- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Eğer çatı darsa bebek çıkmakta zorlanıyorsa yırtılma olmasın diye atıyorlar. Çünkü kesi atilmazsa ve yırtılma olursa yanlış kaynama falan olabiliyormuş. Dr. kesi atarsa daha düzgün bir kesi olduğu için iyileşmesi de kaynaması da daha kolay oluyor sanırım. Kesisiz olanların bebisleri çıkabildiği için o şekilde yapıyorlar. Eğer yırtılma ihtimali varsa sıkıntı kesi atilmazsa. İnşallah doktorlarimiz bu konuda iyidirAyy o dikiş atmayanlar niye atıyor attıranlar niye atıyor acaba. Ben de normal doğum çok istiyorum ama onun acısı da çok kötü diyorlarkorkutmak gibi olmasın ama bir tanıdığım 4 ay geçmedi demişti ben ondan dolayı çok korkuyorum
Ben bunları kullanıyorum en sık happy mom kullanıyorum forumu felan da var seviyorum benKızlar hamilelik takibi için kullandığınız uygulama var mı?
Ben regl takibi için bi uygulama kullanıyordum. Oradan hamileliğe çevirdim. Ama sadece haftayı falan gösteriyor. Böyle içerikleri bol olan var mı acaba
Ay bende aynıyım hastaneden çıktım yatak bile kurdurmadım oturdum hiç yatmadım. Yatınca daha çok hasta hissediyorum benCanım üzme kendini benim iki sezeryanım var ikisinde de hiç yatmadım 3. Gün ayaga kalktım çok şükür inşallah sende çabuk kalkarsın
Ya çok tuhaf bir his dimi hiç görmediğin biri için bu kadar heyecanlanmakBizde 24+2 yiz. Haftaya gideceğiz kontrole bizde, her seferinde bende çok heyecanlanıyorum
Sonraki ayları bende düşünemiyorum. Şimdiden 15 dk zor ayakta duruyorum kiDaha şimdiden böyleyse sonraki ayları dusunemedim karnım sıkışıyor kaburgalarim kırılacak gibi hissediyorum azcik egilsem
Genelde göbek çevresinde ama bazen kasıkta hissettiğim de oluyor bence o anlarda dönmüş oluyo dik falan duruyo heralde sonra geri yukarı çıkıyo hareketlerKızlar bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Dünden beri değişiklik mi var yada dünden beri mi kendimi dinliyorum da oyüzden böyle anlamadım da alt karında kaşığa doğru hissediyorum sürekli tekmeleri aşağıda gibi geliyor bana normal mi acaba
Doğumun daha kolay olabilmesi için vajinal açıklığı artırmaya yönelik kesim yapılıyor. Sonrasında da dikim yapılıyor buna kesili deniyor.İkisi arasındaki fark ne acaba
Ay bunları indirdim denedim. Ama bir türlü benim haftamı doğru hesaplama yapmadılar. Hepsi 21 günden hesaplıyor galiba.Ben bunları kullanıyorum en sık happy mom kullanıyorum forumu felan da var seviyorum ben
Perine masajı mı ben de çok duydum deneyeyim diyorumDoğumun daha kolay olabilmesi için vajinal açıklığı artırmaya yönelik kesim yapılıyor. Sonrasında da dikim yapılıyor buna kesili deniyor.
Kesim yapılmaması için egzersizler varmış. İnstagramda 2 kişiyi takip ediyorum. Yavaş yavaş yapmayı düşünüyorum doktora danıştıktan sonra
Aa Allah Allah benimki doğru aslında niye öyle oldu kiAy bunları indirdim denedim. Ama bir türlü benim haftamı doğru hesaplama yapmadılar. Hepsi 21 günden hesaplıyor galiba.
