcik öne egilsem direkt batıyor,aciyor göbeğim resmen gogsumun altından başlıyor

Benim sürekli değişiyor ya bazen kasık tarafında hissediyorum bazen üst midenin orda hissediyorum bence alan genişken dönüp oynuyor sürekli ya da bazen eliyle bazen ayağıyla vuruyor ondan da olabilir
Bende genelde göbek deliğinin oralarda sağda solda filan hissediyordum iki gündür aşağıda hissedince bi streslendim. Döner inşallah korkutmasında
aslında kayınvalidesi sürekli tepesinde olan birinin arayıpta bulamadığı kv modeli
ay Allah’ımm göbüş önden gidiyor ama bacaklara bak maşallah formunu koruyan hamile. Ben gene saldım çayıra mevlam kayıra

Benim pozisyon aşağı doğruysa daha az hissediyorum organlarima vuruyor gibigeliyor eğer yan duruyorsa karnımda çok net sert hissediyorum bı gün aşağıda bı gün yan duruyor gibi geliyor, bugün sıra asagidaydi sabah aşağıda takıldı öğlen döndü yine yana

Kızlar benim kaburgalarim batıyor ya. Dik oturuyorum ya da illa sırtıma yastık bir şey koymam lazım. Azcik öne egilsem direkt batıyor,aciyor göbeğim resmen gogsumun altından başlıyor
Bende yastıksız oturamıyorum. Artık ağırlaşmaya başladık. Arada sırtıma hareketimi engelleyecek ağrılar giriyor.

Ay evet ya doktor bakarken yukardan bakıyor his aşağıda bende anlamadım arada dönse de yukardan vursa. Zaten randevu bulamadım bi hafta geç görcem bide böyle şeyler olunca stres oluyorum

Cogunlukla dikiş oluyor galiba canım benim de en korktuğum kısım o
Ayy o dikiş atmayanlar niye atıyor attıranlar niye atıyor acaba. Ben de normal doğum çok istiyorum ama onun acısı da çok kötü diyorlar korkutmak gibi olmasın ama bir tanıdığım 4 ay geçmedi demişti ben ondan dolayı çok korkuyorum

İnsan tabi yanında annesini ister ama gelmek istemeyene ne diyebilirsin ki.
1-2 hafta kv kalır sonra yardımcı tutarsın canım napcan iş başa düşünce. Allahtan oğlunda büyük laftan sözden anlıyor yardımcı oluyor az çok.
İnsanın canı burnuna gelince sezaryende bile iki güne ayaklanıyor inan bana.
Benim hepsi yakın çevrede kal desem ikiside kalır dur desem ikiside durur ama ben istemiyorum yardımcı tutcam kendi işimi kendim götürcem. Çok sıkı fıkı olmayalım derdindeyim sonra laf söz hakkı çok buluyorlar kendilerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…