Popon niye yokEki Görüntüle 3378700 bir gobuste benden gelsin
Maşallah bebiş ne güzel büyümüş
ay tam bunu okurken göbek deliğimin hizasında soldaki boşluktan bi tekme yedim neyseki iki gün sonra döndü şuna mutluyumBenim pozisyon aşağı doğruysa daha az hissediyorum organlarima vuruyor gibigeliyor eğer yan duruyorsa karnımda çok net sert hissediyorumbı gün aşağıda bı gün yan duruyor gibi geliyor, bugün sıra asagidaydi sabah aşağıda takıldı öğlen döndü yine yana
canım bazen bebiş iri olunca doğum esnasında daha rahat çıkması için yanlardan kesi yapıyolar mecburen. Bazılarına da daha elastik oluyor fazla açılıyor sanırım yada bebek minyon oluyor kesisiz dikişsiz oluyor. Bebek doğduktan sonra o bi tarafta muayene edilirken bi yandan da annenin içini temizleyip(kalan kirli kan vs) sonra o kesi yerlerine dikiş atıyorlar. Bazılarının dikişleri fazla oluyor bazıları bi kaç dikişle atlatıyor bazıları hiç dikişsiz doğuruyor. Annenin vücut vajina yapısıyla alakalı.Ayy o dikiş atmayanlar niye atıyor attıranlar niye atıyor acaba. Ben de normal doğum çok istiyorum ama onun acısı da çok kötü diyorlarkorkutmak gibi olmasın ama bir tanıdığım 4 ay geçmedi demişti ben ondan dolayı çok korkuyorum
İki gün boyunca aynı olunca bi endişelendim ama az önce neyseki yukarda hissettim yeniden hareketleriGenelde göbek çevresinde ama bazen kasıkta hissettiğim de oluyor bence o anlarda dönmüş oluyo dik falan duruyo heralde sonra geri yukarı çıkıyo hareketler
Aay benim şu ara çok net üzerimde kalın pijama 2 battaniye vardı eşim sarılmıştı arkamdan uzaniyorduk bu kadar şeyin üzerinden hissetti tekmeyiMaşallah bebiş ne güzel büyümüşbu göbüşün saklanma ihtimali yokki
ay tam bunu okurken göbek deliğimin hizasında soldaki boşluktan bi tekme yedim neyseki iki gün sonra döndü şuna mutluyumdaha seninki kadar sert değil bizim tekmeler. Okadar güçlenmedi galiba daha Doğum pozisyonuna girince napcaz midede sürekli hissederiz artık tekmeleri
canım bazen bebiş iri olunca doğum esnasında daha rahat çıkması için yanlardan kesi yapıyolar mecburen. Bazılarına da daha elastik oluyor fazla açılıyor sanırım yada bebek minyon oluyor kesisiz dikişsiz oluyor. Bebek doğduktan sonra o bi tarafta muayene edilirken bi yandan da annenin içini temizleyip(kalan kirli kan vs) sonra o kesi yerlerine dikiş atıyorlar. Bazılarının dikişleri fazla oluyor bazıları bi kaç dikişle atlatıyor bazıları hiç dikişsiz doğuruyor. Annenin vücut vajina yapısıyla alakalı.
Gerçekten tarifsiz bir hisYa çok tuhaf bir his dimi hiç görmediğin biri için bu kadar heyecanlanmak
Peri eti son haftalar diyorlar. Onun dılında başka egzersizlerde varPerine masajı mı ben de çok duydum deneyeyim diyorum
Ah canım ya ben de hala üzgünüm dün de çok ağladım sabah saat 4 e kadar uyuyamadım. Benim de oğlum okula gidiyor servisle o çok yormaz da yine de en azından 2-3 hafta birileri kalsa yanımızda güzel olurdu. Eşimin de babalık izni 5 gün sadece, yoğun bir işi var sonrasında izin alamaz gibi geliyor ama bilemiyorum.Aynısını benim annemde dedi çok üzüldümkayınvalidemde gelip kalmaz beni çağırır ama oda olmaz evim daha rahat. Eşim ben sana bakarım diyo bakalım nasıl olacak bilmiyorum 2 çocuk daha var büyüğüm okula gidiyor vs vs bi şekilde bişeler olck. Kıyamaz gelir annem diyo ablam ama bilmiyorum çok kırıldım üzüldüm
Aynen bir iki haftaya daha güçlenir bizimkilerde senin haftanın önde olmasının avantajlarıAay benim şu ara çok net üzerimde kalın pijama 2 battaniye vardı eşim sarılmıştı arkamdan uzaniyorduk bu kadar şeyin üzerinden hissetti tekmeyibir haftaya kadar güçlenir bence senin de artık aay düşünemedim şu an bile nasıl vuruyor daha ileriki aylar nasıl olur hayal edemedim
Benimde kızım servisle gidiyor ama yinede 2 hafta bile yeter biri olsa iyi olurdu dediğin gibi. Benim eşiminde izni 5 gün. Normal olursa doğumum inşaAllah çabuk ayaklanırım bakalım öyle böyle geçecekAh canım ya ben de hala üzgünüm dün de çok ağladım sabah saat 4 e kadar uyuyamadım. Benim de oğlum okula gidiyor servisle o çok yormaz da yine de en azından 2-3 hafta birileri kalsa yanımızda güzel olurdu. Eşimin de babalık izni 5 gün sadece, yoğun bir işi var sonrasında izin alamaz gibi geliyor ama bilemiyorum.
İnşallah güzel olur her şey Allah gönlümüze göre verir o günler bir gelsin de
Dikişsiz olanlar çok nadir oluyor canım duyduğum kadarı ile, birkaç tane de olsa dikiş atılıyor. Sezaryen olmadığım için kıyaslayamıyorum ama sezaryen bana daha zormuş gibi geliyor karından olduğu için. Ben mesela oturup kalkarken birinin tutmasına ihtiyaç duymadım, sadece otururken yan oturuyordum ya da oturma simitleri oluyor ondan almıştım ona oturuyordum. Yürürken de sezaryenliler gibi yürümüşümdür muhtemelen. Ama bebeği kucağıma alırken falan zorlanmadım hiç. Aslında hepsi bünye meselesi ya meleğim can yazmış ya sezaryen sonrası 2 günde ayaklandım diye. Darısı başımıza diyelimNormal doğumda vajinal dikiş herkese mi atılıyor yoksa senin durumun farklı mıydı canım? Kimisi normal doğumun dikişi zor diyor kimisi sezaryen dikişi zor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?